De 3 beste kredietkaarten om online te shoppen

|Posted by | Kredietkaart
Tags: ,

online

Ziehier: 3 kredietkaarten voor shopaholics die houden van ultiem online winkelgemak. De kaarten zijn gekoppeld aan voordelen zoals cashback, aankoopverzekeringen en loyaliteitsprogramma’s, en dat alles voor een redelijke jaarlijkse bijdrage. Lees meer in dit artikel van TopCompare.be!

Lees ons artikel: Tips voor veilig online winkelen 

Beobank Visa Club (voordeel cashback)

CC_Beobank_visa

Met deze Beobank Visa Club kaart krijgt u 5% korting op alle online aankopen die u doet binnen 3 maanden na aanschaf van de kaart. Hierna ontvangt u 1% korting op alle online aankopen. De maximale korting bedraagt maximaal 200 EUR per kalenderjaar.

U kunt genieten van de voordelen van de Club RTL TVI en Bel RTL, waardoor u kunt deelnemen aan gratis en exclusieve wedstrijden waarmee u kaarten voor voorstellingen, de bioscoop, sportevenementen, een bezoek aan studio’s en pretparken kunt winnen. U kunt ook genieten van goede deals van aangesloten partners.

U hoeft geen zichtrekening te hebben bij Beobank. De kaart laat u toe terug te betalen op uw eigen tempo. De kaart biedt ook een aankoopverzekering bij diefstal of accidentele schade binnen de 200 dagen na aankoopdatum.

U kunt uw account 24/24 beheren via Beobank Online. U kunt uw uitgaven bijhouden via sms of email met Beobank Alert.

Voorwaarden en kosten

Om de kaart te verkrijgen, dient u ten minste 18 jaar oud te zijn, in België te wonen en over een vast inkomen te beschikken.

De jaarlijkse bijdrage van de kaart bedraagt 5 EUR. U moet maandelijks minimum 5,56% van het opgenomen bedrag terugbetalen wanneer u minder dan 5.000 EUR besteedt. Indien u meer dan 5.000 EUR aan krediet heeft openstaan, betaalt u 5% van het kredietbedrag terug. Betalingen met de kaart binnen de Europese Unie zijn gratis. Wanneer u geld opneemt met uw kaart buiten de EU betaalt u 2,5% op het opgenomen bedrag, met een minimum van 5 EUR en een maximum van 15 EUR.

In het kort:

Voordelen

 • Cashback op al uw aankopen online
 • Aankoopverzekering
 • Geen verplichte zichtrekening van Beobank
 • U kunt gespreid terugbetalen

Nadelen

 • Maximaal 200 EUR cashback vergoeding per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar gereset.

KBC Silver Visa (Flex) (voordeel: verzekering)

kbcSilverVisa

Met het Spaar & Pluk programma is het mogelijk om met deze kaart van KBC punten te winnen. Bij elke aankoop van 25 euro wint u 1 punt. 5 punten staan gelijk aan een korting van 5 euro in restaurants, reisbureaus en event partners. 

U geniet van een verlengde garantie van 2 jaar bovenop de wettelijke garantie van twee jaar. Bovendien heeft u 90 dagen aankoopbescherming bij accidentele schade of diefstal. U kunt wereldwijd betalen en contant geld opnemen.

Voorwaarden en kosten

Om deze kaart te verkrijgen, dient u ten minste 18 jaar oud te zijn, inwoner van België te zijn en over een vast inkomen te beschikken.

U kunt ervoor kiezen om uw uitgaven in een keer of in termijnen terug te betalen. De jaarlijkse vergoeding van de kaart is 22 EUR. U bent wel verplicht om een rekening bij KBC te openen, wat u 3 EUR per maand kost.

In het kort:

Voordelen

 • Aankoopbescherming en verlengde garantie
 • Kan worden omgezet naar een kredietkaart zonder kredietopening

Nadelen

 • U dient een rekening bij KBC te openen

American Express Green (voordeel punten en fraudeverzekering)

Green_American_Express

Deze kaart biedt 100% veilige bescherming tegen fraude als u online winkelt. Daarnaast biedt de kaart aankoopverzekering met bescherming bij diefstal of beschadiging. Daarbovenop heeft u zelfs een tevredenheidsgarantie voor uw aankopen, waarbij u een vergoeding ontvangt in functie van het aankoopbedrag als uw aankoop niet aan uw eisen voldoet. Het pakket voor uw reisverzekering is tevens zeer uitgebreid: reisongevallenverzekering en ticket upgrade.

U kunt zich evenees aanmelden voor het Membership Rewards programma. Met dit progamma verdient u voor elke euro die u uitgeeft een Membership Reward punt. Deze punten kunt u inleveren voor geschenken, vouchers en andere voordelen bij de American Express partners. U kunt uw punten ook gebruiken voor het Frequent Traveller Programma van uw keuze (Miles & More, Eurostar, etc.)

Voorwaarden en kosten

Om deze kaart te verkrijgen, dient u ten minste 18 jaar oud te zijn, inwoner van België te zijn en een minimum jaarlijks brutoinkomen van 25.000 EUR te hebben.

De jaarlijkse bijdrage bedraagt 65 EUR. Deelname aan het Membership Reward programma bedraagt 18,50 EUR per jaar. Geldopname kost 3,50% met een minimum bedrag van 5 EUR.

In het kort:

Voordelen

 • Bescherming tegen online fraude
 • Aankoopverzekering
 • Membership Rewards
 • Geen vooraf ingestelde bestedingslimiet

Nadelen

 • Deelname aan het Membership Rewards is 18,50 EUR per jaar
 • Geldopnamekosten: 3,50% van het opgenomen bedrag met een minimum van 5 EUR
 • Minimum jaarlijks brutoinkomen van 25.000 EUR
A. Maalderink

Over A. Maalderink

Ze is een ervaren lifestyle blogger. Ze voorziet u graag van haar kennis over het besparen van geld op Topcompare.be.