Lening Beobank: vraag je lening online aan

Met een lening van Beobank kun je allerlei projecten financieren, van je auto en woning tot je vakantie. De Comfortlening Plus is een lening voor alle doeleinden: voer het bedrag en de looptijd in en vraag je lening bij Beobank in enkele klikken aan via onze website. Met TopCompare vergelijk je daarnaast ook eenvoudig andere banken.


De onderstaande resultaten dienen slechts als voorbeeld en zijn gebaseerd op een lening van € 7.500 met een looptijd van 36 maanden.

Filteren op
DHB Bank DHB persoonlijke lening alle doeleinden
Tijdelijk aanbod
DHB Bank
€ 7.992
Totale aflossing
4,25%
Jaarlijkse rentevoet
€ 222
Maandelijkse aflossing
  • Bedrag tussen €5000 en €100.000 ; Duur van 36 tot 120 maanden
  • Bedrag tussen €5000 en €100.000 ; Duur van 36 tot 120 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €5000 en €100.000; Duur van 36 tot 120 maanden
Online aanvraagprocedure
De rentevoeten voor de looptijden van 85 tot 120 maanden zijn telefonisch en in kantoren van DHB Bank beschikbaar

Meer over deze financiële instelling
DHB Bank is een Nederlandse internationale bank met Turkse wortels. Eind 2015 werkten er in totaal 128 mensen in 7 kantoren in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Ondanks dat het gespecialiseerd is in het verlenen van handelskredieten aan Turkse ondernemingen die buiten Turkije actief zijn, richt het zich ook op particulieren door leningen te verstrekken aan gunstige voorwaarden.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Carrefour Finance Carrefour Finance persoonlijke lening alle doeleinden
Carrefour Finance
€ 8.021
Totale aflossing
4,5%
Jaarlijkse rentevoet
€ 223
Maandelijkse aflossing
  • Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden
  • Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €3700 en 40 000€; Duur van 6 tot 84 maanden
Online aanvraagprocedure
Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden

Meer over deze financiële instelling
Carrefour Finance, of ook wel Fimaser genoemd, is een onderdeel van Carrefour Belgium. Deze bank is opgericht in 1989. Van origine is Carrefour opgericht als supermarktketen, maar heeft zich ook uitgebreid naar financiële producten zoals kredietkaarten en leningen op afbetaling.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Beobank Beobank persoonlijke lening 'Comfortlening Plus' Beobank
Populair
  • Geen dossierkosten
Aion Bank Aion Bank persoonlijke lening
Aion Bank
€ 8.066
Totale aflossing
4,89%
Jaarlijkse rentevoet
€ 224
Maandelijkse aflossing
  • Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen.
  • Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen.
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €500 en €50.000; Duur van 12 tot 60 maanden
100% online proces
Vooruitbetaling : 0%
Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen

Meer over deze financiële instelling
Aion Bank is een volledig digitale bank met een vestiging in Brussel. De digitale bank werkt met abonnementsformules. Afhankelijk van de gekozen formule krijgen de klanten toegang tot allerhande diensten, gaande van een gereglementeerde spaarrekening tot een tool die je helpt om je financiën te beheren.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Europabank Europabank persoonlijke lening alle doeleinden
Populair
  • Bedrag tussen €2500 en €100.000; Duur van 12 tot 120 maanden
bpost bank bpost bank persoonlijke lening alle doeleinden
bpost bank
€ 8.305
Totale aflossing
6,95%
Jaarlijkse rentevoet
€ 231
Maandelijkse aflossing
  • Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
  • Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
Online aanvraagprocedure
Geen verplichting om klant te zijn

Meer over deze financiële instelling
bpost bank, voorheen bekend onder de naam Bank van de Post, is een Belgische bank opgericht in 1995. Haar omzetcijfer bedroeg meer dan 2,4 miljard euro eind 2015.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Wij vergelijken de leningen met een looptijd van minimum 3 maanden tot maximum 120 maanden. Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is afhankelijk van het type lening en het gekozen bedrag en de looptijd van de lening. Het kan variëren van minimum 1,44% tot maximum 18,5%. Representatief voorbeeld: als u online een persoonlijke lening voor alle doeleinden aangaat van €5.000, terug te betalen in 24 maanden en met een JKP van 5,70% (vaste actuariële debetrentevoet van 5,70%), betaalt u elke maand €220,60 af. Het totaal af te lossen bedrag zal €5.294,40 zijn.

