Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over TopCompare.be. Als u vragen of opmerkingen met ons wil delen, neem dan contact met ons op.
Op TopCompare.be vergelijken wij alle kredietkaarten en leningen (en binnenkort ook andere producten). Wij laten u toe financiële instellingen te vergelijken zodat u de beste prijs/kwaliteit verhouding kan vinden.
Kijk naar onze uitgebreide informatie om meer te weten te komen over de producten die we u helpen te vergelijken.
Simpel! U kiest het type product dat u interesseert, u definieert wat u precies zoekt (bijv. het bedrag en de looptijd dat u wil lenen), en u klikt op 'zoeken'! Daarna krijgt u alle mogelijke producten die aan uw verzoek voldoen. Voor nauwkeurigere resultaten kunt u de filters gebruiken. Zo krijgt u beter zicht op al de kenmerken, prijzen en voordelen waar u naar op zoekt bent.
Wanneer u uitgemaakt heeft welk product voor u de beste keuze is, klikt u op de 'vraag aan' knop om het product aan te vragen bij de financiële instelling.
TopCompare.be is geheel gratis! U kan zo vaak vergelijken als u wilt.

Alle informatie over persoonlijke financiën en de vergelijking van financiële producten in 3 stappen

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om kredietkaarten en consumentenkredieten te vergelijken, zoals leningen op afbetaling, autoleningen en renovatieleningen. We laten u toe alle leningen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die u zal helpen de juiste keuzes te maken.

Testimonial person
TopCompare.be bespaart me van de ene naar de andere bank te moeten lopen. Ik dacht niet dat het verkrijgen van mijn eerste kredietkaart zo eenvoudig zou zijn. Bedankt TopCompare.be!
Mathieu, 25 jaar, Brussel

Onze gratis tip om geld te besparen

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en van onze tips om geld te besparen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor directe toegang.

Laatste nieuws

Lees het laatste nieuws over financiële producten in België en de beste tips om geld te besparen. Bekijk al het nieuws