Menu
Details over financiële instellingen

American Express

Alles over de American Express-kredietkaarten

De kredietkaarten van American Express bieden verschillende voordelen in het bijzonder voor mensen die vaak reizen. Sommige Amex-kaarten laten toe miles in te wisselen voor trein- of vliegtickets, anderen om de luchthavenlounges te betreden. De meeste Amex-kaarten bieden ook interessante reisverzekeringen aan en zijn verbonden met het getrouwheidsprogramma ´Membership Rewards´ van American Express. Wel vereisen de Amex-kredietkaarten vaak een wat hoger minimuminkomen dan bij andere Amex-kaarten het geval is. American Express wordt wereldwijd iets minder vaak aanvaard in vergelijking met Visa of MasterCard.

Welke American Express kaart?

Op TopCompare.be kun je zes verschillende American Express-kaarten vergelijken. Uiteraard biedt elke van deze kaarten verschillende voordelen die overeenkomen met een bepaald klantenprofiel.

Amex-kaarten waren eerst voornamelijk gericht op een wat rijker publiek. Dit is vandaag de dag echter niet meer het geval; je kunt namelijk al profiteren van de Flying Blue American Express-kaart voor €35 per jaar. De kaart met de hoogste jaarlijkse vergoeding is de American Express Platinum kaart, die € 570 per jaar kost. Met deze kaarten (American Express Green, American Express Gold, etc) ontvang je een lidmaatschap op het Membership Rewards-programma. Hiermee kun je profiteren van een breed scala aan verzekeringen en heb je toegang tot de meest prestigieuze luchthavenlounges.

Sommige American Express-kaarten zijn meer gericht op reizen en gerelateerde verzekeringen, zoals de American Express Brussels Airlines-kaart en de American Express Brussels Airlines Premium kaart . Met deze kaarten kun je ook miles sparen wanneer je lid bent van het Miles & More-programma. Deze kaarten zijn daarom geschikt voor mensen die veel reizen en daarbij willen genieten van extra voordelen. Zoals je kunt zien, biedt American Express voor ieder wat wils.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?