Welke betaalmiddelen zijn er om transacties te verrichten?

|Posted by | Lifestyle
Tags: , ,

betaalmiddelen

GESPONSORDE CONTENT

Elke dag verrichten we betalingen. Of het nu bij een handelaar is of tussen vrienden, we zijn altijd wel bezig met geld. Even snel een koffie halen voor u naar het werk of school vertrekt en ook nog even die collega terugbetalen die u €10 heeft geleend. De betaling doen kan tegenwoordig op allerlei verschillende manieren. Door de jaren heen is betalen flink ontwikkeld, waardoor u de betalingsmethode kan kiezen die het best bij uw past. U kan bijvoorbeeld kiezen om cash te betalen, maar het is ook mogelijk via uw telefoon, met uw kredietkaart zonder contact of snel even via selfie-pay. Een glimlachje naar uw bakker om te betalen voor uw baguette en klaar is kees!

Lees ook ons artikel: Betalen met uw smartphone? Het is mogelijk!

betaalmiddelen
DebitCreditMobileBankingPayconiqPcBankingMobileBanking2Payconiq2PcBanking2

Bent u benieuwd naar de andere manieren van betalen? En wilt u er wat meer over leren? Kijk dan eens in deze infografiek. Klik op elke oplossing om er meer uitleg over te krijgen.

Nu u deze infografiek bekeken hebt, bent u op de hoogte van de verschillende betaalmiddelen Wanneer u de volgende keer even geen cash geld op zak heeft, denk dan terug aan deze alternatieve manieren om te betalen.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met ING.

Kredietkaarten

Sofie van der Does

Over Sofie van der Does

Gepassioneerd door marketing, internationale business en vreemde talen. Met veel plezier deelt ze haar kennis over persoonlijke financiën en helpt u geld besparen!