Alles wat u moet weten over hypothecaire leningen

Vergelijk hypotheekleningen in België

Vergelijking van meer dan 30 financiële instellingen

Alle artikelen over hypothecaire leningen

Een brandverzekering voor uw woning

28 February 2019

Of u nou een eigenaar-bewoner, huurder of verhuurder bent, het is zeker belangrijk goed voorbereid te zijn op onverwachte situaties zoals een brand in uw woning. Een brandverzekering is zeker aan te bevelen en vergoedt dit soort schade.

Wat doet een makelaar precies?

15 February 2019

Stel, u wilt uw huis verkopen, of u bent juist op zoek naar een nieuwe woning. Dat proces en alles wat erbij komt kijken, kan u natuurlijk helemaal zelf regelen, maar het is ook mogelijk om hiervoor een makelaar in te schakelen.

Een verkoopovereenkomst: hoe gaat dit precies in zijn werk?

10 January 2019

U heeft uw oog op een leuk huis waar u al langere tijd van droomt, dat betekent dat het proces van het kopen van een huis hier begint. Dit kan soms vrij lastig zijn aangezien er veel bij komt kijken en u verschillende stappen moet doorstaan, een van die stappen is de verkoopovereenkomst. Dit artikel legt alles hierover uit!

Hypothecaire inschrijving: 10 feiten die u moet weten

5 December 2018

Bij het kopen van een huis komen allerlei verschillende dingen kijken, zo ook de hypothecaire inschrijving! Aangezien er veel komt kijken bij dit onderwerp zetten wij de belangrijkste dingen voor u op een rijtje.

Hypothecair mandaat: wat is dat?

4 December 2018

Wanneer u een onroerend goed koopt of een hypotheek afsluit zijn er veel dingen waar u aan moet denken en wat hierbij komt kijken. Maar wist u dat u naast een hypotheek afsluiten ook kunt kiezen voor een hypothecair mandaat? In dit artikel leest u alles over het hypothecair mandaat.

Wat is een overbruggingskrediet?

1 December 2017

Een overbruggingskrediet kan de aankoop of bouw van uw nieuwe woonst financieren in afwachting van de verkoop van uw oude woning, zelfs wanneer uw huis nog niet is verkocht. Tijdens de overgangsperiode waarin u wacht op het geld van de verkoop betaalt u enkel de rente op het overbruggingskrediet, het kapitaal betaalt u pas op het einde van de lening terug. Raadpleeg het artikel van TopCompare.be en kom erachter of dit krediet iets voor u is.