Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek de kredietkaart Aion Bank Mastercard en geniet van vele voordelen!

De kredietkaart Aion Bank Mastercard is gekoppeld aan het Premium abonnement van de digitale bank. Ontdek de vele voordelen en beheer gemakkelijk je uitgaven met de Aion Bank app !

Logo Aion

Over Aion Bank


Aion Bank is een nieuwe digitale bank in België. Aion Bank biedt all-inclusive en onbeperkte bankdiensten via een maandelijks abonnement. De fintech Aion Bank biedt haar klanten, naast traditionele bankproducten, een verscheidenheid aan tools om hen te helpen hun financiën beter te beheren. De digitale bank werkt via abonnementen voor particulieren en ondernemers.

Annuleren
Filters
Filteren opGelieve even te wachten terwijl we de resultaten ophalen

Aion Bank Mastercard

De Aion Bank Mastercard is een kredietkaart die je tal van voordelen biedt, zoals een limiet van 10.000 euro en een gemakkelijk online beheer.


Voordelen
 • 10.000€ limiet
 • Eenvoudig kaartbeheer via de Aion Bank app
 • Extra fysieke kaart zonder extra kostens
Nadelen
 • Abonnement vereist om de kaart te verkrijgen
 • Geen verzekeringspakket

Vergelijk kaarten

De kredietkaart Aion Bank wordt niet apart aangeboden, maar is inbegrepen bij het all-inclusive Premium-abonnement. De digitale bank biedt namelijk abonnementen aan die haar klanten toegang geven tot allerlei producten en diensten, afhankelijk van het pakket dat ze kiezen.

De kredietkaart van Aion Bank is exclusief voorbehouden voor Premium-klanten (dit abonnement kost € 19 per maand). Naast een kredietkaart hebben klanten met dit abonnement toegang tot tal van diensten, zoals een tool om hen te helpen hun financiën beter te beheren.

 • De aanvraagprocedure verloopt 100% digitaal
 • Eenvoudig beheer van de kaart met de Aion Bank app
 • Maximumlimiet van € 10.000
 • Snelle en eenvoudige toevoeging van de kaart aan Google Pay of Apple Pay
 • Vraag zonder extra kosten een fysieke kaart aan
 • Kaart inbegrepen in het Premium-abonnement zonder extra kosten

Om de kredietkaart aan te vragen, moet je minstens 18 jaar oud zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor kredieten aan particulieren staan. Deze kaart is alleen beschikbaar voor klanten met een all-inclusive Premium-abonnement. Het aanvraagproces is 100% digitaal, je kunt je kaart zelfs via de app aanvragen.

Zodra Aion Bank je aanvraag voor een kredietkaart heeft ontvangen, zal de bank beoordelen of je in aanmerking komt voor de kaart. Na goedkeuring van jouw aanvraag, stuurt Aion Bank je kredietkaart naar je op.

Aion Bank maakt deel uit van het Amerikaanse investeringsfonds Warburg Pincus, dat ook eigenaar is van het Poolse financiële dienstverleningsbedrijf Vodeno. Dit bedrijf ontwikkelt platforms waarmee bedrijven financiële diensten kunnen aanbieden. Aion Bank kan dus rekenen op deze technologische expertise.

Dankzij het online platform en de app stelt Aion Bank je in staat om je financiën 24 uur per dag en 7 dagen per week te beheren, waar je ook bent. Via Aion Bank kun je al je rekeningen raadplegen, maar ook bankverrichtingen uitvoeren.