Financiële instellingen

De beste financiële instellingen in hun sector

We werken samen met meer dan 50 financiële instellingen om al uw behoeften qua kredietkaarten, leningen en, binnenkort, andere financiële producten, te vervullen

Onze bank partners

TopCompare.be heeft partnerships met de meest vertrouwde banken en financiële instellingen in België om u te helpen de juiste financiële producten te vinden. Via ons vergelijkingsplatform kan u kredietkaarten en persoonlijke leningen vergelijken. We voorzien accurate, up-to-date informatie en een onpartijdig overzicht van financiële producten in België. Door geld en tijd te besparen maakt u de beste keuze!

Selecteer het financiële product waarin u geïnteresseerd bent en vul, indien gevraagd, het gewenste bedrag en de duurtijd van de lening in. Uw mogelijkheden zullen verschijnen na enkele seconden. Gebruik de filters om de producten te vinden die de kenmerken, prijs en voordelen hebben waar u naar op zoek bent. Het vergelijken van verschillende opties naast elkaar helpt u een geïnformeerde beslissing te maken die u veel geld kan besparen. Ons platform geeft u belangrijke informatie over financiële producten op de Belgische markt. TopCompare.be is 100% onpartijdig en laat u beslissen wat het beste voor u is door alle informatie te tonen die nodig is om een doordachte keuze te maken. Om u nog verder te helpen hebben wij ook begrijpbare productgidsen samengesteld die de basisbegrippen van verschillende financiële producten uitleggen.
U kan gratis financiële producten vergelijken op TopCompare.be. Wij zijn er om gemakkelijk toegankelijke en begrijpbare informatie te verschaffen zodat u de beste opties voor uw noden kunt vinden.

Ontdek ons gamma van producten.

Leningen

Vergelijk alle leningen met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Kredietkaarten

Vergelijk alle kaarten met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Seek answers
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag ? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen sectie.
Tips & nieuws
Blijf op de hoogte met het laatste financiële nieuws en lees de beste tips om geld te besparen. Ga door in te schrijven op onze nieuws sectie.
Read our faqs
U ondervindt problemen bij het surfen op onze website?
Contacteer ons. Wij zijn er om u te helpen.