Annuleren
Filters
Filteren op€0 €900


Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten ophalen

Vergelijk kaarten

Het is niet eenvoudig om de perfecte kredietkaart te vinden. Daarom heeft TopCompare voor jou alle kredietkaarten vergeleken. Omdat iedereen andere behoeften en noden heeft, hebben we de kaarten onderverdeeld in vier categorieën: reizen (basis-en luxe pakket), occasioneel gebruik, veelzijdig gebruik en extra krediet. Per categorie hebben wij een puntensysteem uitgewerkt om te bepalen welke kaarten het best tegemoet komen aan de noden van de gebruiker. Hoe beter de score van de kaart, hoe hoger deze te vinden is in de lijst.

Voor de creditcards in de categorie ‘winkelen’ hebben wij de focus gelegd op onder andere de (online) aankoopverzekering, fraudeverzekering en verlengde garantie.

Voor de kaarten in de categorie ‘reizen’ hebben we onderzocht welke kredietkaarten de beste reisverzekeringen bieden. Wij hadden bij onze beoordeling onder meer aandacht voor de reisongevallenverzekering, annuleringsverzekering, bagageverzekering en bijstand aan voertuigen en personen. We maken een onderscheid tussen een basis- en luxepakket.

De creditcards die in de categorie ‘veelzijdig gebruik’ vallen, zijn beoordeeld op alle vlakken die hierboven vermeld worden.

Tot slot is er voor de categorie ‘extra krediet’ gekeken naar belangrijke verzekeringen zoals een aankoopverzekering en annuleringsverzekering.

De Top Deals zijn de beste kredietkaarten op de Belgische markt verkrijgbaar die TopCompare.be voor je onderzocht heeft.

Alle creditcards die je hier worden aangereikt zijn zorgvuldig geanalyseerd en vergeleken en werden getoetst aan een groot aantal criteria zodat bepaald kon worden welke kredietkaarten de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben voor welbepaalde gebruikersprofielen. Hierdoor kan je op onze website de beste kredietkaarten terugvinden die voor je de zoektocht naar een creditcard vergemakkelijkt.

De Top Deals werden uitgekozen op basis van meerdere criteria. De twee belangrijkste criteria zijn het profiel van de gebruiker en de prijs/kwaliteit verhouding. Verder werd bij de selectie van de beste kredietkaarten ook rekening gehouden met de activatiekosten van de kredietkaart, de beloningen verbonden aan de kredietkaart, de jaarlijkse te betalen rente, de kaartlimiet en de flexibiliteit in gebruik van de kredietkaart. Vergeet echter niet dat er voor ieder gebruikersprofiel een ideale creditcard bestaat aangezien niet iedereen hetzelfde uitgavenprofiel heeft nog dezelfde behoeften. Dankzij onze expertise in de industrie van de kredietkaarten ben je er zeker van dat de beste kredietkaart op de markt vindt!

Voor ieder type gebruiker vind je specifieke aanbiedingen zorgvuldig uitgekozen door onze experten. Ieder persoon heeft andere behoeften en een andere levensstijl, het is dus goed om deze in rekening te nemen bij het uitkiezen van de beste kredietkaarten verkrijgbaar op de markt voor bepaalde gebruikersprofielen.

Klassieke kredietkaarten
De klassieke creditcards zijn geschikt voor personen die willen genieten van een simpele kredietkaart zonder franjes die je het mogelijk maakt om wereldwijd geld af te halen en in de winkels of online te betalen. De klassieke kredietkaarten bieden een flexibel en aantrekkelijk basisoffer aan tegen lage jaarlijkse kosten en lage rente.

Kredietkaarten voor jongeren
Zoals hun naam al doet vermoeden zijn deze kredietkaarten geschikt voor jongeren. Deze creditcards zijn gemakkelijk in gebruik en tegen een redelijke prijs verkrijgbaar zodat jongeren kunnen genieten van de basisdiensten van een kredietkaart zoals bijvoorbeeld online aankopen verrichten. Bij de kredietkaarten voor jongeren vind je ook prepaid kredietkaarten terug waarbij je geen kredietlijn moet openen en die over het algemeen tegen een aantrekkelijke prijs beschikbaar zijn, flexibel zijn en aan eender welke bank gekoppeld kunnen worden. Met hun redelijke kaartlimiet bieden deze kredietkaarten jongeren de mogelijkheid om de wereld te ontdekken, maar ook om online te winkelen.

