Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Details over financiële instellingen

Banca Montepaschi Belgio

Over Banca Monte Paschi Belgio

Banca Monte Paschi Belgio is een filiaal van de Italiaanse Groep Monte dei Paschi di Siena, een van de grootste bankgroepen in Italië. In België telde de bank eind 2015 zo’n 112 medewerkers en 4 kantoren. De nettowinst bedroeg 8,1 miljoen euro. Ze focust op gezinnen en KMO’s en is een referentie voor de Italiaanse gemeenschap in België. Ook biedt de bank financiële producten en diensten aan voor bedrijven en instellingen. De Groep is niet alleen actief in Italië en België, ook in Luxemburg en Frankrijk en het heeft kantoren in Londen, New York, Hong Kong, Shanghai, etc. In totaal had het meer dan 6 miljoen klanten in 2015.

Het aanbod van kredietkaarten van Banca Monte Paschi Belgio

Banca Monte Paschi Belgio biedt verschillende kredietkaarten aan in haar gamma, waarmee u eenvoudig wereldwijd kunt betalen en geld afhalen. U geniet van een gratis uitstel van betaling aangezien de uitgaven die u gedaan heeft met de kaart in de voorbije maand, in één keer van uw zichtrekening gaan.

Naast de Visa Classic en MasterCard Gold kredietkaarten, biedt Banca Monte Paschi Belgio met de PaschiCombo MasterCard een betaalkaart aan die tegelijk een debetkaart en een kredietkaart zonder kredietopening is. De voorkant van de kaart beschikt over een Maestro-betaalwijze en de achterkant over een MasterCard-betaalwijze. In alle betaalterminals kan u kiezen of u een debet- of creditverrichting wil doorvoeren. Een geldafhaling aan een automaat in België gaat automatisch via Maestro en enkel als uw saldo ontoereikend is via MasterCard. Bij geldautomaten in het buitenland hebt u zelf de keuze.

Daarnaast is de Multi Card een flexibele prepaid kredietkaart die u overal kan gebruiken en kan opladen met een bedrag tot 5.000 euro. Aangezien dit een voorafbetaalde kaart is met onmiddellijke debitering, is het dus niet mogelijk om hiermee schulden te maken door aankopen te doen waarvan het bedrag het saldo van de kaart overschrijdt. Aangezien ze niet op naam staat, is de kaart geschikt voor heel uw gezin of kan u ze laten gebruiken door vrienden. U kan wel kiezen vanaf welke bankrekening u er geld op stort.

Het overzicht van de uitgaven die u heeft gedaan met uw kredietkaart wordt door Banca Monte Paschi Belgio iedere maand naar u opgestuurd per post of u kan deze ook raadplegen via PaschiWeb, de online bankdienst.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Banca Monte Paschi Belgio

Om een kredietkaart aan te vragen, moet u onder andere minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Bovendien moet u reeds klant zijn of worden bij Banca Monte Paschi Belgio, aangezien u de kaart moet koppelen aan een zichtrekening bij de bank. Wilt u meer informatie over de voorwaarden van een kredietkaart bij Banca Monte Paschi Belgio, neem dan een kijkje op TopCompare.be, of de website van de bank of neem contact op met een kantoor of de klantendienst van Banca Monte Paschi Belgio.

U kan een kredietkaart vervolgens aanvragen in een kantoor van Banca Monte Paschi Belgio of op de website. Indien u dit online doet, moet u een formulier met persoonlijke gegevens invullen, afdrukken en ondertekend opsturen naar de bank. De bank zal uw kredietwaardigheid beoordelen en als uw aanvraag goedgekeurd wordt, zal u de kredietkaart kunnen afhalen in het kantoor of per post naar u laten opsturen. Indien u een kredietlimiet wilt instellen, moet de aanvraag in het kantoor gebeuren.

Waarom Banca Monte Paschi Belgio

Banca Monte Paschio Belgio maakt deel uit van de Italiaanse Groep Monte dei Paschi di Siena en kan bouwen op meer dan 5 eeuwen bankervaring. Het beschikt naar eigen zeggen over vakmanschap en een uitgebreide kennis van de Belgische markt, waarop het al sinds 1947 actief is. De bank wil elke klant op een persoonlijke manier behandelen en van gepast advies voorzien.

Het is de enige bank in België die met de PaschiCombo u een “gecombineerde"betaalkaart biedt, d.w.z. een debetkaart en een kredietkaart in één, zodat u van de voordelen van beide type kaarten kan genieten.

Met PaschiWeb biedt de bank u de mogelijkheid om uw geldzaken 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 te beheren vanop uw PC, waar en wanneer u maar wilt. U kan er niet alleen al uw rekeningen mee raadplegen maar ook verrichtingen doen. Ook kan u transacties uitvoeren op de Beurs van Milaan en andere beurzen. Tot slot krijgt u als klant een bevoorrechte toegang tot de diensten en producten van het Italiaanse consulaat, Alitalia, Fontanafredda wijnen, etc.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?