Toppy Solidarity: Laten we samen de droom van ernstig zieke kinderen waarmaken

|Posted by | Lifestyle, Nieuws

Via het programma “Toppy Solidarity” zet TopCompare zich in voor de vzw Make-A-Wish® Belgium. Zo dragen wij ons steentje bij om de dromen van ernstig zieke kinderen waar te maken.

Wat is Make-A-Wish®?

Make-A-Wish® is een non-profit organisatie die in 1980 het levenslicht zag in de Verenigde Staten. De organisatie werd opgericht om de wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen. De oprichter was geïnspireerd door het verhaal van Chris, een zevenjarige jongen met leukemie die droomde om politieagent te worden. De jongen zag zijn droom werkelijkheid worden voor één dag: Verkleed als agent kon hij in een helikopter vliegen. Make-A-Wish® International heeft sindsdien de droom van meer dan 500.000 kinderen in bijna 50 landen over de hele wereld waargemaakt.

Make-A-Wish® Belgium brengt de Belgische verenigingen Make-A-Wish® Belgium South (in Wallonië en Brussel) en Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen (in Vlaanderen) samen. Beide verenigingen zetten zich in om de wensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar te vervullen.

Waarom Make-A-Wish® België steunen?

TopCompare helpt dagelijks duizenden Belgen om geld te besparen en betere financiële beslissingen te nemen. Wij doen dit door alle financiële producten op de markt te vergelijken. Op deze manier wil het vergelijkingsplatform de financiële wereld transparanter maken en de consument meer macht geven.

Via het NGO- en non-profit ondersteuningsprogramma “Toppy Solidarity” wil het team van TopCompare nog een stap verder gaan. Wij willen Make-A-Wish® Belgium graag financieel een duwtje in de rug geven. Op die manier willen wij de organisatie helpen de dromen van ernstig zieke kinderen waar te maken.

Het dagelijks leven van deze kinderen wordt vaak onderbroken door ziekenhuisverblijven en medische onderzoeken. Make-A-Wish® Belgium geeft hen en hun families door het vervullen van hun wensen hoop, ademruimte en positieve energie om de ziekte het hoofd te bieden. Of ze nu dromen van zwemmen met dolfijnen, naar Lapland gaan om de kerstman te ontmoeten, een computer krijgen, naar Disneyland gaan of hun favoriete ster ontmoeten, het team van TopCompare helpt het goede doel om een glimlach op de gezichten van de “Wish Kids” te toveren.

Hoe Make-A-Wish® Belgium steunen en geld besparen?

Nee, je droomt niet! Je kan Make-A-Wish® België helpen de wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen en tegelijkertijd geld te besparen. Hoe kan je helpen? Gewoon door op deze link te klikken.

Via deze link kan je gratis alle financiële producten van uiteenlopende financiële instellingen in België vergelijken. Voor elke lening, kredietkaart, verzekering of spaarrekening die via deze link wordt aangevraagd, zal TopCompare een donatie doen aan Make-A-Wish® België.

Make-A-Wish® België heeft je nodig, klik nu op de oranje knop en help de vereniging om de wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen!

Avatar

Over Niels Saelens

Als content manager bij TopCompare.be volg ik alles wat er zich in de financiële wereld afspeelt van nabij op. Door complexe materie op een eenvoudige manier uit te leggen, help ik je om je financiën nog beter te beheren.