Financiële instellingen

De beste financiële instellingen in hun sector

Wij volgen de meer dan 40 financiële instellingen in België op de voet om u volledige transparantie te geven over hun aanbod aan leningen, kredietkaarten, zicht-, spaar- en termijnrekeningen.

Financiële instellingen in België

TopCompare.be volgt alle banken in België op de voet om u te helpen de goede beslissing te nemen als het op uw geldzaken aankomt. Zo kan u via ons vergelijkingsplatform persoonlijke leningen, kredietkaarten, zicht-, spaar-, termijnrekeningen en kasbons vergelijken. Verder bieden wij u up-to-date informatie en een onpartijdig overzicht van alle financiële instellingen in België. Zo weet u met wie u in zee gaat en bespaart u tijd en geld!

Hoe vindt u het juiste product bij de juiste bank? Het enige dat u hoeft te doen is enkele stappen doorlopen. Over welk product wilt u meer informatie te weten komen? Een renovatielening, een termijnrekening of misschien wel een spaarplan? Blader door alle financiële producten via het menu bovenaan en vind de pagina van het financiële product dat u zoekt. Hier komt u alle productinformatie te weten. Voor gedetailleerde informatie kan u ook een van onze gidsen bekijken.
Om het product over alle financiële instellingen in België te vergelijken, hoeft u zich enkel naar de resultatentabel te begeven. Die vindt u door op de oranje knop bovenaan te klikken ofwel door simpelweg naar onderaan de productpagina te scrollen. In de tabel selecteert u de banken die u wilt vergelijken, u duidt de productspecificaties aan indien nodig (bijvoorbeeld de looptijd bij een lening, of het kaarttype van een kredietkaart) en de resultaten worden automatisch weergegeven. U kan de aanbiedingen sorteren naargelang het JKP (jaarlijks kostpercentage), de rente enzovoort. Zo vindt u gemakkelijk en gratis het voordeligste product in België dat tegelijkertijd helemaal aan uw wensen tegemoetkomt. Dankzij ons volledig onafhankelijk vergelijkingsplatform kan u tijd en geld besparen met slechts één klik!
U kan gratis financiële instellingen en producten vergelijken op TopCompare.be. Wij zijn er om u gemakkelijk toegankelijke en begrijpbare informatie te verschaffen zodat u het best uw geldzaken kunt beheren.

Ontdek ons gamma van producten.

Leningen

Vergelijk alle leningen met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Kredietkaarten

Vergelijk alle kaarten met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Hypothecaire leningen

Vind de lening die past bij uw projecten

Vergelijk

In 3 minuten

Seek answers
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen sectie.
Tips & nieuws
Blijf op de hoogte met het laatste financiële nieuws en lees de beste tips om geld te besparen. Ga door in te schrijven op onze nieuws sectie.
Read our faqs
U ondervindt problemen bij het surfen op onze website?
Contacteer ons. Wij zijn er om u te helpen.