Détails sur nos institutions financières

Europabank

Over Europabank

In België bedraagt het aantal kantoren van Europabank 45, met het merendeel gevestigd in Vlaanderen, telt de bank 512.000 klanten.

Het aanbod van kredietkaarten bij Europabank

Er bestaan twee type kredietkaarten die de bank aanbiedt. Een Europabank Visa kaart en een Europabank Mastercard.

Europabank is de enige bank die zelf haar eigen kredietkaarten maakt en uitgeeft. De kredietkaart Europabank Visa biedt u een geldreserve aan tot en met €2.500. U kunt kopen en uw producten pas aan het begin van de volgende maand betalen, zonder interest te betalen. U betaalt online op websites op een beveiligde manier, genaamd ‘Verified by Visa' en ‘Mastercard Secure’. U kan uw identiteit op twee verschillende manieren bevestigen. Ten eerste kan u uw digipas gebruiken en ten tweede een extra beveiligde code die u ontvangt per sms. Om deze functie te gebruiken, moet u deze activeren via het Eb online platform voor uw eerste gebruik. U dient uw gsm-nummer te noteren onder de rubriek ‘uw gegevens’. Er is geen jaarlijkse bijdrage bij de kredietkaart Europabank Visa. U moet daarentegen wel een minimum een bepaald jaarlijks inkomen ontvangen. De kaart hoeft niet gekoppeld te zijn aan een zichtrekening van Europabank.

U kunt ook geld opnemen en betalen in heel België en het buitenland bij de geldautomaten die Visa toelaten.

De kredietkaart Europabank Mastercard biedt dezelfde voordelen als de Visa kaart. Deze is eveneens gratis en hoeft niet gekoppeld te zijn aan een zichtrekening van Europabank. U kunt betalen en geld opnemen in heel België en in het buitenland. Bovendien zijn online betalingen beveiligd.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Europabank

Wanneer u graag een Europabank Visa of Mastercard wilt ontvangen, dient u te voldoen aan verschillende voorwaarden, zoals volwassen zijn en niet op de zwarte lijst staan van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. De andere voorwaarden kunt u opvragen bij uw bank. Om meer te weten, twijfel niet om contact op te nemen met een kantoor van Europabank.

U kunt uw aanvraag van de Europabank kredietkaart doen via de website van TopCompare.be of via een kantoor van Europabank. Klik hier om alle kredietkaarten van Europabank met andere banken te vergelijken.

Waarom Europabank

Europabank wil op een evenwichtige manier een toegevoegde waarde bieden aan al haar stakeholders. Het beleid van de bank bestaat erin om klanten te voorzien van een kwaliteitsvolle dienstverlening op een maatschappelijk verantwoorde manier. De bank wil bij het aanbieden van haar diensten dicht bij haar klanten staan door het bevorderen van het persoonlijk contact en door voor te zijn op het gebied van technologische ontwikkelingen.

provider-cc.spinner.text

Vous ne trouvez pas la carte de crédit que vous cherchez?
Quelles cartes de crédit souhaitez-vous comparer?