Wilt u partner worden?

Stuur ons een e-mail!

TopCompare biedt een volledig, gratis, transparant en objectief overzicht van financiële producten op de Belgische markt. TopCompare is daarom marktleider in persoonlijke financiën en heeft een vertrouwde positie in Belgische huishoudens. Wilt u partner worden? Bekijk de belangrijkste voordelen die ter uw beschikking staan.


U heeft een blog of website waarvoor u inhoud creëert met betrekking tot financiële producten

TopCompare zorgt voor een vertrouwde leiderspositie op de financiële vergelijkingsmarkt in België. Ook richt TopCompare zich op objectieve en onafhankelijke informatie, die toegankelijk is voor alle bezoekers via artikelen die als gidsen dienen en up-to-date productinformatie.


U heeft een site, blog of Facebook-pagina en wilt ons content aanbieden in het kader van een partnerschap?

Met TopCompare kunt u:

  • Zich op kwaliteitsvolle inhoud richten over financiële zaken maar vooral ook op persoonlijke financiën focussen;
  • Een doelgroep bereiken die op het punt staat een financiële beslissing te nemen via TopCompare;
  • Een win-win-partnerschap aan te gaan dat op lange termijn zichtbaar is.

Wilt u graag samenwerken met TopCompare.be en profiteren van onze informatieve content van hoge kwaliteit? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via het onderstaande e-mailadres: info@topcompare.be.


U heeft een website die zich richt op producten waarvoor een financiering nodig is (auto, huis...)

Met geactualiseerde tarieven en een objectieve en transparante vergelijking, is TopCompare een vertrouwde leider op de financiële vergelijkingsmarkt in België.

Als beheerder van een site, blog of ander platform dat een publiek bereikt dat gevoelig is voor financiële onderwerpen en dat streeft naar transparantie in bankproducten, vindt u in dit partnerschap een win-win situatie.

Met TopCompare kunt u:

  • Uw publiek volledige transparantie over persoonlijke financiën bieden;
  • Uw bezoekers een onafhankelijke en objectieve financiële vergelijking bieden via uw eigen website;
  • Concurrerende commissies ontvangen op het verkeer dat wordt gegenereerd door TopCompare.

Wilt u graag samenwerken met TopCompare en de mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres quentin@topcompare.be, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op met een persoonlijk voorstel.

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om consumentenkredieten, kredietkaarten, zicht-, spaar-, termijnrekeningen en kasbons te vergelijken. We laten je toe deze producten van alle financiële instellingen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die je zal helpen de juiste keuzes te maken.