Détails sur nos institutions financières

Federale Verzekering

Woonleningen van Federale Verzekering

Naast financiering voor de bouwsector biedt Federale Verzekering ook hypotheken en verzekeringen aan voor uw woning. Het doel van Federale Verzekering is om het krediet zo veel mogelijk aan te passen aan je persoonlijke situatie, zodat je jouw projecten naar behoren kunt financieren. Omdat het kopen, bouwen of renoveren van een huis een van de grootste investeringen is die iemand in zijn leven maakt, is het goed om na te denken over een verzekering die jouw woning beschermt. Je kunt dan gemakkelijk contact opnemen met Federale Verzekering en kiezen uit verschillende verzekeringsmaatschappijen. Naast een verzekering voor je huis, kun je ook kiezen voor een verzekering voor je bedrijf. Dit omvat het gebruik van machines, computers, materialen en andere soorten goederen. Het is dus mogelijk om een ​​verzekering op te zetten, aangepast aan je bedrijf.

Federale Verzekering biedt verschillende kredietformules voor de aankoop, bouw of renovatie van een woning. Dit soort investeringen moet je ruim van tevoren plannen om de beste financiering voor je project te kiezen. Met Federale Verzekering start je jouw zoektocht naar de meest geschikte kredietformule om je project te financieren, aangepast aan je persoonlijke situatie.

Federale Verzekering biedt verschillende kredietformules. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hypotheek met een vaste rente. Dit betekent dat je dezelfde rente betaalt voor de gehele duur van de lening. De rentevoet blijft hetzelfde vanaf het moment dat je ermee instemd. Je kunt ook kiezen voor hypotheken met variabele rentevoeten. Een variabel rentepercentage kan na een bepaald aantal jaren worden aangepast, afhankelijk van de gekozen rentevoet. Federale Verzekering biedt de volgende variabele renteformules:

  • 15/5/5: de rentevoet wordt voor de eerste keer na vijftien jaar en vervolgens om de vijf jaar aangepast.
  • 10/5/5: de rente wordt voor het eerst na 10 jaar en vervolgens om de vijf jaar herzien.
  • 5/5/5: de rente wordt om de vijf jaar herzien.
  • 1/1/1: dit is een jaarlijkse herziening van de rente.

provider-mg.spinner.text

Comparez maintenant tous les prêts hypothécaires du marché pour votre situation personnelle
Quels prêt hypothécaires souhaitez-vous comparer?