Alles wat u moet weten over leningen

Vergelijk leningen in België

Vergelijking van meer dan 30 financiële instellingen

Alle gidsen over leningen

Nieuwe auto: welke brandstof moet u kiezen?

25 July 2018

Belgen zijn gek op auto’s, dat is algemeen bekend. Ieder jaar neemt het aantal voertuigen op de Belgische wegen toe. Wanneer het tijd is om een nieuwe auto te kopen, is het gebruikelijk om u af te vragen wat voor soort brandstof uw voorkeur heeft. Is het beter om te kiezen voor een auto die rijdt op elektriciteit, hybride, diesel of benzine?

Alles over schulden en schuldbemiddeling

10 November 2017

Een “schuldenlast” verwijst in deze gids naar de totale geldsom die iemand heeft geleend, meestal via een kredietaanvraag of het gebruik van een kredietkaart, maar nog niet heeft terugbetaald. Soms kan u niet anders dan een lening afsluiten, maar het is cruciaal dat u op een correcte terugbetaling van uw schulden toeziet. Lees alles over de mogelijkheden tot schuldbemiddeling en het verschil tussen goede en slechte schulden in onze gids.

Uw eerste auto kopen: de belangrijkste tips

10 November 2017

Spannend: uw eerste auto kopen. Toch komt er heel wat bij kijken. Hoe stelt u een budget op? Waar koopt u de auto? Hoe kan u de wagen best financieren? Deze handige gids van TopCompare.be bespreekt alle belangrijke stappen voor deze belangrijke mijlpaal in uw leven.