Menu

Alles wat u moet weten over kredietkaarten

Vergelijk kredietkaarten in België

Vergelijking van meer dan 30 financiële instellingen

Alle artikels over kredietkaarten

Product: de American Express Gold kaart

7 January 2019

De American Express Gold kredietkaart voorziet u van diverse verzekeringen en voordelen. Ontdek ze snel op TopCompare.be!

Productoverzicht: American Express Gold

7 January 2019

De American Express Gold kredietkaart voorziet u van diverse verzekeringen en voordelen. Ontdek ze snel op TopCompare.be!

Kredietkaart: American Express Brussels Airlines Premium

21 November 2018

De American Express Brussels Airlines Premium kaart biedt verschillende reis- en winkel voordelen. TopCompare.be legt het uit.

Betalen in vreemde valuta: Europa wil afzetterij stoppen

6 April 2018

Uw thuisland België een paar dagen verlaten om uw gedachten op een rijtje te zetten, nieuwe landschappen te bewonderen of een prachtige stad in de Europese Unie te bezoeken is vaak helaas niet zonder kosten, en houdt in de meeste gevallen het verkrijgen van vreemde valuta in. Vooral als het gaat om een land waar de euro niet de lokale valuta is.

Krijg korting via uw winkel kredietkaart

7 February 2018

Sommige ketens of bedrijven geven hun eigen kredietkaart uit. Via de kaart kunnen de klanten voor voordelen of kortingen sparen. Denk hierbij aan een cashback of punten kredietkaart, waarbij u per aankoop geld terug krijgt of punten spaart. Ontdek de populairste winkel kredietkaarten in het artikel van TopCompare.be.

Autopech in het buitenland? Uw kredietkaart is uw redder in nood!

11 December 2017

Het merendeel van uw vrienden en collega’s zijn al even terug van vakantie, maar uw langverwachte zomervakantie begint nu pas! De auto is gepakt en met goede moed vertrekt u naar het buitenland. U bent nog maar halverwege of er gebeurt iets wat u niet had verwacht. Door de hitte geraakt uw auto oververhit: autopech! Gelukkig heeft u het op tijd gemerkt en bent u op de vluchtstrook gaan staan. Het is onmogelijk om met de auto verder te rijden. Wat doet u nu?

Kredietkaartfraude voorkomen doe je zo

7 December 2017

Het zal u maar gebeuren. Plots krijgt u een extreem hoge kredietkaartafrekening in de bus. Op het overzicht ziet u bovendien allerlei uitgaven waar u helemaal niets van af weet. Iemand heeft waarschijnlijk uw kredietkaartgegevens gestolen of uw kaart misbruikt zonder dat u daar iets vanaf wist. Zoiets heet kredietkaartfraude. Maar wat zijn nu juist de manieren om kredietkaartfraude te voorkomen? TopCompare.be lijst enkele maatregelen voor u op!