Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over TopCompare.be. Als u vragen of opmerkingen met ons wil delen, neem dan contact met ons op.
Op TopCompare.be vergelijken wij alle leningen, kredietkaarten, zicht-, spaar- en termijnrekeningen (en binnenkort ook andere producten). Wij laten u toe alle financiële instellingen te vergelijken zodat u het financieel product met de beste prijs/kwaliteit-verhouding kan vinden.
Lees de uitgebreide informatie op onze website om meer te weten te komen over de producten die u interesseren.
Simpel! U kiest het type product dat u interesseert, u definieert wat u precies zoekt (bijv. het bedrag en de looptijd dat u wil lenen), en u klikt op 'zoeken'! Daarna krijgt u alle mogelijke producten die aan uw verzoek voldoen. Voor nauwkeurigere resultaten kunt u de filters gebruiken. Zo krijgt u beter zicht op al de kenmerken, prijzen en voordelen waar u naar op zoekt bent.
Wanneer u uitgemaakt heeft welk product voor u de beste keuze is, kan u doorklikken naar de financiële instelling om het product aan te vragen.
TopCompare.be is geheel gratis! U kan zo vaak informatie opzoeken of producten vergelijken als u wilt.

Alle informatie over persoonlijke financiën en de vergelijking van financiële producten in 3 stappen

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om consumentenkredieten, kredietkaarten, zicht-, spaar-, termijnrekeningen en kasbons te vergelijken. We laten je toe deze producten van alle financiële instellingen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die je zal helpen de juiste keuzes te maken.

Testimonial person
TopCompare.be bespaart me van de ene naar de andere bank te moeten lopen. Ik dacht niet dat het verkrijgen van mijn eerste kredietkaart zo eenvoudig zou zijn. Bedankt TopCompare.be!
Mathieu, 25 jaar, Brussel

Onze gratis tip om geld te besparen

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en van onze tips om geld te besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Lees het laatste nieuws over financiële producten in België en de beste tips om geld te besparen. Bekijk al het nieuws