Détails sur nos institutions financières

Keytrade Bank

Over Keytrade Bank

Keytrade Bank is een Belgische online bank die marktleider is in het online uitvoeren van beurstransacties. De bank behoort tot het Franse Crédit Mutuel Arkéa en heeft kantoren in Brussel, Luxemburg en Genève. In België telde ze eind 2014 meer dan 200.000 klanten en zo’n 136 werknemers. Er worden zichtrekeningen, spaarrekeningen, talrijke beleggingsmogelijkheden en debet- en kredietkaarten aangeboden voor particulieren.

Het aanbod van kredietkaarten van Keytrade Bank

Keytrade Bank heeft verschillende kredietkaarten in haar gamma. Met de Keytrade Visa Classic kaart kan u wereldwijd gemakkelijk en veilig betalen, maar ook geld opnemen aan bankautomaten. De uitgaven van uw Keytrade Visa kaart worden pas bij het begin van de volgende maand van uw rekening gehaald; meer specifiek 9 kalenderdagen na afsluiting van de maandelijkse transacties (dag 23 van de maand). Indien u online aankopen met uw Keytrade Visa kaart betaalt, bent u dankzij de Safe Online verzekering beschermd tegen een niet-conforme en niet-levering (tot max. € 500).

Indien u vaak op reis gaat en bijkomende verzekeringen nodig hebt, zoals een reisannulatie- en onderbrekingsverzekering of reisbijstand, biedt Keytrade Bank de Keytrade Visa Gold kaart aan. U geniet hierbij van een verlengde garantieverzekering en een kredietlimiet die hoger is dan bij de Keytrade Visa Classic, maar weet wel dat de jaarlijkse kost ook hoger is.

Met beide Keytrade Visa kaarten kan u deelnemen aan het Spaar&Pluk programma. Hierbij kan u elke 5 punten die u spaart (1 punt per transactie van min. € 25) inruilen voor een Spaar&Pluk-aankoopbon t.w.v. € 5 die u kan gebruiken bij talrijke deelnemende handelaars.

Naast de Keytrade Visa kaarten is het ook mogelijk om bij Keytrade Bank een American Express Blue, American Express Green of American Express Gold kaart te krijgen. Deze kaarten worden aanvaard in diverse handelszaken en bieden toegang tot het Membership Rewards getrouwheidsprogramma, waarbij u punten kan sparen en deze vervolgens inruilen voor geschenken (Alessi, Bodum …), coupons (Delhaize, Inno, Decathlon …) of overdragen naar uw favoriete frequent traveller programma (Miles & More, Eurostar,…).

De American Express Blue kaart biedt bescherming tegen fraude bij transacties op het internet of in de winkel. Bij de Green kaart geniet u bijkomend van een aankoopverzekering tegen diefstal of schade door ongeval, een tevredenheidsgarantie en enkele reisverzekeringen (reisongevallenverzekering en ticket upgrade optie). De Gold kaart biedt een nog uitgebreider aanbod van verzekeringen en een garantie van de levering van online aankopen. Ook kan u beroep doen op de Travel Service die uw reizen organiseert en hierbij exclusieve voordelen kan bieden.

Neem gratis een kijkje op het vergelijkingsplatform van TopCompare.be om de Keytrade kredietkaarten met die van andere aanbieders te vergelijken. Maak een optimale keuze!

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Keytrade Bank?

Om een kredietkaart aan te vragen, moet u onder andere minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Bovendien moet u reeds klant zijn of worden bij Keytrade Bank, aangezien u een zichtrekening moet hebben waaraan u de Keytrade Visa of Amex kaart kan koppelen. Wilt u meer informatie over de voorwaarden van een kredietkaart bij Keytrade Bank? Neem dan een kijkje op TopCompare.be of neem contact op met het kantoor in Brussel.

U kan uw Keytrade Visa of American Express kaart gemakkelijk online aanvragen. Keytrade Bank zal uw kredietwaardigheid beoordelen en een dossier opstellen. Als uw aanvraag goedgekeurd wordt, ontvangt u de kredietkaart per post zodra u € 1.000 op een Keytrade rekening hebt staan.

Waarom Keytrade Bank?

Keytrade Bank wil u betrouwbare tools en deskundig advies geven zodat u op een ondubbelzinnige en eenvoudige manier uw geldzaken zelf kan beheren. De bank benadrukt dat de online diensten altijd beschikbaar zijn en dat ze transparant is wat de prijzen en risico’s van haar producten betreft. U kan online transacties uitvoeren in alle veiligheid.

Verder zet de online bank zich in voor het goede doel door het ‘Schools for Africa’ project van UNICEF te ondersteunen. Dit project wil kinderen in Mozambique een kans op onderwijs geven.

provider-cc.spinner.text

Vous ne trouvez pas la carte de crédit que vous cherchez?
Quelles cartes de crédit souhaitez-vous comparer?