Tips voor een voordelige Moederdag 2017

|Posted by | Lifestyle
Tags: , ,

Moederdag 2017

Moederdag 2017 vieren we op zondag 14 mei. Op deze dag heeft u de kans om uw moeder te laten zien hoeveel u om haar geeft door haar flink te verwennen. Om u te helpen met het uitkiezen van een geschikt cadeau helpt TopCompare.be met een aantal ideeën, inclusief tips over hoe u op een voordelige manier kan betalen.

Op reis voor Moederdag 2017!

“Het geluk van een kind begint in het hart van de moeder.”
– Phil Bosmans

Moeders besteden ontzettend veel tijd om de wensen van anderen te vervullen. Hoe geweldig ze ook mag zijn, iedereen heeft af en toe de tijd nodig om bij te komen. Dus waarom doet u geen vakantie cadeau? Luchtvaartmaatschappijen zijn de afgelopen jaren veel competitiever geworden, waardoor comfortabele vluchten veel voordeliger zijn. Een aantal mooie bestemmingen zijn Porto, Mykonos, Cannes en Lugano. Hier kan een moeder een gezellig en ontspannen weekend beleven. Indien u miles spaart met uw kredietkaart, bijvoorbeeld met de World Travel MasterCard van Beobank, verkozen tot beste kaart voor reizigers tijdens de Kredietkaart Awards, dan kunt u de website van het miles programma bezoeken. Daar kijkt u hoeveel miles u heeft en welke vluchten u hiermee kunt boeken. Dit zorgt voor een perfecte Moederdag 2017 en het is een handige manier om uw miles te gebruiken.

Kleine geschenken

“De beste opvoedingsmethode voor een kind is, het een goede moeder te verschaffen.”
– Christian Morgenstern

Kleine persoonlijke geschenken zijn vaak het meest succesvol. Waarom geeft u geen gepersonaliseerd cadeau voor Moederdag 2017? Er zijn een groot aantal websites waar u geschenken kunt aanpassen met een eigen boodschap. Voor moeders die echte keukenkoninginnen zijn kunt u bijvoorbeeld aangepaste keukenschorten of eetservies geven. Als ze meer van sport houdt, denk dan aan speciale sportartikelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en hangen af van de passies van uw moeder. Mocht u een cashback kredietkaart hebben, dan kunt u zelfs een percentage van de uitgaven voor de cadeau terugkrijgen aan het eind van de maand. Als u sceptisch bent over online shoppen door slechte ervaringen, dan helpt het om een kredietkaart te hebben met aankoopverzekeringen. Zo bent u verzekerd in het geval van diefstal of accidentele schade. Sommige kaarten hebben een safe online verzekering, waardoor u het geld terugkrijgt wanneer de levering niet in orde is of nooit aankomt.

Een hartverwarmend cadeau

“Er bestaat geen recept om een perfecte moeder te worden, maar er zijn duizend-en-een manieren om een goede moeder te zijn.”
– Jill Churchill

Er bestaat geen grotere vijand van de kou dan moeders en grootmoeders. Want wie is er ooit beter voorbereid op slechte weersomstandigheden dan de vrouw des huizes? Waarom zou u niet een handje toesteken door mooie en lekker warme kledij cadeau te doen. Wat dacht u van thermokleding, een sjaal of zelfs wollen sokken? U hebt genoeg keuze om uw moeder blij en warm te maken! Met kredietkaarten met punten, zoals de Titanium Card Mastercard van Deutsche Bank, kunt u genieten van kortingsbonnen en prijsreducties wanneer u de opgespaarde punten gebruikt.

Moeders zijn superhelden, die naast hun moederschap ook nog vaak echtgenote en professional zijn. Ze verdienen een glorieuze dag om hun harde werk te eren. Met de bovenstaande ideeën kunt u deze Moederdag onvergetelijk maken.

Het TopCompare.be team wenst u een fijne Moederdag 2017!

Nour Khamis

Over Nour Khamis

Ik combineer mijn journalistieke en financiële ervaring om ingewikkelde geldzaken op een begrijpbare manier uit te leggen.