Alles wat u moet weten over leningen

Vergelijk leningen in België

Vergelijking van meer dan 30 financiële instellingen

Alle artikels over leningen

Lening afbetalen niet meer mogelijk: wat nu?

22 November 2017

Ontslag, echtscheiding, ziekte, ongeval. Het zijn onvoorziene omstandigheden die vaker voorkomen dan we wel zouden willen. Dergelijke situaties kunnen er bovendien voor zorgen dat uw lening afbetalen u niet langer mogelijk lijkt. Maar wat kan u zelf doen als u zich in zo’n situatie bevindt ? TopCompare.be geeft u enkele tips mee.

Uw schuldenlast onder controle houden: 6 handige tips!

22 November 2017

Het merendeel van de Belgische gezinnen kampt met schulden. Vooraleer u schulden aangaat, moet u eerst goed nadenken of u in staat zult zijn ze tijdig af te betalen. Lees enkele handige tips van TopCompare.be die u met een gezond schuldbeheer kunnen helpen.

Leasing of aankoop van een auto: wat zijn de voor- en nadelen?

22 November 2017

Denk even terug aan dat ene moment wanneer u uw rijbewijs behaalde. Euforie alom! Niet lang daarna deed er zich een tweede mijlpaal voor in uw leven: uw eerste auto. Stel dat uw nieuwe werkgever u een leaseauto aanbiedt. Perfecte timing, want uw oude autootje laat het toch steeds afweten. Maar wat is nu de beste optie: aankoop of leasing? Informeer u via het artikel van TopCompare.be vooraleer u de knoop doorhakt.

Werkloos: kan ik nog een lening krijgen?

2 November 2017

Helaas, u behoort tot de 421.390 Belgen die (tijdelijk) werkloos zijn en kampen met financiële problemen. U zou graag geld willen lenen om uw schulden te herfinancieren of om een nieuwe keuken te kunnen aanschaffen, maar u hebt al gemerkt dat banken niet staan te springen om u een lening toe te kennen. Geen paniek, wij leggen u uit wat de voornaamste mogelijkheden zijn voor u, ook wanneer u werkloos bent.