Details over financiële instellingen

Deutsche Bank

Over Deutsche Bank

Deutsche Bank is opgericht in 1870, maar is pas sinds 1999 ook in België actief. Op deze markt tellen zij 750 medewerkers en zo’n 300.000 klanten. De hoofdzetel van België is te vinden in Brussel. Deutsche bank is zelf in meer dan 70 landen actief, waardoor het één van de grootste banken ter wereld is. Het hoofdkantoor van de bank zit in Frankfurt Am Main.

Het aanbod van kredietkaarten bij Deutsche Bank

Deutsche Bank beschikt over debetkaarten en één kredietkaart .

De DB Titanium MasterCard is de kredietkaart van Deutsche Bank. Deze kaart wordt wereldwijd gratis geaccepteerd. U moet een betalingsprovisie van €2,5 betalen wanneer u geld afhaalt, maar wanneer u bij een winkel betaalt, is dit geheel kosteloos. Buiten de eurozone wordt er wel een +1,5% wisselprovisie gerekend. U kunt met deze kaart, bovenop uw kasfaciliteit, een bedrag uitgeven van €1.249, die nog verhoogd kan worden. Deze kaart is geheel gratis. Het is mogelijk om bij deze kaart een overlijdensverzekering af te sluiten voor een bedrag van €4 per jaar. Deze kaart biedt tal van voordelen, die u onder andere kortingen opleveren en deelname aan exclusieve acties. U krijgt deze via ‘Mijn Voordeel' van MasterCard. Daarnaast kunt u genieten van aankoopcheques die u krijgt wanneer u deelneemt aan het Spaar & Pluk programma.

Deze kaart is onderdeel van het DB M@X aanbod, dat u toelaat gratis dagelijks te bankieren. In dit pakket zit een zichtrekening, een bankkaart, de kredietkaart en de mogelijkheid om dagelijks te bankieren via Online Banking van Deutsche Bank. Dit pakket is geheel gratis.

Hoe kan ik een kredietkaart krijgen bij Deutsche Bank

Om een kredietkaart bij Deutsche Bank aan te vragen moet u een DB M@X pakket aanvragen waarmee u tegelijk een zichtrekening, twee spaarrekeningen, een bankkaart (Bancontact/Maestro) en gratis toegang krijgt tot Online Banking. U kunt dit gemakkelijk via de website aanvragen. Wanneer u een probleem heeft, kunt u contact opnemen met een bankkantoor. Wil u liever een kredietkaart op een kantoor aanvragen? Dan kunt u langsgaan bij een bankkantoor bij u in de buurt. U kunt op de website kijken welk kantoor het dichtst bij uw huis is. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen. Wanneer u een kredietkaart van Deutsche Bank aanvraagt mag u niet staan op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren en moet u ouder zijn dan 18 jaar. Klik hier om de kredietkaart van Deutsche Bank met andere banken te vergelijken .

Waarom Deutsche Bank

Deutsche Bank is een bank die gespecialiseerd is in beleggingsproducten. Zij biedt een breed aanbod, waardoor er altijd een beleggingsfonds is dat bij u past. De bank focust zich volledig op beleggingen en biedt geen leningen aan die niks met investeren te maken hebben. De adviseurs van Deutsche Bank helpen u om uw dromen na te jagen en een zo persoonlijk mogelijke aanpak voor u te creëren. Dit doen zij door eerst uw Financial ID vast te leggen. U kunt bij de bank investeren in fondsen, aandelen, obligaties etc. De bank zegt zelf dat zij u toegang geeft tot de grotere fondsen op de markt, die u voorheen niet kon bereiken.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?