Over ons

Onze missie

TopCompare.be streeft ernaar de Belgische consument tijd en geld te besparen bij de aankoop van financiële producten en diensten. Via ons onafhankelijke, gratis en gebruiksvriendelijke vergelijkingsplatform willen wij u alle informatie geven die nodig is om het product te vinden dat het best bij uw noden past.

Wat we doen?

Ons gratis vergelijksplatform biedt een overzicht van het volledige aanbod op de markt in elke productcategorie. Het is onze bedoeling ons productengamma, dat vandaag leningen en kredietkaarten omvat, verder uit te breiden. Door deze transparantie te bieden, willen we alle Belgen helpen meer geïnformeerde beslissingen te maken, zodat het makkelijker is om op hun belangrijkste uitgaven te besparen.

Naast de vergelijking van producten, bieden wij ook allerhande informatie en tools aan, zoals onze interessante artikels op onze blog, onze gidsen en FAQs (Veelgestelde Vragen). Als u hier vragen of opmerkingen over heeft, aarzel dan niet ons te contacteren.

Ons business model steunt erop dat TopCompare.be een commissie ontvangt als een gebruiker beslist een product te nemen van een financiële instelling. Voor de consument blijft het gratis aangezien het de financiële instelling is die betaalt voor deze dienst – en dat zal altijd zo blijven.

Wie we zijn?

Wouter Vanderheere en Ronak Ahmadloo zijn de oprichters van TopCompare.be, en hebben samen heel wat ervaring in de financiële sector, consulting en advocatuur. Zij worden ondersteund vanuit CompareEuropeGroup, een netwerk van ondernemers in de financiële sector dat operationele en financiële ondersteuning biedt.

TopCompare Belgium bvba (ondernemingsnummer 0.643.988.146) heeft zijn kantoren gevestigd in Etterbeek, Brussel.

Contacteer ons

02 740 43 35
Ma-vrij, 9:30-17:30
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel

Vergelijk en vraag gemakkelijk aan in 3 stappen

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om kredietkaarten en consumentenkredieten te vergelijken, zoals leningen op afbetaling, autoleningen en renovatieleningen. We laten u toe alle leningen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die u zal helpen de juiste keuzes te maken.

Testimonial person
TopCompare.be bespaart me van de ene naar de andere bank te moeten lopen. Ik dacht niet dat het verkrijgen van mijn eerste kredietkaart zo eenvoudig zou zijn. Bedankt TopCompare.be!
Mathieu, 25 jaar, Brussel

We hebben reeds meer dan 100.000 Belgen geholpen

Citaten gegenereerd in de laatste 24 uur

Onze gratis tip om geld te besparen

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en van onze tips om geld te besparen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor directe toegang.

Laatste nieuws

Lees het laatste nieuws over financiële producten in België en de beste tips om geld te besparen. Bekijk al het nieuws