Let op, geld lenen kost ook geld.

Annuleren
Filters
Filteren op€0 €900


Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten ophalen

Vergelijk kaarten

Er bestaat een groot gamma aan kredietkaarten, die elk andere soorten voordelen en diensten aanbieden afhankelijk van de behoeften van de klant. De kredietkaart met reisverzekering is een type kredietkaart dat u een breed gamma aan verzekeringen aanbiedt die u dekken voor onvoorziene kosten wanneer u in het buitenland aan het reizen bent. Er bestaat een heel gamma aan kredietkaarten met reisverzekering zoals Visa, Mastercard of American Express (Amex) en deze bieden allerlei verschillende voordelen en diensten aan afhankelijk van de behoeften van de klant.

U kunt natuurlijk altijd eens uw vlucht missen, of gehospitaliseerd worden of uw portefeuille kan eens gepikt worden. Deze onvoorziene kosten zijn gedekt met deze verzekeringen. Het is de ideale kredietkaart voor personen die veel reizen of dit nu voor professionele dan wel persoonlijke doeleinden is. Om zeker met een gerust gemoed te vertrekken is het dus interessant om deze kredietkaart te kiezen.

De verzekeringen aangeboden door de kredietkaarten met reisverzekering zijn talrijk en gevarieerd. De meest complete aanbiedingen dekken in het algemeen de ongevallen, annulatie of onderbreking van de reis, de hospitalisatie, de medische zorgen, de vertraging van een vlucht, het verlies of diefstal van de bagage en de verzekering op gehuurde auto’s. Zoals voor alle kredietkaarten bestaan er verschillende aanbiedingen die, afhankelijk van het offer, u luxueuze privileges zoals bijvoorbeeld toegang tot VIP lounges op bepaalde luchthavens aanbieden.

Hieronder vindt u een overzicht van de soorten verzekeringen waar u aanspraak op kunt maken afhankelijk van de gekozen kredietkaart:

Annulatieverzekering
Indien u uw reis annuleert in het geval van een ernstige ziekte, een ongeval of overlijden, verlies of diefstal van identiteitsdocumenten en in geval van schade aan uw huis of indien uw werkplaats uw aanwezigheid vereist, wordt uw reis afhankelijk van de aanbieding volledig of gedeeltelijk vergoed.

Internationale bijstandsverzekering
Deze verzekering biedt u assistentie in het buitenland aan die het u mogelijk maakt te genieten van een bijstand 7 dagen op 7 en 24h op 24h die u kan helpen met medische diensten, juridische diensten en persoonlijke diensten die u nodig zou kunnen hebben ter plaatse. De persoonlijke diensten omvatten in het bijzonder vertaaldiensten en hulp bij het contacteren van uw naasten.

Ongevallenverzekering
Indien u het ongeluk heeft om een ongeval mee te maken, dan dekt deze verzekering u in geval van overlijden of permanente invaliditeit ten gevolge van een ongeval met het vliegtuig, de trein of de boot. Het bedrag van deze dekking hangt af van bank tot bank.

Verzekering voor vertraging of verlies van bagage
In het geval dat uw bagage tijdelijk of permanent kwijt is, zullen uw eerste noodzakelijke aankopen terugbetaald worden. Het maximale bedrag en de tijdsduur van dit offer (de eerste 24 uren of 48 uren bijvoorbeeld) hangen af van de gekozen kredietkaart.

Verzekering voor vertraging vliegtuig of internationale trein en gemiste aansluitingen
U wordt gecompenseerd met een bepaald bedrag in geval van vertraging, annulatie, niet toelating tot een vlucht of bij een gemiste aansluiting.

Voertuigverzekering
Bepaalde kredietkaarten staan u ook toe bepaalde kosten van het slepen en transporteren van uw voertuig in het buitenland terug te vorderen. Een diefstalverzekering is ook meestal inbegrepen. U hebt in het algemeen ook recht op telefonische bijstand en afhankelijk van de aanbieding, kan u ook aanspraak maken op bijkomstige diensten zoals huisvestiging en repatriëring.

Aankoopverzekering
Noteer eveneens dat de meerderheid van de kredietkaarten met reisverzekering u ook een aankoopverzekering aanbieden geldig voor de aankopen in België die de diefstal van of schade aan uw aankopen moet dekken. Het maximumbedrag voor deze aankopen wordt vooraf bepaald en is afhankelijk van de gekozen aanbieding. U kan soms ook gebruik maken van een verzekering op de online aankoop van goederen die u dekt in geval van niet-levering.

Hou er rekening mee dat een kredietkaart niet alle benodigde verzekeringen bevat die je nodig hebt. We denken bijvoorbeeld aan een autoverzekering. In België ben je verplicht om op zijn minst een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA-verzekering) af te sluiten. Controleer daarom altijd in welke mate je verzekerd bent door je kredietkaart en/of andere verzekeringen. Zo vermijd je dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.

Op TopCompare.be is het mogelijk om 27 kredietkaarten met reisverzekering te vergelijken die elk andere voordelen bevatten wat dus ten gevolge heeft dat de jaarlijkse bijdragen verschillen. Merk eveneens op dat de interest te betalen op afhalingen in het buitenland verschilt van bank tot bank. Het is dus noodzakelijk om de Jaarlijkse Kostenpercentage ’s en kosten verbonden aan iedere kredietkaart te vergelijken. Om dit te kunnen doen raadpleegt u de sectie “Meer details" verbonden aan iedere kredietkaart in onze vergelijkingstabel van kredietkaarten met reisverzekering.Om u te helpen, raadpleegt u best dit artikel om te ontdekken welke de 3 beste kaarten zijn voor reizigers. Om u te helpen, raadpleegt u best dit artikel om te ontdekken welke de 3 beste kaarten zijn voor reizigers.

Naast de aangeboden verzekeringen door deze kredietkaart, kunt u soms ook genieten van andere getrouwheidsprogramma’s zoals de verzameling van miles of punten, telkens u betaalt met uw kredietkaart, die u later kunt inruilen tegen trein- of vliegtuigtickets. U zou ook aanspraak kunnen maken op extra voordelen zoals bijvoorbeeld cadeaus, kortingsbonnen of zelfs reisaanbiedingen.