Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
- kredietkaarten voor Top deals
Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten ophalen

Vergelijk kaarten

De Top Deals zijn de beste kredietkaarten op de Belgische markt verkrijgbaar die TopCompare.be voor u onderzocht heeft.

Alle kredietkaarten die u hier worden aangereikt zijn zorgvuldig geanalyseerd en vergeleken en werden getoetst aan een groot aantal criteria zodat bepaald kon worden welke kredietkaarten de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben voor welbepaalde gebruikersprofielen. Hierdoor kunt u op onze website de beste kredietkaarten terugvinden wat voor u de zoektocht naar een kredietkaart vergemakkelijkt.

De Top Deals werden uitgekozen op basis van meerdere criteria. De twee belangrijkste criteria zijn het profiel van de gebruiker en de prijs/kwaliteit verhouding. Verder werd bij de selectie van de beste kredietkaarten ook rekening gehouden met de activatiekosten van de kredietkaart, de beloningen verbonden aan de kredietkaart, de jaarlijkse te betalen rente, de kaartlimiet en de flexibiliteit in gebruik van de kredietkaart. Vergeet echter niet dat er voor ieder gebruikersprofiel een ideale kredietkaart bestaat aangezien niet iedereen hetzelfde uitgavenprofiel heeft nog dezelfde behoeften. Dankzij onze expertise in de industrie van de kredietkaarten kunt u er gerust op zijn dat u de beste kredietkaart op de markt vindt!

Voor ieder type gebruiker vindt u specifieke aanbiedingen zorgvuldig uitgekozen door onze experten. Ieder persoon heeft andere behoeften en een andere levensstijl, het is dus goed om deze in rekening te nemen bij het uitkiezen van de beste kredietkaarten verkrijgbaar op de markt voor bepaalde gebruikersprofielen.

Klassieke kredietkaarten
De klassieke kredietkaarten zijn geschikt voor personen die willen genieten van een simpele kredietkaart zonder franjes die u het mogelijk maakt om wereldwijd geld af te halen en in de winkels of online te betalen. De klassieke kredietkaarten bieden een flexibel en aantrekkelijk basisoffer aan tegen lage jaarlijkse kosten en lage rente.

Kredietkaarten voor jongeren
Zoals hun naam al doet vermoeden zijn deze kredietkaarten geschikt voor jongeren. Deze kredietkaarten zijn gemakkelijk in gebruik en aan een redelijke prijs verkrijgbaar zodat jongeren kunnen genieten van de basisdiensten van een kredietkaart zoals bijvoorbeeld online aankopen verrichten. Bij de kredietkaarten voor jongeren vindt u ook prepaid kredietkaarten terug waarbij u geen kredietlijn moet openen en die over het algemeen aan een aantrekkelijke prijs beschikbaar zijn, flexibel zijn en aan eender welke bank gekoppeld kunnen worden. Met hun redelijke kaartlimiet bieden deze kredietkaarten jongeren de mogelijkheid om de wereld te ontdekken maar ook om online aankopen te verrichten.

Kredietkaarten voor reizen
De kredietkaarten voor reizen zijn geschikt voor mensen die regelmatig reizen of dit nu werk gerelateerd of privé is. Ze beschikken bijvoorbeeld over reisverzekeringen die afhankelijk van het offer bepaalde kosten in het buitenland dekken. Hiernaast hebben deze kredietkaarten vaak een hoge kaartlimiet, lage betalings- en afhalingskosten en de mogelijkheid om miles te verzamelen. Al deze eigenschappen maken dit de beste kredietkaarten voor ervaren en onervaren reizigers. Er bestaan twee categorieën bij de kredietkaarten voor reizen:

1. De kredietkaarten met reisverzekering: deze voorzien u van reisverzekeringen die u dekken wanneer u naar het buitenland reist. Zo kunt u bijvoorbeeld afhankelijk van het offer genieten van een verzekering tegen diefstal of verlies van uw bagage, bij annulatie van de vlucht, bij hospitalisatie, bij repatriëring, etc.

2. De miles kredietkaarten: deze bieden u het voordeel dat u miles kunt verzamelen wanneer u uw aankopen met uw kredietkaart betaalt. Afhankelijk van het offer kunt u een bepaald aantal miles verzamelen per uitgegeven euro die u hierna kunt inruilen tegen vliegtuigtickets, tickets voor andere soorten transport, de huur van een auto of de reservering van een hotelkamer.

Merk echter op dat deze twee aanbiedingen van kredietkaarten mekaar kunnen overlappen. Het is dus essentieel om de financiële instellingen en hun aanbiedingen te vergelijken zodat u de juiste kredietkaart kiest.

Kredietkaarten om te shoppen
De kredietkaarten om te shoppen zijn de beste kredietkaarten voor personen die regelmatig hun kredietkaart gebruiken om hun boodschappen in de winkel of online te betalen. Dit type kredietkaart biedt personen die graag shoppen verzekeringen aan die hun aankopen dekken dankzij een heel gamma aan aanbiedingen en maakt het hen mogelijk om besparingen te realiseren bij het shoppen. Ook ligt de kaartlimiet vrij hoog. De kredietkaarten om te shoppen zijn ook onder te verdelen in twee categorieën:

1. De cashback kredietkaarten : deze kredietkaarten staan u toe om tijdens uw aankopen een bepaald percentage terug te recupereren op het bedrag dat u met uw kredietkaart hebt betaald. Het percentage dat u kunt recupereren wordt ofwel op het eind van de maand op uw rekening gecrediteerd ofwel kunt u genieten van een korting gelijk aan dit percentage op uw volgende aankoop.

2. De kredietkaarten met punten : deze kredietkaarten staan u toe om punten te verzamelen bij uw aankopen in de winkel of online. Vervolgens kunt u deze punten, dankzij het getrouwheidsprogramma verbonden aan uw kredietkaart, inruilen tegen verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld kortingsbonnen, cadeaus of zelfs reizen aangeboden door de deelnemende partners.

Om de kredietkaart te kiezen die het beste bij u past, is het allereerst belangrijk om goed te verstaan hoe een kredietkaart werkt. Om u hierbij te helpen kunt u onze kredietkaarten gids consulteren. Vervolgens raden wij u aan om goed uw behoeften te bepalen. U kunt gebruik maken van de bovenstaand aangehaalde gebruikersprofielen om gemakkelijker te bepalen welke kredietkaart het beste bij u past.Vergelijk de aanbiedingen op onze site door de voorgestelde filters te gebruiken. U zult dan een voorstel krijgen van de beste kredietkaarten verkrijgbaar op de markt die het beste bij u passen.