Détails sur nos institutions financières

Axa Bank

Over AXA Bank

AXA is een bank, vermogensbeheerder en verzekeraar. Het hoofdkantoor van de Belgische tak van AXA is gevestigd in Brussel. Bij de bank zijn verzekeringsproducten aan te vragen, maar ook biedt het haar klanten een gamma aan zichtrekeningen, spaar- en beleggingsproducten, hypothecaire leningen, kredietkaarten en producten gericht op zakelijke klanten.

Hypothecaire lening bij AXA Bank

AXA bank biedt naast een variëteit aan services ook verschillende woonleningen aan. Zo kan je een woonkrediet kiezen met een vaste of een variabele rentevoet. Ook kan je kiezen uit stijgende of dalende maandelijkse terugbetalingsformules en kan je profiteren van het persoonlijke advies van ervaren bankagenten van AXA bij de aanvraag van je woonlening.

AXA biedt vaste en verschillende variabele rentes. Voorbeelden zijn de 1/1/1- en de 5/5/5-formules. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een semi-variabele formule te gaan. Zo biedt AXA de 10/5/5-formule en de 20/5/5-formule aan. AXA heeft verschillende soorten en maten woonleningen zodat er voor elke klant een passende optie is.

Voor de aanvraag van een woonkrediet kan je een afspraak maken met een AXA-agent. Hierbij wordt geluisterd naar je plannen en wordt je financiële situatie bekeken. Op basis hiervan wordt de beste oplossing voor jouw situatie voorgesteld.

provider-mg.spinner.text

Comparez maintenant tous les prêts hypothécaires du marché pour votre situation personnelle
Quels prêt hypothécaires souhaitez-vous comparer?