Lening Cofidis: lenen vereenvoudigd

Een lening aanvragen bij Cofidis is snel en eenvoudig dankzij TopCompare. Bij Cofidis staat flexibiliteit centraal en kun je een persoonlijke lening tegen een vaste rentevoet aanvragen, wat je ook voor ogen hebt. Wil je ook andere banken vergelijken? Bekijk dan de mogelijkheden en kies de beste lening voor jouw behoeften.


De onderstaande resultaten dienen slechts als voorbeeld en zijn gebaseerd op een lening van € 7.500 met een looptijd van 36 maanden.

Filteren op
DHB Bank DHB persoonlijke lening alle doeleinden
Tijdelijk aanbod
DHB Bank
€ 7.992
Totale aflossing
4,25%
Jaarlijkse rentevoet
€ 222
Maandelijkse aflossing
  • Bedrag tussen €5000 en €100.000 ; Duur van 36 tot 120 maanden
  • Bedrag tussen €5000 en €100.000 ; Duur van 36 tot 120 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €5000 en €100.000; Duur van 36 tot 120 maanden
Online aanvraagprocedure
De rentevoeten voor de looptijden van 85 tot 120 maanden zijn telefonisch en in kantoren van DHB Bank beschikbaar

Meer over deze financiële instelling
DHB Bank is een Nederlandse internationale bank met Turkse wortels. Eind 2015 werkten er in totaal 128 mensen in 7 kantoren in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Ondanks dat het gespecialiseerd is in het verlenen van handelskredieten aan Turkse ondernemingen die buiten Turkije actief zijn, richt het zich ook op particulieren door leningen te verstrekken aan gunstige voorwaarden.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Carrefour Finance Carrefour Finance persoonlijke lening alle doeleinden
Carrefour Finance
€ 8.021
Totale aflossing
4,5%
Jaarlijkse rentevoet
€ 223
Maandelijkse aflossing
  • Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden
  • Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €3700 en 40 000€; Duur van 6 tot 84 maanden
Online aanvraagprocedure
Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden

Meer over deze financiële instelling
Carrefour Finance, of ook wel Fimaser genoemd, is een onderdeel van Carrefour Belgium. Deze bank is opgericht in 1989. Van origine is Carrefour opgericht als supermarktketen, maar heeft zich ook uitgebreid naar financiële producten zoals kredietkaarten en leningen op afbetaling.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Beobank Beobank persoonlijke lening 'Comfortlening Plus' Beobank
Populair
  • Geen dossierkosten
Aion Bank Aion Bank persoonlijke lening
Aion Bank
€ 8.066
Totale aflossing
4,89%
Jaarlijkse rentevoet
€ 224
Maandelijkse aflossing
  • Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen.
  • Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen.
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €500 en €50.000; Duur van 12 tot 60 maanden
100% online proces
Vooruitbetaling : 0%
Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen

Meer over deze financiële instelling
Aion Bank is een volledig digitale bank met een vestiging in Brussel. De digitale bank werkt met abonnementsformules. Afhankelijk van de gekozen formule krijgen de klanten toegang tot allerhande diensten, gaande van een gereglementeerde spaarrekening tot een tool die je helpt om je financiën te beheren.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Europabank Europabank persoonlijke lening alle doeleinden
Populair
  • Bedrag tussen €2500 en €100.000; Duur van 12 tot 120 maanden
bpost bank bpost bank persoonlijke lening alle doeleinden
bpost bank
€ 8.305
Totale aflossing
6,95%
Jaarlijkse rentevoet
€ 231
Maandelijkse aflossing
  • Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
  • Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
Online aanvraagprocedure
Geen verplichting om klant te zijn

Meer over deze financiële instelling
bpost bank, voorheen bekend onder de naam Bank van de Post, is een Belgische bank opgericht in 1995. Haar omzetcijfer bedroeg meer dan 2,4 miljard euro eind 2015.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Wij vergelijken de leningen met een looptijd van minimum 3 maanden tot maximum 120 maanden. Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is afhankelijk van het type lening en het gekozen bedrag en de looptijd van de lening. Het kan variëren van minimum 1,44% tot maximum 18,5%. Representatief voorbeeld: als u online een persoonlijke lening voor alle doeleinden aangaat van €5.000, terug te betalen in 24 maanden en met een JKP van 5,70% (vaste actuariële debetrentevoet van 5,70%), betaalt u elke maand €220,60 af. Het totaal af te lossen bedrag zal €5.294,40 zijn.

