Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Details over financiële instellingen

Buy Way

Over Buy Way Personal Finance

Buy Way Personal Finance is een kredietinstelling waarvan de naam werd geboren in januari 2011 in België. Haar hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Zij was daarvoor bekend onder de naam Cetelem Belgium, die inmiddels is opgegaan in BNP Paribas Personal Finance. Buy Way werd daarna overgenomen door Chenavari en Areo in april 2014. Het is een grote speler voor financiering op verkooppunten in winkels in België. Zij telt meer dan 585.000 klanten in België en Luxemburg. Zij is partner van grote commerciële ketens zoals Ikea, Jetair Center, Ixina, Media Markt, maar ook van Belgische banken zoals Bpost Bank. Zij telt meer dan 150 medewerkers die gespecialiseerd zijn in consumentenkrediet.

Het aanbod van leningen door Buy Way Personal Finance

Buy Way biedt een type lening op afbetaling aan die het mogelijk maakt om een bedrag te lenen tussen de €2.500 en €20.000 voor een periode tot 84 maanden.
U geniet van een rentetarief die begint aan 5,49%.
Met de lening op afbetaling van Buy Way, geniet u van een vast rentetarief en dus een duidelijk afbetalingsplan met vaste maandelijkse afbetalingen gedurende de looptijd van het krediet.
U kan ook uw krediet vervroegd aflossen of een verzekering kiezen die is aangepast aan wat u nodig heeft om (de afbetaling van) uw krediet te beschermen.

Klik hier om de lening van BuyWay te vergelijken met andere financiële instellingen.

Hoe een lening bij Buy Way Personal Finance krijgen

Om een lening van Buy Way Personal Finance te krijgen moet u voldoen aan verschillende voorwaarden, zoals volwassen zijn en niet staan op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Andere voorwaarden kunt u opvragen, twijfel niet om contact op te nemen met Buy Way om meer te weten te komen.
U kunt een Buy Way lening online aanvragen. Daarvoor moet u zowel uw persoonlijke gegevens als uw financiële gegevens invullen. Uw aanvraag zal geanalyseerd worden en in geval van goedkeuring kunt u het contract ondertekenen.
U kunt ook uw aanvraag per telefoon doen en vervolgens de nodige documenten bezorgen.

Waarom Buy Way Personal Finance

De Homebanking dienst van Buy Way maakt het mogelijk om uw bankzaken online te beheren via uw computer op elk moment van de dag. U kunt de volgende activiteiten uitvoeren: het beschikbare bedrag raadplegen, uw maandelijks overzicht zien, een storting doen van uw bankrekening naar uw kredietlijn of een verzekering aangaan.
De Buy Way app maakt het u mogelijk om via uw smartphone of uw tablet het beschikbare bedrag te raadplegen, een bedrag over te maken of gemakkelijk uw kredietlijn te verhogen.

De klantendienst van Buy Way staat voor u klaar met veertig medewerkers om uw vragen te beantwoorden wat betreft uw Buy Way krediet, van maandag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 18u30.

De bank steunt op 5 engagementen. Zij wil makkelijk te bereiken zijn en de toegang tot haar producten en dienst na verkoop optimaliseren.
Bovendien wil ze een optimale service bieden, zodat haar klanten optimaal hun krediet kunnen beheren.
Zij zegt ook dat ze betrouwbaar is omdat ze zorgt voor betrouwbaarheid tijdens het proces.
Zij wil ook een duurzame bank zijn en haar ecologische voetafdruk terugdringen.
Als laatste zegt zij dat ze verantwoordelijke en persoonlijke oplossingen aanbiedt die aansluiten bij de financiële situatie van elke klant.

Buy Way Personal Finance wil financiën dicht bij haar klanten brengen door een meer menselijk gelaat te tonen. Een goede communicatie is een verbintenis die ze wil uitdragen via haar medewerkers. Het logo is ook speciaal hierrond ontworpen. Ook de slogan van de instelling draagt dezelfde boodschap in zich: “Laat ons uw vertrouwen verdienen".

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?