Vernieuw uw garderobe tegen een klein bedrag voor het nieuwe schooljaar

|Posted by | Lifestyle

het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar is vandaag reeds gestart voor de meesten! Wie school zegt, zegt aankopen en wie aankopen zegt, zegt kledij. En inderdaad, bij het begin van het nieuwe schooljaar willen veel Belgen pronken met hun vernieuwde kleerkast. Maar nieuwe aankopen zijn natuurlijk wel duur. Ziehier 4 tips om uw garderobe te vernieuwen bij het begin van het nieuwe schooljaar voor een prikje.

Lees ons artikel: bespaar geld bij uw aankopen voor het nieuwe schooljaar

1.Maak een shoppingbudget

Voordat u onmiddellijk begint te shoppen, is het verstandig om een budget in te stellen. Ga eerst de staat van uw rekening na zodat u kunt beslissen wat voor bedrag u kunt besteden aan het shoppen, zodat u niet in het rood hoeft te gaan op uw rekening.

U kunt ook een lijst maken met de artikelen die u echt nodig heeft . Zo kan u eerst dat lijstje afgaan, vooraleer uw geld op te doen aan nice-to-haves.

Daarnaast kunt u rondkijken in winkels of op het internet om de prijs te vergelijken en zo de beste prijs te vinden.

Lees ons artikel: 9 tips om een stijlicoon te zijn met een budget

2. Koop online 

Om te genieten van de beste prijs, kunt u uw aankopen voor het nieuwe schooljaar op internet doen. Verschillende websites kunnen u competitieve prijzen voorstellen. U kunt eens rondkijken op de websites van H&M, Newlook, Pull&Bear, Amazon of Zalando.

Ga op jacht naar kortingscoupons die kortingen bieden op sites zoals deze die we zonet noemden. U kunt ze terugvinden op websites zoals Solden.be of  Codepromotion.be

Lees ons artikel: 7 tips voor veilig online winkelen

3. De alternatieve methodes

Als u geen fortuin wil spenderen, waarom dan niet de volgende methodes uitproberen?

  • Wandel rond op private uitverkopen en tweedehandsmarkten: op deze plekken zal u tweedehandskledij vinden, soms merkledij, tegen superlage prijzen.
  • Verkoop uw oude kleding: door oude kleding te verkopen, hebt u opnieuw budget voor nieuwe kledij. Kijk eens op de gespecialiseerde sites zoals 2dehands.be en Kapaza.be om uw aanbiedingen te plaatsen.
  • Wissel uw oude kleding: u kunt ook kleding uitwisselen met uw vrienden of via gespecialiseerde websites zoals Swapyourwardrobe.com
  •  Pas uw oude kleding aan: twijfel niet om eens als “doe-het-zelver” aan de slag te gaan en uw kleding te upgraden. U kunt zo een simpel kledingstuk aanpassen tot een modieus parelty.

4. Gebruik de cashback van uw kredietkaart voor het nieuwe schooljaar

Om geld te besparen op uw aankopen, kunt u ook profiteren van cashback op uw kredietkaart. U kunt een bepaald percentage terugkrijgen op uw aankopen, tot een bepaalde jaarlijkse limiet.

Hier vindt u een selectie van kredietkaarten die momenteel het meest interessant zijn als het gaat om cashback voordelen:

  • Beobank Visa Club (€5 jaarlijkse bijdrage): met deze kaart kunt u genieten van 5% korting op uw online aankopen (tijdens de 3 eerste maanden na aanvraag van uw kaart, daarna krijgt u 1% korting, met een maximum van €200 per jaar).
  • Beobank Visa (€5 jaarlijkse bijdrage): met deze kaart kunt u genieten van 3% korting op uw online aankopen (tijdens de eerste 3 maanden na aanvraag van uw kaart, daarna 1%, met een maximum van €200 per jaar).
  • Beobank Extra World MasterCard (€5 jaarlijkse bijdrage): met deze kaart kunt u genieten van 3% cashback op uw aankopen (tijdens de eerste 3 maanden na de aanvraag van uw kaart, daarna 1% op al uw aankopen tot een bedrag van €100 en 0,5% op aankopen boven €100).

Daarnaast bieden deze kaarten promoties voor nieuwe klanten. Voor meer informatie, twijfel niet om ons artikel te lezen over de kredietkaarten met welkomstgeschenk

btn_CC_2_DUTCH

U heeft nu alle kaarten in de hand om uw kleerkast te vernieuwen voor een zacht prijsje bij het begin van het nieuwe schooljaar. Als u op zoek bent naar het juiste betaalmiddel, twijfel niet om onze vergelijkingsstool te gebruiken om de kredietkaart te vinden die u nodig heeft!

kredietkaarten

Sofie van der Does

Over Sofie van der Does

Gepassioneerd door marketing, internationale business en vreemde talen. Met veel plezier deelt ze haar kennis over persoonlijke financiën en helpt u geld besparen!