Beste kredietkaarten voor een zakenreis

|Posted by | Kredietkaart
Tags: ,
zakenreis

Zakenreizen maken tegenwoordig deel uit van het dagelijks leven voor vele mensen. Tijdens een zakenreis zal u misschien het gezelschap van uw familie moeten missen, maar gelukkig kan u nog steeds genieten van de talrijke voordelen van uw kredietkaart. Aangezien dat een bankkaart niet bij alle verkooppunten geaccepteerd wordt, is het niet zo handig om deze kaart te gebruiken en hiermee te betalen als u zich in het buitenland bevindt..

Het is dus zeer belangrijk om de juiste kredietkaart te vinden die het beste aan uw behoeften voldoet. Naast de mogelijkheid om bijna overal ter wereld te betalen, bieden kredietkaarten tal van andere voordelen, die zeker van pas zullen komen tijdens een zakenreis.

1. Betalen en geld afhalen in België en het buitenland

 Vandaag de dag laten de meeste kredietkaarten toe om in België en het buitenland transacties te verrichten. Er bestaan drie grote betaalproviders: Visa, MasterCard en American Express. Dankzij deze kunt u overal ter wereld betalingen uitvoeren. Het is dus belangrijk om goed na te kijken of de verschillende  financiële instellingen één van deze drie betaalmethoden aanbieden, waarvan Visa en MasterCard op de meeste plaatsen geaccepteerd worden.

U kan dankzij ons vergelijkingsplatform alle kredietkaarten vergelijken die deze betalingssystemen in zich hebben.

2. Talrijke voordelen van een kredietkaart op zakenreis

 Kredietkaarten beschikken over tal van voordelen. In de eerste plaats kunnen ze u laten genietenvan cashback en de mogelijkheid om punten te sparen. Frequente reizigers kunnen ook genieten van verschillende reisverzekeringen en de mogelijkheid om miles te sparen door betalingen te doen met de kaart. Zo kan u zonder zorgen op reis gaan en tegelijkertijd miles sparen voor uw volgende reis, waarmee u o.a. een vluchtupgrade kan krijgen of een gratis verblijf in een hotel.

 Hieronder vindt u een overzicht van enkele kredietkaarten waarmee u miles kan sparen en genieten van de beste reisverzekeringen :

 

 

 

 

 

 

Miles

 

 

Reisverzekering

 

 

Jaarlijkse bijdrage

 

 

 

 

 

Beobank World Travel MasterCard

 

 

 

 

 

1 mile per uitgegeven €

Reisannulatie-, reisongevallen-, vluchtvertragings- of verlies van bagage en reisbijstandsverzekering

 

 

Aankoopverzekering en verlengde garantie tot 1 jaar

 

 

 

 

 

€ 50 ( €20/jaar voor een bijkomende kaart )

 

 

 

 

Brussels Airlines Preferred American Express

 

 

 

 

1,25 miles per uitgegeven €

Persoonlijke bijstand, reisongevallen-, reisannulatie- en fraudeverzekering

 

 

Aankoopverzekering en verlengde garantie tot 1 jaar

 

 

 

 

€ 120 ( €40/jaar voor een bijkomende kaart )

 

 

 

 

Brussels Airlines Premium American Express

 

 

 

 

1,5 miles per uitgegeven €

Persoonlijke bijstand, reisongevallen-, reisannulatie- en fraudeverzekering

 

 

Aankoopverzekering en verlengde garantie tot 1 jaar

 

 

 

 

€ 150 ( €50/jaar voor een bijkomende kaart )

U kan via ons platform alle kredietkaarten met elkaar vergelijken zodat u degene kan kiezen die de meeste voordelen biedt voor tijdens een zakenreis. U zal overal ter wereld betalingen kunnen uitvoeren en tegelijkertijd van uitgebreide reisverzekeringen kunnen genieten. Voor mensen die geregeld op zakenreis gaan voor het werk is het aangeraden om eens te overwegen om een kredietkaart met miles aan te schaffen.

Mitch Scheiner

Over Mitch Scheiner

Ik heb mijn diploma in financiën gehaald, en voer graag analyses uit over hoe consumenten zoveel mogelijk kunnen besparen op lange termijn.