Kredietkaarten voor reizen
De kredietkaarten voor reizen zijn geschikt voor mensen die regelmatig reizen of dit nu werkgerelateerd of privé is. Ze beschikken bijvoorbeeld over reisverzekeringen die afhankelijk van het offer bepaalde kosten in het buitenland dekken. Hiernaast hebben deze kredietkaarten vaak een hoge kaartlimiet, lage betalings- en afhalingskosten en de mogelijkheid om miles te verzamelen. Al deze eigenschappen maken dit de beste kredietkaarten voor ervaren en onervaren reizigers. Er bestaan twee categorieën bij de creditcards voor reizen:

1. De kredietkaarten met reisverzekering: deze voorzien je van reisverzekeringen die je dekken wanneer je naar het buitenland reist. Zo kan je bijvoorbeeld afhankelijk van het offer genieten van een verzekering tegen diefstal of verlies van je bagage, bij annulatie van de vlucht, bij hospitalisatie, bij repatriëring, etc.

2. De miles kredietkaarten: deze bieden je het voordeel dat je miles kunt verzamelen wanneer je je aankopen met je creditcard betaalt. Afhankelijk van het offer kan je een bepaald aantal miles verzamelen per uitgegeven euro die je hierna kunt inruilen tegen vliegtuigtickets, tickets voor andere soorten transport, de huur van een auto of de reservering van een hotelkamer.

Merk echter op dat deze twee kredietkaartaanbiedingen elkaar kunnen overlappen. Het is dus essentieel om de financiële instellingen en hun aanbiedingen te vergelijken zodat je de juiste kredietkaart kiest.

Kredietkaarten om te shoppen
De kredietkaarten om te shoppen zijn de beste creditcards voor personen die regelmatig hun kredietkaart gebruiken om hun boodschappen in de winkel of online te betalen. Dit type kredietkaart biedt personen die graag shoppen verzekeringen aan die hun aankopen dekken dankzij een heel gamma aan aanbiedingen en maakt het hen mogelijk om besparingen te realiseren bij het shoppen. Ook ligt de kaartlimiet vrij hoog. De creditcards om te shoppen zijn ook onder te verdelen in twee categorieën:

1. De cashback kredietkaarten: deze creditcards staan je toe om tijdens je aankopen een bepaald percentage terug te recupereren op het bedrag dat je met je kredietkaart hebt betaald. Het percentage dat je kunt recupereren wordt ofwel op het eind van de maand op je rekening gecrediteerd ofwel kan je genieten van een korting gelijk aan dit percentage op je volgende aankoop.

2. De kredietkaarten met punten: deze creditcards staan je toe om punten te verzamelen bij je aankopen in de winkel of online. Vervolgens kan je deze punten, dankzij het getrouwheidsprogramma verbonden aan je kredietkaart, inruilen tegen verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld kortingsbonnen, cadeaus of zelfs reizen aangeboden door de deelnemende partners.

Om de kredietkaart te kiezen die het beste bij je past, is het allereerst belangrijk om goed te begrijpen hoe een kredietkaart werkt. Om je hierbij te helpen kan je onze kredietkaartengids consulteren. Vervolgens raden wij je aan om je behoeften in kaart te brengen. Je kan gebruikmaken van de bovenstaand aangehaalde gebruikersprofielen om gemakkelijker te bepalen welke kredietkaart het beste bij je past. Vergelijk de aanbiedingen op onze site door de voorgestelde filters te gebruiken. Je zal dan een voorstel krijgen van de beste kredietkaarten verkrijgbaar op de markt die het beste bij u passen.

Op TopCompare.be kan je de kredietkaarten vergelijken van alle erkende kredietgevers in ons land, gaande van de traditionele spelers tot neobanken (banken die uitsluitend digitaal zijn). We vergelijken de gewone kredietkaarten, kredietkaarten met een kredietopening en prepaidkredietkaarten. De kans is dus bijzonder groot dat je een kredietkaart op maat vindt dankzij TopCompare.be. TopCompare.be vergelijkt de kredietkaarten van: Cofidis, Nagelmackers, Keytrade Bank, Carrefour, Crelan, N26, BNP Paribas Fortis, Belfius, American Express, Argenta, bpost bank, Beobank, CBC, Carrefour Finance, Hello Bank, CPH, AXA, Fintro, Europabank, VDK Bank, Aion, ING, Deutsche Bank, Cetelem en Revolut.