Vergelijk leningen in België

Beobank (voorheen Citibank) is onderdeel van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), de grootste bank van het noorden van Frankrijk. In België telt Beobank 620.000 particulieren, zelfstandigen en KMO’s met 230 verkoopkantoren. Met dank aan de fusie tussen Beobank en BKCP Bank in 2016 is de bank erin geslaagd om het productaanbod voor haar klanten uit te breiden. Vandaag de dag bestaat het gamma uit kredietkaarten, spaar- en investeringsmogelijkheden, verzekeringen en leningen zoals de Beobank Persoonlijke lening en de Beobank autolening. Vergelijk op TopCompare ook andere financiële instellingen.

Beobank biedt verschillende soorten kredieten aan, waaronder leningen voor alle soorten projecten, een autolening, een lening voor je woning, een een renovatielening en een consolidatie van kredieten. Elke categorie biedt verschillende leningen aan volgens je behoeften. Voor je woning heb je bijvoorbeeld de keuze tussen een renovatiekrediet, ecokrediet en een woonlening. Voor het renovatiekrediet is het minimale leenbedrag € 3.800 en het maximale bedrag € 70.000, waarvan 70% van de ontleende som gerechtvaardigd dient te worden (facturen of hand getekende bestelbon). De maximale terugbetalingstermijn bedraagt 48 maanden.

Wil je een specifiek project financieren? Dan heb je opnieuw de keuze tussen meerdere kredieten, zijnde de Beobank Comfortlening Plus, de Beobank lening op afbetaling en de Beobank lening ‘2 maanden uitstel’. Om een voertuig te financieren, is er de Beobank autolening voor een nieuwe of tweedehands wagen of een nieuwe motor. Deze autolening kan aangewend worden om nieuwe en tweedehands auto’s van minder dan twee jaar oud te financieren, maar ook nieuwe motoren, mobilhomes, caravans en nieuwe elektrische fietsen te betalen. Bij de Beobank autolening is het mogelijk om 120% van het bedrag te lenen, zodat je andere kosten kan dekken waaronder verzekeringen, belastingen, enz. De minimale som die je bij een Beobank autolening kan lenen bedraagt € 2.500, het maximale bedrag is € 50.000. De lening moet terugbetaald worden over minimaal 12 en maximaal 60 maanden.

Om beroep te kunnen doen op een Beobank persoonlijke lening of een Beobank autolening, moet je eerst een kredietaanvraag invullen. Deze wordt daarna beoordeeld door een Beobank adviseur. Omdat de bank steeds zoekt naar een geschikte oplossing voor je behoeften en mogelijkheden, zullen zij je vragen om informatie te geven over je financiële situatie (inkomsten, lopende kredieten, enz.). Om je financiële situatie te verifiëren, zal de bank contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Belgische Nationale Bank. Net zoals alle financiële instellingen heeft de bank het recht om je aanvraag tot een Beobank lening te weigeren indien ze concludeert dat je financiële situatie niet stabiel genoeg is. Hier zal ze je dan ook zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. In het geval van wederzijdse instemming kan je het kredietcontract ondertekenen en ontvang je een kopie van het contract en het bijhorende aflossingsschema.

Wil je de Beobank leningen vergelijken met die van andere financiële instellingen? Aarzel dan niet om gratis online leningen te vergelijken op het vergelijkingsplatform van TopCompare voor een optimale keuze!

Beobank profileert zich in de middenmoot wat de interesten betreft. De bank heeft een radicale verandering doorgemaakt qua positionering sinds de bank onderdeel uitmaakt van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE). Tot en met 2013 concentreerde de bank (onder de naam Citibank Belgium) zich vooral op producten en minder op klanten. Vandaag is de bank een algemene retailbank die de behoeften van de klant centraal stelt in alle strategieën.