5 goedkope activiteiten voor tijdens de herfstvakantie

|Posted by | Lifestyle
Tags: , ,

de herfstvakantieDe herfstvakantie is gestart! U hebt het budget niet om te reizen? Of u weet gewoon niet hoe u uw dagen kan vullen? Er zijn tal van goedkope activiteiten. Hier vindt u de 5 activiteiten die we voor u gekozen hebben!

Ontdek de natuur

De herfst, is dit niet het ideale seizoen om de natuur te ontdekken? Het is alleszins één van de mooiste seizoenen om een wandeling te maken door het bos en de kleuren van het landschap te bewonderen. Bovendien kost het niets, tenzij een beetje organisatie. Spreek een dag af met uw familie of vrienden om een mooie streek te ontdekken. Doe stevige stapschoenen aan en voorzie warme kledij en een tussendoortje. Vergeet zeker niet om uw fotoapparaat mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen. Waarom zou u nog ver reizen? In België zijn een tal van mooie plekken die u kan ontdekken!

Speel uw kooktalenten uit

Pompoen- of champignonsoep, warme kastanjes, notentaart… hebt u er al trek in? Aarzel niet om een ‘kookatelier’ dag te voorzien om enkele seizoenslekkernijen voor te bereiden. Indien u kinderen heeft, zullen ze u met plezier helpen deze taak te vervullen. Aarzel niet om op het internet te surfen om nieuwe en originele seizoensrecepten te vinden.

 Lees ons artikel: Hoe u geld kan besparen wanneer u boodschappen doet

U wilt leren koken of u wenst nieuwe dingen te ontdekken? Er zijn ook culinaire workshops die georganiseerd worden tijdens de herfstvakantie. Ontdek ze op wattedoen.be.

Bibber in de attractieparken

De herfstvakantie is ook de periode van Halloween. De attractieparken zoals Walibi, Bellewaerde, Plopsaland, etc. organiseren themadagen (en -nachten) om groot en klein te laten bibberen. U kan genieten van de attracties, de verschillende activiteiten die georganiseerd worden voor de gelegenheid, de angstaanjagende personages en de decors die recht uit een horrorfilm zouden kunnen komen. Door uw tickets online te bestellen, geniet u van kortingen. Aarzel niet om uw kredietkaart te gebruiken voor uw online bestellingen. Sommige kredietkaarten bieden verzekeringen aan voor uw online aankopen en in sommige gevallen wordt ook een annulatieverzekering aangeboden. Ook kunnen ze cashback aanbieden zoals bijvoorbeeld de kredietkaarten van Beobank.

Vele shows en events worden georganiseerd in de stedencentra gedurende de herfstvakantie en bovendien zijn de meeste gratis. Magie, hekserij en schmink workshops staan op het menu. Wat de betalende shows betreft, hebt u ook de keuze. U kan kiezen tussen musicals, concerten, theatervoorstellingen, etc. Zoals bij elke online aankoop, raden wij u aan om uw kredietkaart te gebruiken. De kredietkaart biedt veilige online betalingen en een tal van andere voordelen. Aarzel niet om onze vergelijkingstool voor kredietkaarten te raadplegen om de kaart te vinden die het beste bij u past.

Vakantie is voornamelijk een moment om te ontspannen! Lees een boek, kijk een film of laat u vertroetelen in een wellness center. Op Groupon vindt u tal van goedkope aanbiedingen in verschillende wellnesscentra. Geniet van een relaxerende massage of een privé spa aan een redelijke prijs. Bestel uw bon online met uw kredietkaart om te genieten van al haar voordelen en vergeet niet om een afspraak te maken met het gekozen instituut. Vervolgens kan u relaxen en genieten van dit verwenmoment!

Aarzel niet om onze blog en Facebook pagina te bekijken voor meer tips om dagelijks te besparen.

Avatar

Over Jeroen Beysens

Jeroen is een financiële expert en een ondernemer in hart en nieren. Hij geeft u graag slimme tips om te besparen in het leven.