Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site?  02 740 43 35 | Ma-vrij, 9:30-17:30

Alles wat u moet weten over kredietkaarten

Vergelijk kredietkaarten in België

Vergelijking van meer dan 30 financiële instellingen

Alle artikels over kredietkaarten

Betalen in vreemde valuta: Europa wil afzetterij stoppen

6 April 2018

Uw thuisland België een paar dagen verlaten om uw gedachten op een rijtje te zetten, nieuwe landschappen te bewonderen of een prachtige stad in de Europese Unie te bezoeken is vaak helaas niet zonder kosten, en houdt in de meeste gevallen het verkrijgen van vreemde valuta in. Vooral als het gaat om een land waar de euro niet de lokale valuta is.

Autopech in het buitenland? Uw kredietkaart is uw redder in nood!

11 December 2017

Het merendeel van uw vrienden en collega’s zijn al even terug van vakantie, maar uw langverwachte zomervakantie begint nu pas! De auto is gepakt en met goede moed vertrekt u naar het buitenland. U bent nog maar halverwege of er gebeurt iets wat u niet had verwacht. Door de hitte geraakt uw auto oververhit: autopech! Gelukkig heeft u het op tijd gemerkt en bent u op de vluchtstrook gaan staan. Het is onmogelijk om met de auto verder te rijden. Wat doet u nu?

Kredietkaartfraude voorkomen doe je zo

7 December 2017

Het zal u maar gebeuren. Plots krijgt u een extreem hoge kredietkaartafrekening in de bus. Op het overzicht ziet u bovendien allerlei uitgaven waar u helemaal niets van af weet. Iemand heeft waarschijnlijk uw kredietkaartgegevens gestolen of uw kaart misbruikt zonder dat u daar iets vanaf wist. Zoiets heet kredietkaartfraude. Maar wat zijn nu juist de manieren om kredietkaartfraude te voorkomen? TopCompare.be lijst enkele maatregelen voor u op!

Uw kortingskaart: de cashback kredietkaart

2 November 2017

Met de cashback kredietkaart kan u geld besparen op bepaalde producten of diensten. Denk aan brandstof, winkelketens of zelfs op vakanties. TopCompare.be legt uit hoe de cashback kredietkaart werkt en wat de voordelen en nadelen van zo'n kortingskaart zijn.

Kredietkaart aanvragen: top 4 beste kredietkaarten voor uw profiel

2 November 2017

Bent u in het bezit van een kredietkaart, maar u weet niet met zekerheid welke transactiekosten u betaalt bij geldafhalingen? Twijfelt u of u verzekerd bent als u uw reis moet annuleren? En hoe zit dat met kosten voor betalingen in het buitenland? Wees gerust, u bent niet de enige. TopCompare.be helpt u graag in uw zoektocht naar de kredietkaart die bij uw profiel past.

Bankkaart verloren of gestolen: wat nu?

2 November 2017

Bent u slachtoffer van diefstal of verlies van uw bank- of kredietkaart? Wat zijn de stappen die u moet zetten om mogelijk misbruik te verkomen? TopCompare.be legt u uit hoe u in zo’n situatie snel en efficiënt kan handelen.

Is een Amex kaart zijn prijs waard?

2 November 2017

Klinken de American Express kredietkaarten u bekend in de oren? De kaarten heben een prestigieuze reputatie en bieden een reeks van exclusieve voordelen. Enkele onder deze American Express kredietkaarten worden gezien als luxe kaarten, maar zijn ze hun prijs wel waard? Ontdek het in de analyse van TopCompare.be.