Détails sur nos institutions financières

Hello Bank

Over Hello Bank!

Hello Bank! is opgericht als een 100% online bank. In mei 2013 is de bank in België en Duitsland van start gegaan, vervolgens is de bank naar Italië en Frankrijk gekomen. De bank groeit erg snel en telde in 2015 al zo’n 440.000 klanten. Hello Bank! is een onderdeel van de BNP Paribas groep en biedt verschillende producten aan zoals kredietkaarten en leningen.

Het aanbod van Hello Bank! leningen

Hello Bank! biedt haar klanten diverse leningen op afbetaling aan. Dit zijn leningen die u kan gebruiken om verschillende soorten projecten te financieren. U hoeft hiervoor geen klant te zijn bij de bank. Op onze website kan u gratis gebruik maken van een simulatietool zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. De Hello Bank! lening wordt u aangeboden tegen een vast tarief met vaste maandelijkse aflossingen en zonder dossierkosten.

Zo kan u een Hello Bank autolening voor uw tweedehandswagen afsluiten, waarmee u een auto jonger dan 3 jaar kan financieren. Het leenbedrag ligt tussen € 1.250 en € 35.000 dat u dient terug te betalen over een periode van min. 12 en max. 60 maanden.

Daarnaast kan u ook een Hello Bank autolening voor een nieuwe wagen afsluiten. Dit betreft een nieuwe of gebruikte wagen die jonger is dan 3 jaar, maar kan ook een motor, mobilhome, bestelwagen etc. zijn. U kan net als bij de tweedehands Hello Bank autolening maximaal lenen tot € 35.000. De leensom moet u opnieuw terugbetalen over 12 tot 60 maanden. Klik hier om de Hello Bank autolening te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verder bestaat er de Hello Bank lening voor digitale apparaten. Deze lening is speciaal gericht op de aankoop van een desktop, laptop, smartphone, tablet enzovoort. Het bedrag ligt tussen € 500 en € 2.500 dat u moet terugbetalen over min. 3 en max. 24 maanden.

De Hello Bank lening voor werkzaamheden is een volgende optie in het productenaanbod. De lening kan handig zijn voor de renovatie van uw woning, de aanleg van een nieuwe tuin of de installatie van uw jacuzzi. Het maakt niet uit of u of een aannemer de werkzaamheden uitvoert. Het bedrag voor deze Hello Bank lening ligt tussen € 1.250 en € 35.000 en kan u terugbetalen over 12 à 60 maanden.

Tot bestaat er ook de Hello Bank lening voor alle projecten. Interessant hierbij is dat u het doel van de lening niet moet verantwoorden. U kan het geld dus aanwenden voor een groot familiefeest, uw verhuis of gewoon alles waar u financiering voor nodig heeft. Het bedrag dat u kan lenen ligt tussen € 1.250 en € 35.000. Het bedrag voor deze Hello Bank lening ligt wederom tussen € 1.250 en € 35.000 en kan u terugbetalen over 12 à 60 maanden

Hoe vraag ik een Hello Bank! lening aan?

Om een Hello Bank! autolening of gewone lening te verkrijgen is het niet vereist dat u klant bent bij de bank. U kan deze lening simpelweg via het internet aanvragen. U moet minstens 18 jaar of ouder zijn en u mag niet op de zwarte lijst van de NBB staan. Als u meer wilt weten over de voorwaarden van de bank, kan u altijd contact opnemen met een Hello Bank! adviseur of naar de website surfen.

Waarom Hello Bank?

Hello Bank! richt zich op de moderne mens die meegaat met de tijd. Ze focust zich op de generatie die veel onderweg is en weinig tijd heeft. Daarom presenteer de bank een online aanbod waarin ze wilt uitblinken. Alle bankzaken kunnen online en via de gratis Hello Bank! app worden geregeld. De app kan u heel gemakkelijk downloaden voor uw smartphone of tablet.

provider-pl.spinner.text

Vous ne trouvez pas le prêt que vous cherchez?
Quels prêts souhaitez-vous comparer?