Alles wat u moet weten over leningen

Vergelijk leningen in België

Vergelijking van meer dan 30 financiële instellingen

Alle artikels over leningen

Studiefinanciering nodig? Houd het bedrag zo laag mogelijk

7 december 2017

Studeren. Die periode waarin u veel geld uitgeeft, maar er weinig centen binnenstromen. Gaat u een semester in het buitenland studeren of zit u in de week op kot? Dan loopt het kostenplaatje soms hoog op. Een studielening kan u helpen om te investeren in uw toekomst als u of uw ouders niet over de nodige financiële middelen beschikken en u niet in aanmerking komt voor een studiebeurs. TopCompare.be geeft u enkele tips om het leenbedrag zo laag mogelijk te houden.

Voorwarden van een sociale lening in België

4 December 2017

Een sociale lening maakt het mogelijk voor mensen met een beperkt inkomen een krediet aan te gaan. Vaak hebben deze personen moeilijkheden om een normale lening af te sluiten. Dankzij de sociale lening kunnen bescheiden huishoudens een huis kopen, bouwen of renoveren. Nochtans brengt het krediet ook enkele voorwaarden en beperkingen met zich mee. Ontdek ze nu in het artikel van TopCompare.be!

Welke lening documenten hebt u nodig voor uw aanvraag?

1 December 2017

Hebt u interesse in een lening, maar bent u bang dat u niet alle papierwerk zal kunnen aanleveren? Voor bepaalde leningen moet u namelijk specifieke documenten kunnen voorleggen. TopCompare.be zet alle nodige documenten voor u op een rijtje zodat u goed voorbereid bent en tijd kan winnen in het proces.

Hoe de deeleconomie de persoonlijke financiën verandert

1 December 2017

Afgelopen jaren is de deeleconomie flink gegroeid. Dit nieuwe business model kan u o.a. terugvinden in de financiële sector, waar er websites zijn ontstaan om leningen tussen individuen te bemiddelen. Ontdek in het artikel van TopCompare.be alles over deze nieuwe manier van geld lenen.

Herfinanciering: hoe werkt dat eigenlijk?

1 December 2017

Omwille van de historisch lage rente gaan de laatste tijd veel mensen naar de bank om hun hypothecaire lening te herfinancieren. Sommige leners die oudere contracten met een variabele rente hebben, betalen nu 0% of zelfs een negatieve rente. U kan dus verwachten dat de rentevoeten niet meer lager kunnen gaan, waardoor u kan proberen uw bestaande hypotheeklening aan een lagere kostprijs te herfinancieren. Maar hoe werkt herfinanciering precies?

Leningsaanvraag optimaliseren: ontdek hier hoe!

1 December 2017

Eens in het leven doet er zich een moment voor waar u geld nodig heeft dat op dat moment niet op uw bankrekening staat. U wilt een nieuwe auto aanschaffen, een huis kopen of uw vakantie financieren. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw leningsaanvraag ook daadwerkelijk wordt goedgekeurd? TopCompare.be geeft u 6 handige tips mee die u hierin kunnen bijstaan!

Mobilhome kopen: hoe financiert u dit het beste?

1 december 2017

U droomt ervan om te kunnen ontsnappen aan het drukke werkleven wanneer u maar wilt en uw ideale reis is een gezellige mobilhome rit langs de Franse kust. Wist u dat er een mobilhome bestaat voor elk budget (dus ook het uwe!) en dat hiervoor verschillende financieringsmogelijkheden bestaan? TopCompare.be geeft u graag wat advies mee voor deze grote investering.