Apple onthult zijn nieuwe iPhone, hoe kan u hem verzekeren met uw kredietkaart?

|Posted by | Kredietkaart, Nieuws
Tags: , ,

iPhone

Apple heeft, deze woensdag 7 september, de iPhone 7 en 7 Plus onthuld tijdens de Keynote die plaatsvond in San Fransisco. Tijdens deze conferentie heeft Tim Cook de eigenschappen van de nieuwe iPhone, die op 16 september verwacht wordt in de winkels, bekend gemaakt. De prijzen lopen van 770 euro voor de iPhone 7 (32Go) tot 909 euro voor de iPhone 7 Plus (32Go). Bent u van plan om hem te kopen? Wist u dat u dankzij sommige kredietkaarten kan genieten van een aankoopgarantie voor uw iPhone 7?

De iPhone 7 van Apple

De geruchten bleken juist:

  • Meer aansluitingsmogelijkheden voor uw oortjes. Bovendien zal de lightning aansluiting ook een koptelefoon kunnen aansluiten aan de hand van een adapter.
  • Een autonomie in 4G van 12uur voor de iPhone 7 en 13 uur voor de iPhone 7 Plus
  • Een tweede geïntegreerde lens voor de iPhone 7 Plus die meer mogelijkheden biedt op vlak van zoom, een betere kwaliteit van foto’s levert en toelaat de scherpte van de achtergrond in real time aan te passen
  • Meer geheugencapaciteit voor de iPhone 7 en 7 Plus: 32 Go voor de basisversie, 128Go voor een tweede versie en 256 Go voor de duurste versie
  • Een aanraakgevoelige ‘homebutton’
  • Een waterdichte smartphone die, tot één meter diep, volledig onder water gedompeld kan worden

Leest ons artikel: Welke voordelen heeft u wanneer u de iPhone 7 met een kredietkaart koopt!

Een aankoopgarantie voor uw nieuwe iPhone

Indien u een fan bent van Apple en iPhone, zal u zeker en vast dit nieuw model aanschaffen. Dan is het ook de moeite om eens na te kijken of uw kredietkaart een aankoopverzekering biedt voor uw smartphone.

Het is belangrijk om te weten dat de meeste banken, in hun algemene voorwaarden, de smartphones uitsluiten van de verlengde garantie op de uitrusting. Desondanks, komt de smartphone wel in aanmerking voor de aankoopgarantie bij de kredietkaarten in de onderstaande tabel. Deze garantie beschermt uw toestel tegen diefstal, alsook tegen accidentele schade die plaatsvindt binnen de 90 dagen na de aankoop of levering van het toestel. U moet wel enkele voorwaarden vervullen om te kunnen genieten van deze verzekeringen:

  • De prijs van uw smartphone moet hoger zijn dan 50 euro (in dit geval is dit geen probleem)
  • Uw smartphone moet nieuw aangekocht zijn
  • Uw smartphone moet volledig of gedeeltelijk met uw kredietkaart betaald zijn

In geval van diefstal van uw smartphone zal de verzekeraar van uw kredietkaart u de aankoopprijs van het toestel terugbetalen. In geval van accidentele schade betaalt hij de herstelkosten terug. Indien de kosten hoger zijn dan het aankoopbedrag of uw toestel niet meer hersteld kan worden, kan de verzekeraar u het aankoopbedrag van uw smartphone terugbetalen.

Aarzel niet om ons artikel te raadplegen voor meer informatie: Hoe verzekerd aankopen doen tijdens het winkelen

Ontdek de verschillende financiële instituties en haar kredietkaarten in België die een aankoopverzekering bieden voor uw iPhone 7 en 7 Plus:

KrediekaartenGreen American ExpressBelfius Mastercard GoldGold American ExpressBrussels Airlines Preferred American Express Brussels Airlines Premium American ExpressPlatinum American Express
Jaarlijkse bijdrage65 €78 €115 €120 €150 €570 €
Maximale schadevergoeding1.000 € per schade en 5.000 € per opeenvolgende periode van 12 maanden2.200 € per schade en 10.000 € per jaar (12 volgende maanden na het eerste schadegeval)4.000 € per schade en 10.000 € per opeenvolgende periode van 12 maanden2.000 € per schade en per opeenvolgende periode van 12 maanden10.000 € per schade en 20.000 € per opeenvolgende periode van 12 maanden

Aarzel niet om één van deze kaarten te gebruiken om te genieten van de aankoopverzekering voor uw nieuwe iPhone. Voor meer details kan u onze vergelijkingstool voor kredietkaarten raadplegen.

kredietkaarten

Sofie van der Does

Over Sofie van der Does

Gepassioneerd door marketing, internationale business en vreemde talen. Met veel plezier deelt ze haar kennis over persoonlijke financiën en helpt u geld besparen!