Détails sur nos institutions financières

Mozzeno

Over Mozzeno

Mozzeno werd in 2015 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Brussel. Via het Mozzeno-platform kunnen particuliere investeerders indirect geld lenen aan andere particulieren. Dit gebeurt via zogenaamde Notes met onderliggende consumentenkredieten.

Het aanbod van leningen bij Mozzeno

Op het Mozzenoplatform kan u verschillende leningen aangaan. Bij iedere lening kunt u tussen € 1.250 en € 30.000 lenen. De looptijd hangt af van het ontleende bedrag en ligt tussen de 12 maanden en 60 maanden.

Eén van de leningen die zij aanbieden is een autolening. Deze lening kunt u aangaan voor een auto, motor of elektrische fiets van minder dan 4 jaar oud. De ontleende som bedraagt maximaal 110% van de aankoopprijs. Ook moet u het voertuig gekocht hebben bij een professional en moet u over minimaal 24 maanden terugbetalen

Een andere lening van Mozzeno is de renovatielening. Deze lening kunt u aangaan om verbouwingen in uw woning of tuin te financieren. 75% van het bedrag dat u wilt ontlenen, moet gedekt zijn door facturen of bestelbonnen die minder dan 6 maanden oud zijn. Ook hier moet u in minimum 24 maanden terugbetalen.

Een derde lening is de studielening. Deze kan u aangaan om uw studies mee te financieren.

Verder is er de huwelijkslening dewelke u kunt gebruiken om uw huwelijk mee te financieren.

Daarnaast kan u uw vakantie financieren met een vakantielening

Mozzeno biedt haar gebruikers een meubelen lening aan. Deze lening kan u aanwenden om uw interieur wat op te frissen.

Tenslotte biedt Mozzeno ook een lening voor andere soorten persoonlijke projecten aan.

Hoe vraag ik een lening aan bij Mozzeno?

Bij Mozzeno kunt u online een aanvraag indienen voor een lening. U moet hiervoor in België wonen en tussen 18 jaar en 64 jaar oud zijn. Ook mag u geen achterstallige schulden hebben of geseind staan bij de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Mozzeno heeft altijd het recht om uw aanvraag te weigeren wanneer ze uw financiële situatie niet stabiel genoeg achten. Als Mozzeno akkoord gaat met uw aanvraag, dan krijgt u uw aflossingsplan opgestuurd. Op TopCompare.be kan u gratis een lening simulatie uitvoeren en ontdekken hoe uw aflossingsplan er zal uitzien.

Waarom Mozzeno?

Mozzeno gaat terug naar de grondslagen van het vroegere banksysteem. Het spaargeld van de ene wordt gebruikt om de projecten van de andere te financieren. De investeerder beslist echter zelf in welke projecten en risicoklasse hij zijn geld wilt investeren. Dit gebeurt via het onrechtstreekse systeem van 'Notes'. Ook biedt Mozzeno een beloning aan de ontlener aan bij een correcte en tijdige terugbetaling. Deze bonus houdt in dat u een deel van de dossierkosten van de leningaanvraag teruggestort krijgt indien u uw lening tijdig terugbetaalt en in overeenstemming met het aflossingsplan.

provider-pl.spinner.text

Vous ne trouvez pas le prêt que vous cherchez?
Quels prêts souhaitez-vous comparer?