Détails sur nos institutions financières

DHB Bank

Over Demir Halk Bank

DHB Bank is een Nederlandse/ Turkse bank met Turkse wortels. Eind 2017 werkten er in totaal 109 mensen in 7 kantoren in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Ondanks dat het gespecialiseerd is in het verlenen van handelskredieten aan Turkse ondernemingen die buiten Turkije actief zijn, richt het zich ook op particulieren door leningen te verstrekken aan gunstige voorwaarden.

Het aanbod van leningen bij DHB Bank

DHB of Demir Halk Bank biedt een persoonlijke lening aan die voor alle doeleinde gebruikt kan worden. Momenteel is een persoonlijke lening bij de Demir Halk Bank een van de goedkoopste op de Belgische markt. Het minimumbedrag van deze leningen op afbetaling bedraagt 5.000 en het maximumbedrag 100.000 euro. U kunt kiezen voor een looptijd tussen 24 en 120 maanden. De lening van deze turkse bank kunt u gebruiken om allerlei uitgaven te financieren, zoals een huwelijk, tv, vakantie of kleine renovaties.

Dit jaarlijkse kostenpercentage is gelijk aan de debetrentevoet over een jaar gezien en met inbegrip van alle eventuele andere kosten. Het maandelijkse aflossingsbedrag blijft gelijk over de vaste looptijd. Dezelfde tarieven zijn van toepassing als u een lening wilt hergroeperen of herfinancieren.

Hoe vraag ik een lening aan bij DHB Bank?

Indien u een lening wilt aanvragen bij de Demir Halk Bank, dient u een aanvraagformulier in te vullen en te tekenen. Dit kan u online invullen, maar het is ook mogelijk om deze ingevuld per post of per fax te versturen. Tot slot is het bij de Demir Halk Bank mogelijk om telefonisch een lening aan te vragen. De voorwaarden om een lening op afbetaling te verkrijgen zijn: minstens 18 jaar oud zijn en niet op de lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Het acceptiebeleid van deze Turkse bank laat toe dat mensen die elders niet in aanmerking komen voor een lening, nog wel een kans hebben bij DHB Bank. Klik hier om alle leningen van DHB Bank en andere banken te vergelijken.

provider-pl.spinner.text

Vous ne trouvez pas le prêt que vous cherchez?
Quels prêts souhaitez-vous comparer?