Vergelijk leningen in België

Cofidis is in 1985 opgestart in België en is gespecialiseerd in de verkoop van kredietoplossingen en verzekeringen voor particulieren op afstand. Cofidis behoort tot de Cofidis Participations Group, die werkzaam is in acht landen binnen Europa.

Cofidis biedt een groot aanbod van consumentenleningen aan haar klanten. Dit bestaat uit een geldreserve, Cofidis persoonlijke lening, Cofidis autolening, lening voor werkzaamheden en/of renovatie en een hergroepering van krediet. De autolening van Cofidis laat toe om € 5.001 tot € 50.000 te lenen om je wagen geheel of gedeeltelijk te financieren, alsook andere kosten verbonden aan deze verkoop (bv. verzekeringen en belastingen). De terugbetaling dient te gebeuren over een periode van minstens 12 maanden. De maximale looptijd hangt af van het geleende bedrag en varieert van 36 tot 96 maanden. De aflossingsvoorwaarden van de Cofidis autolening zijn op voorhand vastgelegd en je ontvangt een aflossingstabel zodra je het contract ondertekent.

De Cofidis lening voor werkzaamheden en/of renovatie zorgt ervoor dat je je nieuwe interieur of zelfs grote renovaties in je huis kan financieren. Het minimale leenbedrag is € 5.001, de maximale leensom bedraagt € 50.000. Je kan dit bedrag over minimaal 12 maanden en maximaal 36 tot 120 maanden terugbetalen, afhankelijk van het bedrag dat je wilt lenen. Tot slot is er nog een Cofidis persoonlijke lening voor alle doeleinden die je toelaat eender welk project te financieren. Het minimum/maximum leenbedrag en de bijbehorende looptijd zijn dezelfde als bij de renovatielening. Daarentegen hoef je nu geen bewijs van aankoop te bezorgen aan Cofidis voor een Cofidis persoonlijke lening. Om een lening bij Cofidis aan te gaan is het niet noodzakelijk om van bank te veranderen. Bij akkoord zal het bedrag dat je wilt lenen in één of meerdere keren gestort worden op je bankrekening naar keuze.

Wil je de Cofidis leningen vergelijken met die van andere kredietverstrekkers? Neem dan een kijkje op het vergelijkingsplatform van TopCompare.be om de lening te vinden die perfect aan je behoeften beantwoordt!

Om een Cofidis lening aan te vragen dien je onder andere meerderjarig te zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren te staan. Dit geld voor zowel voor een Cofidis persoonlijke lening als voor een Cofidis autolening als voor elke andere lening. De aanvraagprocedure voor een lening verloopt in vier stappen. Eerst kan je vrijblijvend gebruik maken van de online lening simulator op de website om na te gaan hoeveel je wilt lenen en over hoeveel maanden je dit bedrag wenst terug te betalen. Wanneer je de geschikte lening hebt gevonden, druk je op de oranje knop. Vervolgens vul je een formulier met je persoonlijke en financiële gegevens in. Je zult een e-mail ontvangen waarmee je de voortgang van je aanvraag voor de Cofidis lening kan volgen in realtime. Zodra het formulier ingevuld is, moet je het uitprinten, verder invullen, dateren, ondertekenen en terug te sturen naar Cofidis. Tot slot zullen de experts je dossier analyseren. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, zal het geld van de lening binnen de 48 uur op je bankrekening worden gestort.

Anderzijds heeft Cofidis het recht om je leningsaanvraag te weigeren als de bank van mening is dat je financiële situatie er niet geschikt voor is. In 7 op 10 gevallen weigert Cofidis een aanvraag, zowel in het belang van Cofidis als dat van de klant. Aarzel niet om een adviseur te contacteren om hierover meer informatie te ontvangen.

Cofidis wenst al haar klanten in alle discretie te begeleiden door op maat gemaakte financiële oplossingen aan te bieden. De bank profileert zichzelf als een verantwoordelijke kredietverstrekker met adviseurs die hun werk transparant en met respect uitvoeren. Cofidis wil met haar klanten een vertrouwensband opbouwen op lange termijn. De bank heeft een charter van waarden op punt gesteld; gebaseerd op eenvoud, nabijheid, verantwoordelijkheid, innovatie, menselijke energie en begeleiding van de klant. Deze charter dient de kwaliteiten van de onderneming te versterken: effectiviteit, flexibiliteit, expertise, een luisterend oor en respect voor de klant. Je kunt op onze website de leningen van Cofidis vergelijken met die van andere aanbieders.