Menu
Details over financiële instellingen

Aion

About Aion

Aion is een onderdeel van de Amerikaanse beleggingsfirma Warburg Pincus. Die firma nam Banca Monte Paschi Belgio, de Belgische tak van de Italiaanse bank Banca Monte Paschi di Siena over in 2018 om de naam van de Belgische afdeling in 2019 te veranderen tot Aion. Sinds die naamswijziging ligt de focus van de bank op een onlinedienstverlening waarbij er gewerkt wordt met lidmaatschapsformule . De bank biedt producten aan voor zowel particulieren als professionals.


Het aanbod van kredietkaarten van Aion

De kredietkaart van Aion wordt niet afzonderlijk aangeboden. De betaalkaart is enkel beschikbaar voor de klanten die een zogeheten Regular lidmaatschap hebben. De digitale bank werkt namelijk met abonnementsformules waarbij de klanten toegang krijgen tot allerhande producten en diensten, afhankelijk van de gekozen formule.

De kredietkaart is met andere woorden exclusief beschikbaar voor zij die maandelijks 19 euro (kostprijs van het abonnement Regular) betalen. Bovenop de kredietkaart krijgen de klanten die zo’n abonnement hebben toegang tot heel wat andere diensten, zoals een tool die je helpt om je financiën te beheren.


Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Aion?

Om een kredietkaart aan te vragen, moet je onder andere minstens 18 jaar zijn en mag je niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. De kaart is overigens uitsluitend beschikbaar voor mensen met een Regular-abonnement. Wil je meer informatie over de voorwaarden van een kredietkaart bij Aion, neem dan een kijkje op TopCompare.be, of de website van de bank of neem contact op de klantendienst van Aion.

Nadat de bank je aanvraag heeft ontvangen, zal die je kredietwaardigheid beoordelen. Bij goedkeuring zal Aion je de kredietkaart versturen.


Waarom Aion

Aion maakt deel uit van de Amerikaanse investeringsfirma Warburg Pincus, een onderneming die ook het Poolse financiëledienstenbedrijf Vodeno bezit. Dat bedrijf ontwikkelt platforms waarmee ondernemingen financiële diensten kunnen aanbieden. Aion kan met andere woorden terugvallen op veel technologische knowhow.

Dankzij het onlineplatform en de app van Aion kan je je geldzaken 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beheren, waar en wanneer je maar wilt. Je kan er niet alleen al je rekeningen mee raadplegen maar ook verrichtingen doen

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?