Vergelijk alle beschikbare Carrefour Finance kredietkaarten in België in 30 seconden!

Carrefour Finance kaarten bieden je veel voordelen en helpen je geld te besparen op jouw aankopen!

Logo carrefour finance


Over Carrefour Finance

Carrefour Finance of Fimaser is een onderdeel van Carrefour, die zelf dan weer onderdeel is van de Groupe Carrefour, die zijn eerste supermarkt heeft opgericht in 1960 in Frankrijk. Carrefour Finance is opgericht in 1989.

Annuleren
Filters
Filteren opGelieve even te wachten terwijl we de resultaten ophalen

Carrefour Visa Basic

Voordelen
 • Gratis kaart
 • 10% korting op je dagelijkse aankopen bij Carrefour
 • Visa Days: ontvang elke donderdag €5 voor elke €100 die je besteedt bij Carrefour
Nadelen
 • Geen reisverzekering
 • Geen leveringsgarantie voor internetaankopen

Carrefour Visa Classic

Voordelen
 • Geen kosten het eerste jaar
 • Reisverzekeringen en bijstand: medische kosten, overlijden, repatriëring, vluchtvertraging/annulering, verlies of vertraging van bagage
 • Visa Days: ontvang elke donderdag €5 voor elke €100 die je besteedt bij Carrefour
 • Carrefour Bonus Card geïntegreerd
 • 10% korting op je dagelijkse aankopen bij Carrefour
Nadelen
 • Geen cashback
 • Geen annuleringsverzekering/li>
 • Geen leveringsgarantie voor internetaankopen

Carrefour Visa Gold

Voordelen
 • Geen kosten het eerste jaar
 • Verzekeringen en bijstanden: annuleringsverzekering, vluchtvertraging/annulering, verlies of vertraging van bagage, overlijden, medische kosten, kosten voor opsporing en redding, repatriëring, vervroegde terugkeer, leveringsgarantie voor aankopen op internet, enz.
 • 10% korting op je dagelijkse aankopen bij Carrefour
 • Visa Days: ontvang elke donderdag €5 voor elke €100 die je besteedt bij Carrefour
 • Carrefour Bonus Card geïntegreerd
Nadelen
 • Geen cashback
 • Geen uitgebreide garantie

Vergelijk kaarten

Carrefour Finance biedt verschillende kredietkaarten en een prepaidkaart aan. Zo is er een Carrefour Visa Gold, Classic en Basic kaart. Bij de Carrefour Visa Gold kaart krijgt u een uitzonderlijk pakket van verzekeringen, waaronder een annuleringsverzekering, dekking van medische kosten, repatriëring naar België, waarborg bij verlies van documenten, kredietkaarten, bagage of andere voorwerpen en psychologische bijstand. Bij deze Carrefour kredietkaart kunt u genieten van elektronische tolheffing op de Franse wegen voor slechts €4,20 per jaar. Bij de Classic kaart krijgt u ook gratis dekking voor verlies of diefstal van bagage, vertraging van de vlucht, lichamelijk letsel en medische kosten en repatriëring naar België. Verder kunt u bij deze Carrefour Visa Classic kaart ook genieten van de elektronische tolheffing voor slechts €4,20 per jaar. Bij de Basic kaart heeft u geen verzekering, maar betaalt u ook geen jaarlijkse bijdrage. U kunt wel altijd de optie Visa Cover activeren voor 0,85% van het saldo op uw Carrefour kredietkaart, waardoor u kunt genieten van verschillende verzekeringen, zoals waarborgen bij aankoop, verlies of diefstal, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, totale en permanente invaliditeit, overlijden en ongeval. Bij alle Carrefour kredietkaarten kunt u ook genieten van verschillende andere voordelen bij Carrefour en partners. Zo krijgt u bijvoorbeeld tot 10% korting op uw dagelijkse aankopen bij Carrefour, 15% korting bij Europcar en zijn al uw internetaankopen 100% beveiligd als u aankoopt op websites met het "Verified by Visa" kenteken.

Met de Flex prepaidkaart kunt u alleen het bedrag dat u op de Carrefour kaart heeft opgeladen, uitgeven. U kunt de kaart op verschillende manieren herladen. Dit kan aan de kassa bij Carrefour, met uw bankkaart of via Homebanking. Net zoals bij de gewone kredietkaarten kunt u met de prepaidkaart van Carrefour punten sparen voor het getrouwheidsprogramma Spaar&Pluk die u kan uitgeven bij partners van het programma.

Wanneer u een Carrefour kredietkaart wilt aanvragen, kunt u dit eenvoudigweg doen via de website van Carrefour Finance. Op het moment dat u deze Carrefour kaart wilt aanvragen moet u voldoen aan enkele voorwaarden. Zo moet u volwassen zijn en niet staan op de zwarte lijst van de Centrale van Kredieten voor Particulieren. Mocht u verdere vragen hebben, kunt u kijken bij het specifieke product dat u interesseert op TopCompare.be of contact opnemen met het nummer dat staat aangegeven op de website van Carrefour Finance.

Wanneer u een prepaid Carrefour kaart wilt, kunt u deze in de winkel van Carrefour kopen op verschillende plaatsen in België en activeren op Homebanking van Carrefour. Ook kunt u deze prepaidkaart online kopen. U kunt een prepaidkaart aanvragen wanneer u meerderjarig bent en niet op de zwarte lijst van de Centrale van Kredieten voor Particulieren staat. U mag niet voor professionele doeleinden handelen met de kaart en maximaal 4 kaarten per rekening bezitten. De rekening waar de prepaid Carrefour kaart aan gekoppeld is, is herlaadbaar en het beschikbare saldo mag niet meer dan €10.000 bedragen. De houder van de kaart en de daaraan gekoppelde rekening moeten zich identificeren, wanneer deze de Carrefour kaart wil opladen. Deze prepaidkaart is ook innovatief door de invoering van NFC-technologie, wat het mogelijk maakt om contactloos met uw kaart te betalen.

Carrefour Finance of Fimaser is een onderdeel van de retailketen Carrefour en biedt verschillende financiële producten aan. Zij streven ernaar zo toegankelijk mogelijk te zijn voor hun klanten en daardoor kunt u bij hen terecht in elke winkel van Carrefour, op internet en via telefoon. Doordat de kredietkaart is gekoppeld aan de supermarkt kunt u genieten van kortingen bij Carrefour en haar partners. Hiermee is Carrefour uniek.