10 Vaderdag cadeau tips voor 2017

|Posted by | Lifestyle
Tags: , ,

Vaderdag cadeau tips

Vaderdag 2017 is een gelegenheid om uw vader te verassen en om te tonen dat u hem waardeert. Zoals elk jaar is het een uitdaging om een goed cadeau te vinden. Tussen de kerst- en verjaardagen in is het vaak moeilijk om iets nieuws te bedenken. Om de clichés van parfum en drank te ontwijken, hebben wij een aantal leuke alternatieven bedacht. Onze Vaderdag cadeau tips zijn zowel vader- als portemonneevriendelijk!

1. Een hoed

Hoeden hebben klasse en zijn weer helemaal terug in de mode. Vooral als uw vader kalend is, kan een hoed een uitstekend cadeau zijn. Ook uw moeder zal erg tevreden zijn als ze hem al eeuwen probeert over te halen om een hoed op te zetten.

2. Een brouwpakket

Een fles bier is zo op, maar met een pakket om zijn eigen bier te brouwen kan uw vader veel langer genieten. Behalve dat hij het zelf drinkt kan hij uiteraard lekker opscheppen tegenover zijn gasten met zijn heerlijk zelfgemaakte bier.

3. Een drone

Verwen het innerlijke kind in uw vader door een drone te geven! Of hij het in zijn eentje gebruikt of met zijn (klein)kinderen, het is altijd leuk. En als u denkt dat drones te duur zijn, dan zal u wellicht verbaasd zijn over de prijzen. Tegenwoordig kunt u al een drone kopen vanaf 30 tot 50 euro.

4. Een hangmat

Het zal de komende tijd lekker zonnig worden, dus een hangmat voor in de tuin is geen verkeerd idee. En als uw vader in de binnenstad woont, geen zorgen. Hangmatten zijn binnen net zo relaxt als buiten!

5. Een polaroidcamera

Is uw vader een echte creatieveling of dromer? Geef hem op Vaderdag 2017 de kans om zijn mooiste momenten vast te leggen met een polaroidcamera. Behalve dat hij zijn favoriete familiebijeenkomsten kan vereeuwigen, is het ook een hippe gadget waar velen jaloers op zullen zijn.

6. Een geschenkdoos

Een erg hip cadeau: u vult een doos met kaartjes of benodigdheden voor een activiteit. Dit kan alleen voor uw vader zijn, of wellicht voor jullie samen. Denk aan een gastronomisch restaurant, een spa dag of een sportieve activiteit. Er bestaan mogelijkheden voor alle soorten persoonlijkheden en budgetten.

7. Een ouderwets scheerpakket

Er scherp uitzien en tegelijk genieten van de kunst van ouderwets scheren, dat is wat uw vader blij maakt als u een scheerpakket geeft. Met een klassieke kwast en scheermes kan uw vader zichzelf uitstekend verzorgen. Voor een compleet pakket denkt u ook aan scheerschuim en aftershave.

8. Een geconnecteerde armband

Als uw vader al een smartphone heeft, geef dan het geschenk van een geconnecteerde armband om zijn smartphone te vergezellen. Hiermee kan hij zien hoe laat het is, maar hij kan ook zijn gezondheid in de gaten houden en zijn bewegingen meten (hartslag, aantal stappen, etc.) voor een topconditie!

9. Een e-reader

Het perfecte cadeau voor vaders die graag lezen en veel onderweg zijn. In de trein of in het vliegtuig is lezen een uitstekende keuze. Met een e-reader kan uw vader genieten van een steeds breder aanbod aan boeken, voor elk wat wils.

10. Kookles

Jawel hoor, het is nooit te laat om te leren koken! Zo kan uw vader vol trots een aantal heerlijke gerechten maken. Daarnaast zal uw moeder net zo blij zijn met dit cadeau. Twee vliegen in één klap!

Hoe besparen op onze Vaderdag cadeau tips

Cashback en punten kredietkaarten zijn perfect voor deze gelegenheid. Door één van deze kredietkaarten te gebruiken kunt u besparen op uw Vaderdag aankopen. Zo hoeft uw vaders geluk niet ten koste te zijn van uzelf.

Met een cashback kredietkaart krijgt u een percentage van uw uitgaven teruggestort (gewoonlijk 0,5 tot 3% cashback met een limiet van € 100-350 per jaar). Vandaag is Beobank de enige bank die deze kaarten aanbiedt. Puntenkredietkaarten hebben een soortgelijk concept. U spaart punten voor al uw aankopen en kunt deze vervolgens inwisselen voor voordelen zoals kortingsbonnen, cadeaus of zelfs reisaanbiedingen.

Nour Khamis

Over Nour Khamis

Ik combineer mijn journalistieke en financiële ervaring om ingewikkelde geldzaken op een begrijpbare manier uit te leggen.