Goedkoop Halloween 2021 vieren dankzij deze tips

|Posted by | Kredietkaart, Lifestyle
Tags: , , ,

Halloween

Het is weer oktober en de zomer is nu écht voorbij. Dat kan maar één ding betekenen… Halloween komt er weer aan! Het feest van kostuums en spannende gerechten met een eng aangezicht. Natuurlijk wil iedereen een leuke Halloweenparty organiseren zonder al te veel geld te spenderen. Gelukkig kan TopCompare je een handje helpen met geld besparen!

Kostuum

Het allerbelangrijkste aan Halloween is natuurlijk het kostuum. Je wilt er opperbest uitzien, maar hoe kom je nou aan een leuk Halloween kostuum zonder veel geld uit te geven? Er zijn verschillende mogelijkheden; zo kan je natuurlijk zelf wat in elkaar knutselen met kleding die je al hebt, of een oud kostuum van vorige jaren. Op internet staan genoeg DIY (do it yourself) video’s om je op weg te helpen. Ook kan je makkelijk accessoires en knutselbenodigdheden op internet vinden en aanschaffen.

Ben je niet bepaald het creatieve type, dan kan je natuurlijk een kant-en-klaar kostuum kopen. In de speciaalzaken kunnen die kostuums helaas vaak nogal prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook voordelige opties. Zo kan je een Halloweenkostuum kopen in de supermarkt, waar ze vaak wat voordeliger zijn dan in de speciaalzaken. Maar wist je dat je ook geld kan terugkrijgen op je aankopen? Of je nu voor een speciaalzaak gaat of voor een Halloweenkostuum uit de supermarkt, met een cashback kredietkaart krijg je een deel van je aankoopbedrag terug. Zo kan je toch besparen op je aankopen.

Je kan ook de mooiste kostuums voordelig op internet vinden. Zo heb je toch een luxe kostuum zonder al te veel geld uit te geven. Vind je internetaankopen eng omdat je niet weet of het wel goed aankomt en wel aan je verwachtingen voldoet? Dan kan je voor een prepaid kredietkaart kiezen. Veel kredietkaarten bieden je overigens de Safe Online garantie. Die garantie geeft je het aankoopbedrag terug voor aankopen vanuit de Verenigde Staten en de Europese Unie, in het geval dat een artikel niet voldoet aan je verwachtingen, beschadigd aankomt of helemaal niet aankomt. Zo kan je onbezorgd online je Halloweenaankopen doen.

Decoratie

Naast een leuk Halloweenkostuum komt er natuurlijk meer kijken bij een Halloweenparty. Zo kan echte Halloweendecoratie natuurlijk niet ontbreken, of het nu om een kinderfeestje gaat of een party voor je familie of vrienden. Ook hier kan je kiezen om verschillende decoraties zelf te maken, zoals uitgeholde pompoenen en spinnenwebben van watten. Op websites zoals Pinterest kan je genoeg inspiratie opdoen om aan de slag te gaan.

Natuurlijk kan je ook verschillende decoraties online of in de winkel kopen. De supermarkten liggen momenteel vol met verschillende Halloweenproducten en zo ook decoraties. Veel kredietkaarten geven je een extra aankoopverzekering, voor zowel online aankopen als in de winkel. Deze verzekering verzekert je aankopen tegen onvrijwillige schade, verlies en diefstal. Zo kan je dus ook gerust een nieuwe camera aanschaffen om al die Halloweenmomenten vast te leggen! 

Gerechten

Een Halloweenparty is natuurlijk niet compleet zonder leuke, spannende snacks, drankjes en gerechten. Veel supermarkten hebben nu veel gethematiseerde snacks zoals chips en snoep. Het leukste is echter om deze zelf te maken en je creativiteit de vrije loop te laten. Wist je dat je met je Visakaart van Carrefour nog extra kunt besparen op je aankopen? Deze unieke kaart biedt, buiten de normale voordelen van een kredietkaart, extra kortingen en andere voordelen bij alle Carrefour supermarkten. Dat kan natuurlijk superhandig zijn om extra kortingen te pakken op al je Halloweenaankopen, maar ook buiten Halloween is dit natuurlijk leuk.

Spelletjes

Naast een Halloweenkostuum, de decoratie en het eten en drinken is het natuurlijk belangrijk dat je gasten genieten van een aangename avond. Zo kan je kiezen voor verschillende Halloweenspelletjes. Je kan bijvoorbeeld de traditionele spelletjes een spannende twist geven, of iets heel nieuws bedenken. Natuurlijk kan je ook kiezen om een enge film op te zetten, enge verhalen te vertellen of een spookspeurtocht te organiseren bijvoorbeeld. Op internet vind je ongetwijfeld heel wat ideeën voor leuke en spannende Halloweenspelletjes- en activiteiten.

Nu je alle tips en tricks weet over hoe je geld kan besparen op je aankopen, en je aangeschafte artikelen gemakkelijk kunt verzekeren, kan je met een gerust hart verder gaan met de planning van je geweldige Halloweenparty!

Avatar

Over Sien Droeshout

Het is geen geheim dat ik me als content marketeer bij TopCompare uren mag verdiepen in de allerlaatste nieuwtjes van de financiële wereld. Alleen zo kan ik mensen op een duidelijke en leuke manier informeren over financiële producten, én hen helpen de beste keuzes te maken.