Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Details over financiële instellingen

DHB Bank

Over DHB bank

DHB Bank is een Nederlandse internationale bank met Turkse wortels. Eind 2015 werkten er in totaal 128 mensen in 7 kantoren in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Ondanks dat het gespecialiseerd is in het verlenen van handelskredieten aan Turkse ondernemingen die buiten Turkije actief zijn, richt het zich ook op particulieren door leningen te verstrekken aan gunstige voorwaarden.

Het aanbod van leningen bij DHB Bank

Zo biedt DHB Bank een persoonlijke lening aan voor alle doeleinden aan die momenteel een van de goedkoopste op de Belgische markt is. Het minimumbedrag van deze leningen op afbetaling bedraagt 5.000 en het maximumbedrag 100.000 euro. U kunt kiezen voor een looptijd tussen 24 en 120 maanden. Deze soort lening kan u gebruiken om allerlei uitgaven te financieren, zoals een huwelijk, tv, vakantie of kleine renovaties. Wat de rentevoet betreft, geldt er een verschillende regeling voor nieuwe en bestaande klanten. Klanten die al een uitstaande lening hebben bij DHB Bank, betalen minstens 1% JKP meer. Dit jaarlijkse kostenpercentage is gelijk aan de debetrentevoet over een jaar gezien en met inbegrip van alle eventuele andere kosten. Het maandelijkse aflossingsbedrag blijft gelijk over de vaste looptijd. Dezelfde tarieven zijn van toepassing als u een lening wilt hergroeperen of herfinancieren.

Hoe vraag ik een lening aan DHB bank

Indien u een lening wilt aanvragen, dient u een aanvraagformulier in te vullen en tekenen. Dit kan u online invullen, maar het is ook mogelijk om ze ingevuld per post of per fax te versturen. Tot slot is het mogelijk om telefonisch een lening aan te vragen. Voorwaarden om een lening op afbetaling te verkrijgen zijn minstens 18 jaar oud zijn en niet op de lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren te staan. Het acceptiebeleid van de bank laat toe dat mensen die elders niet in aanmerking komen voor een lening, nog wel een kans hebben bij DHB Bank. Klik hier om alle leningen van DHB Bank en andere banken te vergelijken.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?