Détails sur nos institutions financières

Elantis

Over Elantis

De onderneming Elantis is opgericht in 1851 en is een aanbieder van hypothecaire leningen en consumentenleningen. Haar hoofdzetel is in Luik maar Elantis beschikt over een netwerk van onafhankelijke makelaars verspreid over heel het land.

Elantis biedt leenmogelijkheden aan voor particulieren en heeft al meer dan 40 jaar ervaring in consumentenleningen. Deze biedt ze aan via haar dienst Elantis.

Het aanbod van leningen bij Elantis

Elantis biedt verschillende consumentenleningen aan om u te helpen uw projecten te financieren en uw kredieten te hergroeperen zodat u uw budget terug in evenwicht kan brengen.
De persoonlijke leningen van Elantis laten u toe om verschillende projecten te financieren, zoals een verre reis, evenement, studies of een nieuwe computer. U kan minimaal 1.500 euro en maximaal 50.000 euro lenen. U ontvang het geld op uw bankrekening binnen de 48 uur nadat uw dossier gevalideerd wordt.

De autolening laat u toe om een nieuwe of tweedehands wagen te financieren. De tweedehands auto kan zowel jonger als ouder dan 2 jaar zijn. Voor een nieuwe wagen of een tweedehands wagen jonger als 2 jaar, kan u van 7.501 tot 50.000 euro lenen en voor een tweedehands wagen ouder als 2 jaar, gekocht bij een garagehouder, bedraagt het maximumbedrag 35.000 euro. Als uw dossier wordt goedgekeurd, ontvangt u binnen 48 uur het ontleende bedrag op uw bankrekening.

De renovatielening laat u toe uw budget in evenwicht te brengen en uw maandelijkse afbetalingen te verlagen. U voegt zo al uw terugbetalingen samen in een bedrag, met een vaste rente en bij eenzelfde instelling. U geniet zo van een langere spreiding van uw maandelijkse terugbetalingen en van een lager maandelijks terug te betalen bedrag. U kan een bedrag ontlenen tussen 3.701 en 50.000 euro op een looptijd van 24 tot 120 maanden.

De schuldconsolidatie leningen laat u toe uw budget in evenwicht te brengen en uw maandelijkse afbetalingen te verlagen. U voegt zo al uw terugbetalingen samen in een bedrag, met een vaste rente en bij eenzelfde instelling. U geniet zo van een langere spreiding van uw maandelijkse terugbetalingen en van een lager maandelijks terug te betalen bedrag. U kan een bedrag ontlenen tussen 1.500 en 50.000 euro op een looptijd van 24 tot 120 maanden.

Hoe kan ik een lening aanvragen bij Elantis

Om een lening te krijgen bij Elantis, moet u voldoen aan enkele voorwaarden, waaronder een Belgische inwoner zijn van 18 tot 64 jaar, een geldige identiteitskaart hebben, een bankrekening hebben in België en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. U kan uw aanvraag voor een consumentenlening online doen. Bereid de nodige documenten voor om uw aanvraag te doen, zoals uw identiteitskaart, loonfiches, rekeninguittreksels, etc. U moet ook uw huidige kredietcontracten of de aflossingstabellen ervan geven, en de documenten die het doel van het krediet aantonen (niet noodzakelijk voor een persoonlijke lening).
Om een renovatielening te krijgen, moet u binnen de maand de offerte van de werkzaamheden leveren of de factuur die ondertekend is door beide partijen.
Om een autolening te verkrijgen, moet u de bestelbon van de wagen bezorgen die opgesteld is door een garage.
Tot slot moet u voor de hergroepering van kredieten de laatste attesten van uw kredieten geven, alsook de laatste uittreksels van uw kredietkaarten.

De volgende stap bestaat uit een formulier invullen met uw persoonlijke en financiële gegevens en uw aanvraag valideren. U kan ook het samenvattend overzicht van de gegevens voor uw dossier afdrukken. Eenmaal dat alles in orde is, kan u op de knop drukken om uw aanvraag te versturen.

Als uw aanvraag goedgekeurd wordt, zal het contract afgesloten worden tijdens een afspraak met een medewerker van Elantis. U zal binnen de 24 uur meer weten over de beslissing. U ontvangt het ontleende bedrag op uw bankrekening eenmaal de contracten getekend zijn.
U begint met aflossen in de eerstvolgende maand na de beschikbaarstelling van het kapitaal.

Waarom Elantis

U kan gemakkelijk online een lening simuleren op de website van Elantis, zodat u op voorhand al een goed beeld hebt van het aflossingsplan van de lening. U kan uw aanvraag online doen, waar en wanneer u maar wilt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.
Als u vragen hebt of over zaken twijfelt, kan u steeds Elantis telefonisch contacteren of per email.
Elantis pakt er mee uit dat ze steeds luistert naar haar klanten. Zo’n 100.000 klanten hebben reeds hun vertrouwen gegeven aan Elantis, dankzij de hartelijkheid van het team van medewerkers, de kwaliteit van de financiële oplossingen die aangeboden worden en de korte tijdspanne waarbinnen de klant van een antwoord wordt voorzien.

provider-pl.spinner.text

Vous ne trouvez pas le prêt que vous cherchez?
Quels prêts souhaitez-vous comparer?