We helpen u bij het financieren van al uw projecten.

Welkom bij TopCompare.be, uw vertrouwde platform voor online makelaarsdiensten. We zijn toegewijd om uw zoektocht naar een persoonlijke lening van € 20.000 te vereenvoudigen. Onze toegewijde financiële adviseurs staan klaar om u door elke stap van het proces te begeleiden.

Of u nu renovatiewerkzaamheden, een reis of een ander project plant dat financiering vereist, wij hebben de oplossing die u nodig heeft. Dankzij ons uitgebreide netwerk van financiële partners kunnen wij u helpen om de lening te krijgen die u nodig heeft met gunstige voorwaarden.

Uw lening van € 20.000 of meer in enkele stappen

  • Vul het formulier in: Begin met het invullen van ons eenvoudige en intuïtieve online formulier. Geef de nodige informatie over uw financiële situatie en behoeften.
  • Wacht op ons telefoontje: Binnen twee werkdagen na uw aanvraag zal een van onze financiële adviseurs contact met u opnemen om uw situatie te bespreken en uw behoeften meer in detail te begrijpen.
  • Geef de benodigde documenten: U moet de benodigde documenten verstrekken om uw aanvraag te ondersteunen. Onze adviseur zal u precies uitleggen wat u nodig heeft.
  • Krijg snel antwoord: Zodra we alle informatie hebben, gaan we aan de slag om de beste aanbieding voor u te vinden. U krijgt snel antwoord van de banken, zodat u snel uw project kunt realiseren.

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

  • Expertise: Onze financiële adviseurs hebben bewezen expertise op het gebied van persoonlijke leningen en kredieten. Ze zijn in staat om u nauwkeurig en kwalitatief hoogwaardig advies te geven.
  • Reactievermogen: We begrijpen de urgentie van uw financiële behoeften. Daarom verbinden we ons ertoe om binnen twee werkdagen contact met u op te nemen.
  • Privacy: Wij respecteren uw privacy en houden uw informatie strikt vertrouwelijk.
  • Klanttevredenheid: We hebben duizenden klanten geholpen om de lening te krijgen die ze zochten. Hun tevredenheid is onze prioriteit.

Bij TopCompare.be zijn we trots op onze transparantie en ons engagement naar u toe. Begin vandaag nog met uw leningsaanvraag van € 20.000!

Jouw vragen

Geen enkele inhoud komt overeen met uw zoekopdracht.

Elke financiële instelling heeft zijn eigen criteria voor in aanmerking komen, maar over het algemeen kijken ze naar uw inkomen, uw kredietgeschiedenis, uw terugbetalingscapaciteit en soms het doel van de lening. Onze financiële adviseurs zullen u helpen deze criteria te begrijpen en uw aanvraag voor te bereiden.

De benodigde documenten kunnen variëren, maar over het algemeen moet u bewijs van inkomen (loonstrookjes, belastingaangiften), identiteitsbewijzen en informatie over uw huidige uitgaven en schulden verstrekken. Onze adviseurs zullen u een nauwkeurige lijst van benodigde documenten geven.

Zodra we uw aanvraag bij de bank hebben ingediend, kan de reactie meestal binnen enkele dagen tot een week worden verwacht. We streven er altijd naar om u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Onze diensten zijn volledig gratis voor u. Wij worden betaald door de financiële instellingen waarmee we samenwerken. U betaalt dus geen makelaarskosten om gebruik te maken van onze service.

Wat ze zeggen over TopCompare.be

“Voor ons is dat heel interessant, want ik denk dat veel mensen naar TopCompare komen om advies te krijgen over hoe ze hun geld kunnen investeren, naast natuurlijk al het advies over hoe ze een lening kunnen aanvragen.”
Caroline Jonckhere Caroline Jonkheere - Country Manager van MiiMOSA
“Tijdens het zoeken naar het geschikte krediet spelen vaak meerdere factoren een rol, waaronder de rentevoet. Dankzij vergelijkingssites kunnen consumenten in één oogopslag een overzicht krijgen van de aanbieders op de markt en de verschillende rentevoeten. Dat is zeer handig.”
Rudi Van Langendyck Rudi Vanlangendyck - CEO van Europabank
“Voor de klant is het een groot voordeel, want het betekent dat al het onderzoek dat mensen willen doen, op één plek kan worden gedaan. Als je op zoek bent naar de beste hypothecaire lening op de markt, kan je naar een geaggregeerde site als TopCompare gaan, en de informatie is er.”
Tim Rooney Tim Rooney - CEO van Medirect

Reviews

rate rate rate rate rate
“Zeer makkelijk de info gevonden die ik zocht. Bedankt!”
rate rate rate rate rate
“Amazing experience! You get the lowest rate possible!”
rate rate rate rate rate
“Efficace et simple d’utilisation. Une aide précieuse ! Au passage, CM et communication en général au top”
rate rate rate rate rate
“Handige site om hypothecaire leningen te vergelijken!”
rate rate rate rate rate
“Site très facile d'utilisation et efficace afin de comparer les crédits. Service communication au top !”
rate rate rate rate rate
“Découvert suite a une publicité a la télévision, super service et service client exceptionnel, rapide et agréable! Je recommande”
rate rate rate rate rate
“Un site clair et des conseils pertinents qui permettent de faire des économies !”
rate rate rate rate rate
“Ils ont répondu à tous mes souhaits, service au top!”
rate rate rate rate rate
“J’ai trouvé mon prêt personnel en 2 clics”
rate rate rate rate rate
“Facile de trouver un prêt sur ce site”
rate rate rate rate Rate
4.8/5 Gebaseerd op de mening van 143 mensen
Algemene tevredenheid
90% Gebaseerd op de mening van 195 mensen

Lidmaatschappen en accreditaties

TopCompare Belgium (BE0643988146) is een Belgisch bedrijf dat in volledige transparantie werkt en officieel erkend is als lid van Fintech Belgium. Onze experts worden rechtstreeks opgeleid door de Febelfin Academy om je te helpen de beste keuzes te maken voor jouw persoonlijke lening, hypothecaire lening, verzekering of spaargeld.

Fintech Belgium Lid van Fintech Belgium
febelfin academy Onze experts zijn opgeleid en gecertificeerd door de Febelfin Academy

In geval van een geschil met een kredietinstelling kan je contact opnemen met het Ombudsfin-platform
Toezichthoudende autoriteit: FOD Economie