Vergelijk in 30 seconden alle beschikbare premiumkaarten in België!

Annuleren
Filters
Filteren opGelieve even te wachten terwijl we de resultaten ophalen

Vergelijk kaarten

Een Premium kaart is een hoogwaardige kredietkaart zoals een Visa of Mastercard, maar kan ook een debetkaart met uitgestelde betaling zijn zoals een American Express kaart, ook wel AMEX genoemd. Deze Premium kaarten bieden je verschillende voordelen. Ontdek ze hieronder!
Een Premium kaart biedt je veel extra voordelen in vergelijking met een kredietkaart op instapniveau. Premium kaarten bieden gewoonlijk uitgebreide en zeer exclusieve verzekerings- en bijstandspakketten. Sommige voordelen zijn ook zeer exclusief. Als je bijvoorbeeld kiest voor de Platinum AMEX®, heb je toegang tot meer dan 1.300 luchthavenlounges. Net als bij de Platinum AMEX®, kan je ook bij de Gold AMEX® profiteren van het Membership Rewards®-loyaliteitsprogramma. Sommige Mastercard-kaarten geven je ook toegang tot een speciaal getrouwheidsprogramma, het Flying Blue-programma.
Om te kunnen genieten van de voordelen van een Premium kaart bij American Express België, betaal je tussen € 146 per jaar voor de Gold en € 360 per jaar voor de Platinum. Premium Mastercard-kaarten kosten gemiddeld tussen € 5 per jaar voor de Cofidis Mastercard Gold bijvoorbeeld tot € 600 per jaar voor de Nagelmackers Mastercard World Elite. Voor een Premium Visa-kredietkaart zoals de Crelan Visa Gold moet je € 96 per jaar betalen.