Let op, geld lenen kost ook geld.

Kredietkaarten voor occasioneel gebruik

Als je je kredietkaart slechts af en toe gebruikt, zijn er heel wat opties waarbij je tegen een lage jaarlijkse kostprijs toch verschillende voordelen krijgt. Vergelijk de kredietkaarten en vind er eentje die aan jouw behoeften en wensen voldoet.

Annuleren
Filters
Filteren op€0 €900


Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten ophalen

Vergelijk kaarten

Het is niet eenvoudig om de perfecte kredietkaart te vinden. Daarom heeft TopCompare voor jou alle kredietkaarten vergeleken. Omdat iedereen andere behoeften en noden heeft, hebben we de kaarten onderverdeeld in vier categorieën: reizen (basis-en luxe pakket), winkelen, veelzijdig gebruik en extra krediet. Per categorie hebben wij een puntensysteem uitgewerkt om te bepalen welke kaarten het best tegemoet komen aan de noden van de gebruiker. Hoe beter de score van de kaart, hoe hoger deze te vinden is in de lijst.

Voor de creditcards in de categorie ‘winkelen’ hebben wij de focus gelegd op onder andere de (online) aankoopverzekering, fraudeverzekering en verlengde garantie.

Voor de kaarten in de categorie ‘reizen’ hebben we onderzocht welke kredietkaarten de beste reisverzekeringen bieden. Wij hadden bij onze beoordeling onder meer aandacht voor de reisongevallenverzekering, annuleringsverzekering, bagageverzekering en bijstand aan voertuigen en personen. We maken een onderscheid tussen een basis- en luxepakket.

De creditcards die in de categorie ‘veelzijdig gebruik’ vallen, zijn beoordeeld op alle vlakken die hierboven vermeld worden.

Tot slot is er voor de categorie ‘extra krediet’ gekeken naar belangrijke verzekeringen zoals een aankoopverzekering en annuleringsverzekering.

Om de kredietkaart te kiezen die het beste bij je past, is het allereerst belangrijk om goed te begrijpen hoe een kredietkaart werkt. Om je hierbij te helpen kan je onze kredietkaartengids consulteren. Vervolgens raden wij je aan om je behoeften in kaart te brengen. Je kan gebruikmaken van de bovenstaand aangehaalde gebruikersprofielen om gemakkelijker te bepalen welke kredietkaart het beste bij je past. Vergelijk de aanbiedingen op onze site door de voorgestelde filters te gebruiken. Je zal dan een voorstel krijgen van de beste kredietkaarten verkrijgbaar op de markt die het beste bij u passen.

Op TopCompare.be kan je de kredietkaarten vergelijken van alle erkende kredietgevers in ons land, gaande van de traditionele spelers tot neobanken (banken die uitsluitend digitaal zijn). We vergelijken de gewone kredietkaarten, kredietkaarten met een kredietopening en prepaidkredietkaarten. De kans is dus bijzonder groot dat je een kredietkaart op maat vindt dankzij TopCompare.be. TopCompare.be vergelijkt de kredietkaarten van: Cofidis, Nagelmackers, Keytrade Bank, Carrefour, Crelan, N26, BNP Paribas Fortis, Belfius, American Express, Argenta, bpost bank, Beobank, CBC, Carrefour Finance, Hello Bank, CPH, AXA, Fintro, Europabank, VDK Bank, Aion, ING, Deutsche Bank, Cetelem en Revolut.