Menu

Over ons

Onze missie

TopCompare.be stelt zich als doel om de Belgische consument te informeren over zijn persoonlijke financiën, op een objectieve en transparante manier. Dankzij ons onafhankelijk, gratis en gemakkelijk vergelijkingsplatform, laten wij u toe de volledige markt te vergelijken en geïnformeerde beslissingen te maken. Zo hebt u alle informatie om tijd en geld te besparen.

Wat we doen?

Ons gratis vergelijkingsplatform biedt een overzicht van het volledige aanbod aan bankproducten op de markt. Zo vindt u er alle leningen, kredietkaarten, zicht-, spaar- en termijnrekeningen op de Belgische markt. Ook andere financiële producten komen binnenkort op onze site. Door deze transparantie te bieden, willen we alle Belgen helpen meer geïnformeerde beslissingen te maken, zodat het makkelijker is om op hun belangrijkste uitgaven te besparen.

Naast de vergelijking van producten, bieden wij ook allerhande informatie en tools aan, zoals onze interessante artikels op onze blog, onze gidsen en FAQs (Veelgestelde Vragen). Als u hier vragen of opmerkingen over heeft, aarzel dan niet ons te contacteren. De informatie die wij u ter beschikking stellen kan in geen geval gezien worden als gepersonaliseerd advies. Voor sommige productaanbieders treden wij op als klantenaanbrenger wanneer u naar hen doorklikt. U beslist als bezoeker echter autonoom of u verdere stappen wenst te zetten met deze of gene productaanbieders. Wij treden niet op in naam van of voor rekening van deze financiële instellingen of makelaars, noch zijn wij het contactpunt voor informatie voor de voornoemde instellingen.

Wie we zijn?

De oprichters en managers van TopCompare.be hebben samen heel wat ervaring in de financiële en IT sectoren, consulting en advocatuur. Zij worden ondersteund vanuit CompareEuropeGroup, een netwerk van ondernemers in de financiële sector dat operationele en financiële ondersteuning biedt.

TopCompare Information Services Belgium bvba (ondernemingsnummer 0676.471.466) heeft zijn kantoren gevestigd in Etterbeek, Brussel.

Contacteer ons

02 740 43 35
Ma-vrij, 9:30-17:30
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel

Alle informatie over persoonlijke financiën en de vergelijking van financiële producten in 3 stappen

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om consumentenkredieten, kredietkaarten, zicht-, spaar-, termijnrekeningen en kasbons te vergelijken. We laten je toe deze producten van alle financiële instellingen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die je zal helpen de juiste keuzes te maken.

Testimonial person
TopCompare.be bespaart me van de ene naar de andere bank te moeten lopen. Ik dacht niet dat het verkrijgen van mijn eerste kredietkaart zo eenvoudig zou zijn. Bedankt TopCompare.be!
Mathieu, 25 jaar, Brussel

Onze gratis tip om geld te besparen

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en van onze tips om geld te besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Lees het laatste nieuws over financiële producten in België en de beste tips om geld te besparen. Bekijk al het nieuws