Halloween kostuum en feest voor weinig geld!

|Posted by | Kredietkaart, Lifestyle
Tags: , , ,

Halloween

Het is weer Oktober en de zomer is toch écht voorbij. Dat kan maar één ding betekenen… juist Halloween komt er weer aan! Het feest van kostuums en spannende gerechten met een eng aangezicht. Natuurlijk wil iedereen een leuke Halloween party organiseren zonder al te veel geld te spenderen. Gelukkig kan Topcompare.be u een handje helpen met geld besparen!

Kostuum

Het allerbelangrijkste met Halloween is natuurlijk het kostuum. U wilt er opperbest uitzien, maar hoe komt u nou aan een leuk Halloween kostuum zonder veel geld uit te geven? Er zijn verschillende mogelijkheden; zo kan u natuurlijk zelf wat in elkaar zetten met kleding die u al heeft, of een oud kostuum van vorige jaren. Op internet staan genoeg DIY (do it yourself) video’s om u op weg te helpen. Ook kan u makkelijk accessoires en knutselbenodigdheden op internet vinden en aanschaffen.

Bent u nou niet bepaald het creatieve type, dan kan u natuurlijk een kant en klaar kostuum kopen. In de speciaalzaken kunnen die kostuums helaas vaak nogal prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook voordelige opties. Zo kan u een Halloween kostuum kopen in de supermarkt, waar ze vaak wat voordeliger zijn dan in de speciaalzaken. Maar wist u dat u ook geld kan terugkrijgen op uw aankopen? Of u nou voor een speciaalzaak gaat of voor een Halloween kostuum uit de supermarkt, met een cashback kredietkaart krijgt u een deel van uw aankoopbedrag terug. Zo kan u toch besparen op uw aankopen.

Download ons budget formulier Wij helpen u uw budget voor 2019 te beheren

Ook kunt u de mooiste kostuums voordelig op internet vinden. Zo heeft u toch een luxe kostuum zonder al te veel geld uitgegeven te hebben. Vindt u internetaankopen nou eng omdat u niet weet of het wel goed aankomt en wel aan uw verwachtingen voldoet? Dan kan u voor een prepaid kredietkaart kiezen. Ook moet u weten dat er kredietkaarten zijn die u verschillende shopping verzekeringen aanbieden. Zo bieden veel kredietkaarten de Safe Online garantie. Deze garantie geeft u het aankoopbedrag terug voor aankopen vanuit de verenigde staten en de Europese Unie, in het geval dat een artikel niet voldoet aan uw verwachtingen, beschadigd aankomt of helemaal niet aankomt. Zo kunt u onbezorgd online uw Halloween aankopen doen.

Decoratie

Naast een leuk Halloween kostuum komt er natuurlijk meer kijken bij een Halloween party. Zo kan echte Halloween decoratie natuurlijk niet uitblijven, of het nou om een kinderfeestje gaat of een party voor uw familie of vrienden. Ook hier kunt u kiezen om verschillende decoraties zelf te maken, zoals uitgeholde pompoenen, en spinnenwebben van watten. Op websites zoals Pinterest kunt u genoeg inspiratie opdoen om aan de slag te gaan.

Natuurlijk kunt u ook verschillende decoraties online of in de winkel aanschaffen. De supermarkten liggen momenteel vol met verschillende Halloween producten en zo ook decoraties. Veel kredietkaarten geven u een extra aankoopverzekering, voor zowel online aankopen als in de winkel. Deze verzekering verzekert uw aankopen tegen onvrijwillige schade, verlies en diefstal. Zo kunt u dus ook gerust een nieuwe camera aanschaffen om al die Halloween momenten vast te leggen! Daarnaast zijn er ook kredietkaarten die een verlengde garantie aanbieden op aankopen zoals een camera. Lees er hier meer over.

Gerechten

Een Halloween party is natuurlijk niet compleet zonder leuke, spannende snacks, drankjes en gerechten. Veel supermarkten hebben nu veel gethematiseerde snacks zoals chips en snoep. Het leukste is echter om deze zelf te maken en uw creativiteit op de vrije loop te laten. Wist u dat u met uw Visa kaart van Carrefour nog extra kunt besparen op uw aankopen? Deze unieke kaart biedt, buiten de normale voordelen van een kredietkaart, extra kortingen en andere voordelen bij alle Carrefour supermarkten. Dat kan natuurlijk superhandig zijn om zo van extra voordeel te genieten op al uw Halloween aankopen, maar ook buiten Halloween is dit natuurlijk leuk.

Spelletjes

Naast een Halloween kostuum, de decoratie en het eten en drinken is het natuurlijk belangrijk dat uw gasten zich animeren. Zo kan u kiezen voor verschillende Halloween spelletjes. U kunt bijvoorbeeld de traditionele spelletjes een spannende twist geven, of iets heel nieuws bedenken. Natuurlijk kunt u ook kiezen om een enge film op te zetten, enge verhalen te vertellen of een spook speurtocht te organiseren bijvoorbeeld. Op internet kunt u terecht voor veel meer ideeën voor leuke en spannende Halloween spelletjes en activiteiten.

Nu u alle tips en tricks weet over hoe u geld kunt besparen op uw aankopen, en uw aangeschafte artikelen gemakkelijk kunt verzekeren, kunt u met een gerust hart verder gaan met de planning van uw geweldige Halloween party!