Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site?  02 740 43 35 | Ma-vrij, 9:30-17:30

Alles wat u moet weten over kredietkaarten

Vergelijk kredietkaarten in België

Vergelijking van meer dan 30 financiële instellingen

Alle artikels over kredietkaarten

Productoverzicht: Beobank World Travel Mastercard

19 February 2018

Reist u vaak? Bent u op zoek naar de kredietkaart die het best aan uw behoeften past ? Er bestaan verschillende kredietkaarten die tal van voordelen bieden voor mensen die vaak reizen. Elke kredietkaart heeft zijn specifieke kenmerken en het is van groot belang om deze zo goed mogelijk te begrijpen.

Productoverzicht: American Express Platinum

19 February 2018

American Express kredietkaarten hebben een prestigieuze reputatie en bieden exclusieve voordelen. Dat is zeker het geval bij American Express Platinum kaarten, die barst van de voordelen. TopCompare.be heeft alle aspecten onderzocht en laat zien in welke opzichten de kaart uitblinkt.

Productoverzicht – Cofidis Mastercard Gold

19 February 2018

De Cofidis Mastercard Gold is de hoogwaardige variant van de Mastercard. Deze premium versie neemt de voordelen van de standaard versie en doet er een schep bovenop. De kaart is dan ook bedoeld voor degenen die willen genieten van zoveel mogelijk voordelen en beschermingen. De kredietkaart kost vijf euro per jaar en heeft een kostenpercentage van 12,5%.

Productoverzicht: Belfius MasterCard Platinum

19 February 2018

Eén van de MasterCards die u in het aanbod van Belfius kan aantreffen is de Belfius MasterCard Platinum. Een chique naam voor een MasterCard, maar wat houdt het precies in? TopCompare.be geeft u de belangrijkste karakteristieken en details van de kaart in een notendop mee.

Productoverzicht: American Express Gold

19 February 2018

De American Express Gold kredietkaart voorziet u van diverse verzekeringen en voordelen. Ontdek ze snel op TopCompare.be!

Autopech in het buitenland? Uw kredietkaart is uw redder in nood!

11 December 2017

Het merendeel van uw vrienden en collega’s zijn al even terug van vakantie, maar uw langverwachte zomervakantie begint nu pas! De auto is gepakt en met goede moed vertrekt u naar het buitenland. U bent nog maar halverwege of er gebeurt iets wat u niet had verwacht. Door de hitte geraakt uw auto oververhit: autopech! Gelukkig heeft u het op tijd gemerkt en bent u op de vluchtstrook gaan staan. Het is onmogelijk om met de auto verder te rijden. Wat doet u nu?

Kredietkaartfraude voorkomen doe je zo

7 December 2017

Het zal u maar gebeuren. Plots krijgt u een extreem hoge kredietkaartafrekening in de bus. Op het overzicht ziet u bovendien allerlei uitgaven waar u helemaal niets van af weet. Iemand heeft waarschijnlijk uw kredietkaartgegevens gestolen of uw kaart misbruikt zonder dat u daar iets vanaf wist. Zoiets heet kredietkaartfraude. Maar wat zijn nu juist de manieren om kredietkaartfraude te voorkomen? TopCompare.be lijst enkele maatregelen voor u op!