Menu
Details over financiële instellingen

Aion Bank

About Aion Bank

Aion Bank is een nieuwe, digitale Belgische bank met een Belgische banklicentie. De bank introduceert all-inclusive en onbeperkt bankieren . Aion Bank is een zogeheten fintech die naast de traditionele bankproducten uiteenlopende tools aanbiedt die haar klanten helpen om hun financiën beter te beheren. De digitale bank werkt met abonnementsformules voor zowel particulieren als ondernemers.


Het aanbod van kredietkaarten van Aion Bank

De kredietkaart van Aion Bank wordt niet afzonderlijk aangeboden. De betaalkaart is enkel beschikbaar voor de klanten die een zogeheten Regular lidmaatschap hebben. De digitale bank werkt namelijk met abonnementsformules waarbij de klanten toegang krijgen tot allerhande producten en diensten, afhankelijk van de gekozen formule.

De kredietkaart is met andere woorden exclusief beschikbaar voor zij die maandelijks 19 euro (kostprijs van het abonnement Regular) betalen. Bovenop de kredietkaart krijgen de klanten die zo’n abonnement hebben toegang tot heel wat andere diensten, zoals een tool die je helpt om je financiën te beheren.


Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Aion Bank?

Om een kredietkaart aan te vragen, moet je onder andere minstens 18 jaar zijn en mag je niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. De kaart is overigens uitsluitend beschikbaar voor mensen met een Regular-abonnement. Wil je meer informatie over de voorwaarden van een kredietkaart bij Aion Bank, neem dan een kijkje op TopCompare.be, of de website van de bank of neem contact op de klantendienst van Aion Bank.

Nadat de bank je aanvraag heeft ontvangen, zal die je kredietwaardigheid beoordelen. Bij goedkeuring zal Aion Bank je de kredietkaart versturen.


Waarom Aion Bank

Aion Bank maakt deel uit van de Amerikaanse investeringsfirma Warburg Pincus, een onderneming die ook het Poolse financiëledienstenbedrijf Vodeno bezit. Dat bedrijf ontwikkelt platforms waarmee ondernemingen financiële diensten kunnen aanbieden. Aion Bank kan met andere woorden terugvallen op veel technologische knowhow.

Dankzij het onlineplatform en de app van Aion Bank kan je je geldzaken 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beheren, waar en wanneer je maar wilt. Je kan er niet alleen al je rekeningen mee raadplegen maar ook verrichtingen doen

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?