Détails sur nos institutions financières

Hello Bank

Over Hello Bank!

Hello Bank! is een onderdeel van de BNP Paribas groep, die actief is in verschillende landen in Europa. De bank is opgericht in 2013 en telde in 2015 440.000 klanten. Hello Bank! is actief in België, Duitsland, Frankrijk en Italië. Het is de eerste Belgische bank die 100% online opereert waarbij bankzaken enkel digitaal te regelen zijn.

Het aanbod van Hello Bank! kredietkaarten

Hello Bank! biedt kredietkaarten en prepaidkaarten aan. De HelloBank kredietkaart Visa Classic wordt wereldwijd aanvaard en biedt u enkele weken betalingsuitstel voor uw uitgaven. Wanneer u een Hello4You rekening heeft, mogelijk voor jongeren van 18 tot 27 jaar, hoeft u het eerste jaar geen jaarlijkse bijdrage te betalen en krijgt u sindsdien 50% korting ten opzichte van de normale Hello rekening. De Hello Bank! Visa kaart is 2 jaar geldig en moet daarna opnieuw aangevraagd worden. U wordt van te voren gewaarschuwd per e-mail.

De Hello Bank prepaid kaart is een herlaadbare Hello Bank MasterCard waarop u geld kan storten dat u op uw eigen tempo kan uitgeven. U kan het gewenste bedrag op de kaart storten en hier vervolgens mee betalen, zowel online en als bij fysieke verkooppunten. Ook geld afhalen met de Hello Bank prepaid kaart is geen enkel probleem. Op deze manier lan u impulsaankopen onder bedwang houden. De Hello Bank prepaid kaart wordt niet gekoppeld aan een zichtrekening en is te beheren via de gratis app van HelloBank! Hier kan het saldo gecheckt worden en kan u de Hello Bank MasterCard onmiddellijk terug opladen. U kan kiezen tussen een virtuele of fysieke versie van de kaart. Let op: met de virtuele versie kan u alleen online betalingen verrichten, met de fysieke kaart kan u zowel betalen bij handelaars als online en ook geld afhalen bij geldautomaten. Personen tussen 18 en 27 jaar die het Hello4You pakket hebben gekozen, betalen geen jaarlijkse bijdrage. De prepaid Hello Bank MasterCard kan zowel in binnen- als buitenland gebruikt worden. De fysieke kaart van Hello4You! is zo'n 5 jaar geldig. U wordt gewaarschuwd per email wanneer u een nieuwe kaart moet aanvragen. Mocht u de Hello Bank prepaid kaart kwijtraken, krijgt u de eerste keer gratis een nieuwe kaart toegestuurd. Voor alle andere extra kaarten zal u moeten betalen.

Hoe vraag ik een Hello Bank kredietkaart aan?

Wilt u een Hello Bank Mastercard of Visa aanvragen? Dan moet u eerst een zichtrekening openen bij de bank (indien u nog geen klant bent). U kan een kredietkaart aanvragen via de website van Hello Bank!, via de mobiele app of u kan langsgaan in een BNP Paribas kantoor. Enkele voorwaarden zoals meerderjarigheid, in België gevestigd zijn en juridische bekwaamheid zullen vereist worden. Daarnaast dient u een zichtrekening bij Hello Bank! te openen indien u deze nog niet hebt. U kan gemakkelijk contact opnemen met een adviseur via de app van Hello Bank! of via het telefoonnummer dat vermeld staat op de website van de bank.
Klik hier om de Hello Bank Visa en Hello Bank prepaid MasterCard te vergelijken met die van andere aanbieders voor een optimale keuze.

Waarom Hello Bank?

Hello Bank! richt zich op de moderne mens die meegaat met de tijd. Ze focust zich op de generatie die veel onderweg is en weinig tijd heeft. Daarom presenteer de bank een online aanbod waarin ze wilt uitblinken. Alle bankzaken kunnen online en via de gratis Hello Bank! app worden geregeld. De app kan u heel gemakkelijk downloaden voor uw smartphone of tablet.

provider-cc.spinner.text

Vous ne trouvez pas la carte de crédit que vous cherchez?
Quelles cartes de crédit souhaitez-vous comparer?