Hoe bespaart u het best tijdens het carnaval van Binche?

|Posted by | Lifestyle
Tags: ,

carnaval van Binche

Het carnaval van Binche is er bijna! Bent u klaar om het einde van februari verkleed te vieren? Het carnaval van Binche werd trouwens in 2003 door UNESCO erkend als Meesterwerk van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid. Hieronder vindt u enkele tips die zeker van pas zullen komen tijdens uw verblijf in Binche.

Transport

Hoe bent u van plan in Binche te geraken? Met de auto? Met de trein? Het is van groot belang om de verschillende alternatieven zo goed mogelijk met elkaar te vergelijken. Wist u dat u ook met uw kredietkaart kan besparen?

Met de kan u op uw tankbeurt bij Q8 besparen. De eerste drie maanden geniet u van 10% cashback (2% tijdens de volgende maanden). De korting zal dan automatisch op uw volgende afrekening in rekening worden genomen voor een maximaal bedrag van €250 per jaar.

Lees ons artikel: Bespaar op tanken met de juiste kaart

Bovendien kan u wat geld besparen met de juiste miles kredietkaart. Met deze kredietkaarten kan u bij al uw aankopen miles bijeensparen en deze dan vervolgens omruilen tegen vlieg- en treintickets. Twijfel niet om deze kaarten hier te vergelijken.

Moest u een auto willen huren, dan kan u met de Carrefour Visa Basic ook kortingen bekomen bij Europcar.

Sommige kredietkaarten bieden ook verzekeringen voor uw ritten met de auto. Lees hier ons artikel voor verdere informatie.

Verblijf

Als u aan de volledige drie dagen van het carnaval van Binche wenst deel te nemen, dan zal u waarschijnlijk een verblijf moeten vastleggen. Indien u nog niet zeker bent van uw budget, twijfel dan niet om Airbnb te raadplegen vooraleer uw vertrekt. Als u liever in de buurt van het festival verblijft, hou er dan best wel rekening mee dat dit ook een beetje duurder zal zijn.

Boodschappen

U kan met uw kredietkaart ook wat geld besparen op uw boodschappen. Gebruik uw kredietkaart met punten of cashback om wat geld op uw uitgaven te recupereren. Twijfel niet om deze kredietkaarten te vergelijken.

Lees ons artikel: Alles wat u moet weten over de cashback kredietkaart

Verkleedkledij

Het is een gewoonte om zich tijdens het carnaval van Binche te verkleden. Twijfel zeker niet om deze online te vergelijken en te genieten van kortingen met uw cashback kredietkaart. Bovendien kan u de kledij ook zelf maken indien u hiertoe in staat bent.

U kan steeds de website van het evenement raadplegen voor meer informatie rond het carnaval van Binche.

Wij wensen u alvast veel plezier toe en hopen dat u met een gerust hart vertrekt.

Mitch Scheiner

Over Mitch Scheiner

Ik heb mijn diploma in financiën gehaald, en voer graag analyses uit over hoe consumenten zoveel mogelijk kunnen besparen op lange termijn.