Détails sur nos institutions financières

Europabank

Over Europabank

Europabank telt in België 45 kantoren, waarvan 4 in Brussel en 10 in Wallonië. Het aantal werknemers van de bank bedraagt 320.

Het aanbod van leningen bij Europabank

Europabank biedt verschillende financiële oplossingen voor uw projecten zoals: persoonlijk krediet, hergroeperen van kredieten, auto- of renovatielening, kredietopening, hypothecair krediet en overbruggingskrediet.

De Europabank persoonlijke lening maakt het u mogelijk om uw projecten te concretiseren of om om te gaan met onverwachte uitgaven. U kunt een minimum bedrag lenen van €2.500 en een maximum van €100.000 over een periode van 12 tot 120 maanden. Europabank stelt zich als doel om een eenvoudige leningsaanvraag aan te bieden die toelaat in weinig tijd een aanvraag te doen. De aanbiedingen zijn op maat gemaakt en aangepast aan elke klant. Aflossen doet u door middel van vaste maandelijkse betalingen, een simpele manier dus om een europabank lening aan te vragen.

De Europabank autolening maakt het mogelijk om de aankoop van een nieuwe of tweedehands auto, een moto, mobilhome of caravan te financieren. Hiervoor kunt u geld lenen tot 100% van het aankoopbedrag. De Europabank autolening heeft dezelfde voordelen als het persoonlijk krediet, omdat de bank u de garantie biedt dat een aanvraag eenvoudig is en weinig tijd kost. De aflossing gebeurt ook in vaste maandelijkse bedragen. Het bedrag dat u minimum kunt lenen is €2.500 voor een minimum looptijd van 12 maanden tot maximum 60 maanden. Dit geldt alleen voor voertuigen van minder dan twee jaar oud. Wanneer u graag de aankoop wilt financieren van een auto of moto van meer dan 2 jaar oud, dient u Europabank rechtstreeks te contacteren.

Naast de Europabank autolening is er ook de Europabank renovatielening die het mogelijk maakt werkzaamheden te verrichten zoals het plaatsen van dakisolatie, renovatie van de gevel of diverse andere renovatiewerkzaamheden. Europabank garandeert een eenvoudige leningsaanvraag die weinig tijd kost. De maandelijkse aflossingen zijn vast. Bovendien kunt u een bedrag lenen van minimum €2.500 met een duur tussen 12 en 60 maanden.

Hoe vraag ik een lening aan bij Europabank?

Wanneer u graag een Europabank lening wilt, dient u te voldoen aan verschillende voorwaarden, zoals minstens 18 jaar zijn en niet verschijnen op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Europabank zal uw uitgaven en inkomsten beoordelen op evenwichtigheid. De bank kan u ook andere voorwaarden stellen. Om meer te weten, twijfel niet om online contact op te nemen met Europabank, per telefoon of langs te gaan bij een kantoor van Europabank. Om een renovatielening te krijgen daarentegen, dient u ook eigenaar te zijn van de woning die u wilt renoveren. U moet minimaal 85% van het bedrag dat u wilt lenen, rechtvaardigen met een aankoopformulier of factuur.

U kunt ervoor kiezen om uw leningsaanvraag online in te dienen via de website van TopCompare.be of bij een kantoor van Europabank.

Waarom Europabank?

De bank stelt als doel om een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden bij haar klanten op een maatschappelijk verantwoorde manier. De bank wil dicht bij haar klanten staan door het persoonlijk contact met het personeel te bevorderen en daarnaast voor te zijn wat betreft technologische ontwikkelingen.

provider-pl.spinner.text

Vous ne trouvez pas le prêt que vous cherchez?
Quels prêts souhaitez-vous comparer?