Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Details over financiële instellingen

Aion

About Aion

Aion is een onderdeel van de Amerikaanse beleggingsfirma Warburg Pincus. Die firma nam Banca Monte Paschi Belgio, de Belgische tak van de Italiaanse bank Banca Monte Paschi di Siena over in 2018 om de naam van de Belgische afdeling uiteindelijk in 2019 te veranderen tot Aion. Sinds die naamswijziging ligt de focus van de bank voornamelijk op een onlinedienstverlening. De bank biedt producten aan voor zowel particulieren als professionals.

Het aanbod van kredietkaarten van Aion

Aion biedt verschillende kredietkaarten aan in haar gamma, waarmee u eenvoudig wereldwijd kunt betalen en geld afhalen. U geniet van een gratis uitstel van betaling aangezien de uitgaven die u gedaan heeft met de kaart in de voorbije maand, in één keer van uw zichtrekening gaan.

Het overzicht van de uitgaven die u heeft gedaan met uw kredietkaart wordt door Aion iedere maand naar u opgestuurd per post of u kan deze ook raadplegen via Becoming Aion, de online bankdienst.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Aion

Om een kredietkaart aan te vragen, moet u onder andere minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Bovendien moet u reeds klant zijn of worden bij Aion, aangezien u de kaart moet koppelen aan een zichtrekening bij de bank. Wilt u meer informatie over de voorwaarden van een kredietkaart bij Aion, neem dan een kijkje op TopCompare.be, of de website van de bank of neem contact op met een kantoor of de klantendienst van Aion.

U kan een kredietkaart vervolgens aanvragen in een kantoor van Aion of op de website. Indien u dit online doet, moet u een formulier met persoonlijke gegevens invullen, afdrukken en ondertekend opsturen naar de bank. De bank zal uw kredietwaardigheid beoordelen en als uw aanvraag goedgekeurd wordt, zal u de kredietkaart kunnen afhalen in het kantoor of per post naar u laten opsturen. Indien u een kredietlimiet wilt instellen, moet de aanvraag in het kantoor gebeuren.

Waarom Aion

Aion maakt deel uit van de Amerikaanse investeringsfirma Warburg Pincus, een onderneming die ook het Poolse financiëledienstenbedrijf Vodeno bezit. Dat bedrijf ontwikkelt platforms waarmee ondernemingen financiële diensten kunnen aanbieden. Aion kan met andere woorden terugvallen op veel technologische knowhow.

Met Becoming Aion biedt de bank u de mogelijkheid om uw geldzaken 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 te beheren vanop uw PC, waar en wanneer u maar wilt. U kan er niet alleen al uw rekeningen mee raadplegen maar ook verrichtingen doen

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?