Details over financiële instellingen

Buy Way

Over Buy Way Personal Finance

Buy Way Personal Finance is een kredietinstelling waarvan de naam werd geboren in januari 2011 in België. Haar hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Zij was daarvoor bekend onder de naam Cetelem Belgium, die inmiddels is opgegaan in BNP Paribas Personal Finance. Buy Way werd daarna overgenomen door Chenavari en Areo in april 2014. Het is een grote speler voor financiering op verkooppunten in winkels in België. Zij telt meer dan 585.000 klanten in België en Luxemburg. Zij is partner van grote commerciële ketens zoals Ikea, Jetair Center, Ixina, Media Markt, maar ook van Belgische banken zoals Bpost Bank. Zij telt meer dan 150 medewerkers die gespecialiseerd zijn in consumentenkrediet.

Het aanbod van leningen door Buy Way Personal Finance

Buy Way biedt een type lening op afbetaling aan die het mogelijk maakt om een bedrag te lenen tussen de €1.250 en €20.000 voor een periode tot 48 maanden.
U geniet van een rentetarief die begint aan 4,39%.
Met de lening op afbetaling van Buy Way, geniet u van een vast rentetarief en dus een duidelijk afbetalingsplan met vaste maandelijkse afbetalingen gedurende de looptijd van het krediet.
U kan ook uw krediet vervroegd aflossen of een verzekering kiezen die is aangepast aan wat u nodig heeft om (de afbetaling van) uw krediet te beschermen. Klik hier om de lening van Buy Way te vergelijken met andere financiële instellingen.

Hoe een lening bij Buy Way Personal Finance krijgen

Om een lening van Buy Way Personal Finance te krijgen moet u voldoen aan verschillende voorwaarden, zoals volwassen zijn en niet staan op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. U kunt een Buy Way lening online aanvragen. Daarvoor moet u zowel uw persoonlijke gegevens als uw financiële gegevens invullen. Uw aanvraag zal geanalyseerd worden en in geval van goedkeuring kunt u het contract ondertekenen. U kunt ook uw aanvraag per telefoon doen en vervolgens de nodige documenten bezorgen.

Waarom Buy Way Personal Finance

De klantendienst van Buy Way staat klaar om uw vragen te beantwoorden wat betreft uw Buy Way krediet, van maandag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 18u30.

De kredietinstelling steunt op 5 engagementen: verantwoordelijkheid, toegankelijkheid, eenvoud, begeleiding en innovatie.

Buy Way Personal Finance wil financiën dicht bij haar klanten brengen door een meer menselijk gelaat te tonen en haar klanten in het dagelijkse leven te begeleiden. Een goede communicatie is een verbintenis die ze wil uitdragen via haar medewerkers.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?