Solden 2021: haal er nog meer voordeel uit met uw kredietkaart

|Posted by | Uncategorised
Tags: ,
solden 2017

We hebben er maanden op gewacht, maar nu zijn we er eindelijk: de solden 2021! U had misschien niet voorzien om iets te kopen maar de kortingen hebben u toch overhaald? Ontdek hier hoe u nog meer kan profiteren van de solden met uw kredietkaart!

Solden 2021: kredietkaarten met punten

Wat is een kredietkaart met punten?

Het is veel meer dan een rechthoekig stukje plastiek waarmee u enkel kan betalen, u kan immers ook punten sparen bij iedere aankoop die u ermee doet.

En hoe?

U kan de punten inwisselen voor kortingen bij winkels die partners zijn van de getrouwheidsprogramma’s.

Hoeveel punten?

Het aantal punten hangt af van de kaart en het getrouwheidsprogramma.

Over welke getrouwheidsprogramma’s gaat het?

U kan deelnemen aan het getrouwheidsprogramma van Neckermann als u over de juiste Beobank-kaart beschikt. Het programma Spaar&Pluk is op haar beurt het meest populaire programma in België met meer dan 1.000 partners. Tot slot laat het Membership Rewards programma van American Express u toe om deel te nemen aan verschillende events, cadeaus en kortingsbonnen te krijgen of uw punten in te wisselen voor mijlen bij een frequent flyer programma.

Lees ons artikel over kredietkaarten met punten zodat ze geen geheimen meer voor u zullen hebben. En als u er klaar voor bent om de volgende stap te zetten:

Solden 2021: kredietkaarten met cashback

Wat is een kredietkaart met cashback?

Deze kaart laat u toe om een bepaald percentage op uw aankopen terug te krijgen. In het algemeen krijgt u 1% à 2% terug per uitgegeven euro, maar dat varieert sterk van kaart tot kaart.

En hoe?

De cashback zal onmiddellijk overgeschreven worden op uw kredietkaart.

Hoeveel cashback?

Het bedrag hangt af van uw kredietkaart. U kan ook genieten van een welkomstbonus in de vorm van een hoger percentage in de eerste maanden of zelfs een gratis jaarlijkse bijdrage in het eerste jaar (in de vorm van een welkomstgeschenk).

Welke kaarten maken het mogelijk om cashback te krijgen?

Vandaag de dag is Beobank de enige bank die kredietkaarten met cashback aanbiedt op de Belgische markt.

Wilt u er meer over weten? Raadpleeg ons artikel over kredietkaarten met cashback en vergelijk ze om slimmer te shoppen en nog meer te besparen!

Solden 2021: kredietkaarten met aankoopverzekeringen

Wat is een productverzekering?

De aankoopverzekering laat u toe om uw aankopen te beschermen tegen diefstal en accidentele schade. U bent verzekerd op al uw aankopen met een zekere waarde die u betaald hebt met uw kredietkaart in België of in het buitenland. De dekking is beperkt tot een maximaal bedrag per schadegeval en per jaar, in functie van de kaart die u kiest.

Wat is de beste prijs garantie?

U hebt net een aankoop gedaan en u vindt het product elders goedkoper? Deze garantie betaalt u het verschil in prijs terug, behalve indien het om een afgeprijsd artikel gaat of bij uitverkoop. De dekking is beperkt tot een maximumbedrag per schadegeval en per jaar, in functie van de kaart die u kiest.

Wat is de verzekering verlengde garantie?

U geniet van een verlengde garantie (waarvan de looptijd afhangt van de kaart) op uw apparaten, bovenop de wettelijke garantie van 2 jaar. De dekking wordt begrensd op een maximumbedrag per schadegeval en per jaar, in functie van de kaart die u kiest.

Wat is de verzekering veilig online?

Deze verzekering dekt u in geval van niet-levering of schade aan het product dat u online gekocht hebt in de Europese Unie of VS. Als er geen enkele oplossing gevonden wordt tussen de verzekeraar en de verkoper, zal de dekking beperkt worden tot een maximumbedrag per schadegeval en per jaar, afhankelijk van de kaart die u kiest.

Als u nog geen kredietkaart met punten, cashback of aankoopverzekering hebt, aarzel dan niet om alle kredietkaarten te vergelijken om de kaart te vinden die het beste bij u past. Ook kan u hiermee nog iets meer besparen tijdens de soldenperiode!

En als u aarzelt om online te shoppen omdat u niet te maken wil hebben met kaartfraude, wees niet ongerust, volg onze raad op en u zal geen enkel probleem hebben.

Mitch Scheiner

Over Mitch Scheiner

Ik heb mijn diploma in financiën gehaald, en voer graag analyses uit over hoe consumenten zoveel mogelijk kunnen besparen op lange termijn.