TopCompare.be, de partner voor uw persoonlijke financiën

|Posted by | Nieuws
Tags:

TopCompare

Tegenwoordig willen consumenten vergelijken vooraleer te kopen, bij voorkeur online. Van vliegtickets, hotelskamers tot auto’s, we vergelijken alles. Voor bank- en verzekeringsproducten, is de nood des te groter. Complexe producten en prijzen, ambigue voorwaarden en gebrek aan objectieve informatie maakt dat mensen vaak de verkeerde beslissingen maken wanneer het op hun financiën aankomt.

TopCompare.be is een vergelijkingssite die consumenten wil helpen om het meest geschikte product te vinden tegen de meest competitieve prijs. Zo willen we consumenten helpen tijd en geld te besparen bij het nemen van een van de meest persoonlijke beslissingen, namelijk over hun financiën.

Wist u bijvoorbeeld dat voor een kredietkaart met dezelfde functionaliteiten u tot EUR 150 per jaar te veel kan betalen? En dat terwijl 3% van de Belgische bevolking haar kredietkaartschuld of schuld uit andere persoonlijke leningen niet op tijd kan terugbetalen?

Niet zomaar een prijsvergelijkingswebsite

TopCompare.be is gratis, eenvoudig en onafhankelijk. De gegevens op de website worden voortdurend up-to-date gebracht om u een betrouwbaar overzicht van de markt te geven. In slechts enkele stappen, kan u producten vergelijken en vinden wat best bij u past. Daarnaast geeft de site u ook pertinente informatie en wijze raad om u te helpen intelligente keuzes te maken over uw financiën, bijvoorbeeld via de blog.

TopCompare.be is begonnen met het vergelijken van kredietkaarten en persoonlijke leningen. In de toekomst zal het productaanbod verder worden uitgebreid.

Onderdeel van een succesvolle internationale groep

TopCompare.be maakt deel uit van CompareEuropeGroup en CompareGlobalGroup, samen actief in 12 landen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. TopCompare.be werd opgestart in het voorjaar van 2016.

Een ervaren management team

Het Belgische, Europese en wereldwijde management van de groep heeft een uitgebreide ervaring in de financiële sector en online marketing.

Het Belgische management bestaat uit Wouter Vanderheere en Ronak Ahmadloo, beide mede-oprichters van TopCompare.be. Vooraleer deze nieuwe uitdaging aan te gaan, was Wouter Vanderheere Senior Consultant bij Roland Berger, gespecialiseerd in strategie en innovatie in de banksector. Ronak heeft verschillende sales functies bekleed bij ING, meest recent als Head of Financial Market Sales bij ING Luxemburg.

Twijfel niet om alle financiële instellingen te vergelijken om het financieel product te vinden dat het beste bij u past.

A. Maalderink

Over A. Maalderink

Ze is een ervaren lifestyle blogger. Ze voorziet u graag van haar kennis over het besparen van geld op Topcompare.be.