Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Details over financiële instellingen

Buy Way

over Buy Way Personal Finance

De naam Buy Way Personal Finance werd geboren in januari 2011; de onderneming bestond daarvoor onder de naam Cetelem Belgium. Het is een van de belangrijke instellingen in België op het vlak van financiering in verkooppunten. Zij heeft meer dan 150 medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in consumentenkrediet. Zij is ook partner van grote commerciële ketens zoals Ikea, Media Markt, Jetair Center en Ixina, maar ook van Belgische banken zoals Bpost bank.

Het aanbod kredietkaarten van Buy Way Personal Finance

Buy Way Personal Finance biedt twee kredietkaarten aan: een Buy Way MasterCard en een prepaidkaart .

De Buy Way MasterCard maakt het u mogelijk om aankopen te doen in meer dan 35 miljoen winkels in België en in het buitenland. Zij laat ook toe om aankopen te doen op het internet zoals het reserveren van een nachtje in een hotel. U kunt geld afhalen bij verschillende distributeurs overal in België en de hele wereld die beschikken over het MasterCard logo. U kunt 24u/24 uw uitgaven beheren en volgen dankzij HomeBanking of de Buy Way app. De kredietkaart is gratis en heeft ook geen extra dossierkosten. De kaart maakt het u mogelijk om in maandelijkse schuiven terug te betalen en uw kredietlijn opnieuw te gebruiken.
U kunt ook een kredietkaart aanvragen die is verbonden met één van de partners van Buy Way.

De prepaidkaart van Buy Way maakt het u mogelijk om het bedrag uit te geven waar u de kaart mee hebt opgeladen. De kaart laat u toe om uw budget onder controle te houden en de uitgavenlimiet niet te overschrijden.
De kaart staat niet op naam en kunt u dus toevertrouwen aan wie u zelf wilt. U kunt eenvoudig de kaart online opladen via homebanking of de app van Buy Way maar ook bij verschillende verkooppunten. Deze kaart is niet gekoppeld aan een bankrekening en u hoeft geen jaarlijkse bijdrage te betalen.
Net als de Buy Way MasterCard, maakt deze kaart het u mogelijk om bij alle distributeurs die het logo MasterCard dragen geld af te halen en te betalen, zowel bij tal van handelaars over de hele wereld en in België, als online.

Hoe een Buy Way Personal Finance kredietkaart krijgen

Om een Buy Way Personal Finance kredietkaart te krijgen, moet u, onder andere, volwassen zijn en niet staan op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. De andere voorwaarden kunt u opvragen, twijfel niet om op TopCompare.be verdere informatie te vinden of rechtstreeks contact op te nemen met Buy Way.

Als u de Buy Way MasterCard wilt aanvragen, kunt u op onze site alvast meer informatie vinden. U kunt daarna de aanvraag doen via de website van Buy Way, per telefoon of door direct langs te gaan bij één van de partners van Buy Way Personal Finance.

Om de prepaid kaart te krijgen, volstaat het online vier stappen te doorlopen. Ten eerste moet u uw persoonlijke en financiële gegevens opgeven. Ten tweede moet u kiezen tussen een fysieke of een virtuele kaart (de prijs verschilt per type kaart) en het bedrag kiezen dat u wilt opladen op de kaart.
Ten derde betaalt u de aanvraag in alle veiligheid en als laatste kiest u uw geheime code indien u heeft gekozen voor een fysieke kaart. U ontvangt de fysieke kaart binnen de 10 werkdagen en wanneer u voor de virtuele kaart heeft gekozen, kunt u deze direct gebruiken.
U kunt ook langsgaan bij een Buy Way Personal Finance kantoor om een kredietkaart aan te vragen.

WaaromBuy Way Personal Finance

De online dienst van Buy Way genaamd Homebanking maakt het u mogelijk om uw bankzaken te beheren vanop de computer wanneer u maar wilt. U kunt ook het beschikbare bedrag bedrag en uw maandelijks overzicht raadplegen, een storting doen of een verzekering onderschrijven.
De Buy Way app maakt het u mogelijk om het beschikbare bedrag van uw kredietopening te raadplegen, een bedrag over te maken of uw kredietlijn te verhogen via uw smartphone of tablet.

De Buy Way klantendienst bestaat uit 40 medewerkers die klaar staan om uw vragen te beantwoorden over uw Buy Way krediet. Zij zijn beschikbaar van 8u30 tot 18u30 van maandag tot en met vrijdag.

De bank heeft 5 engagementen: beschikbaarheid, service, betrouwbaarheid, duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?