Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Details over financiële instellingen

American Express

Alles over de American Express kredietkaarten

De kredietkaarten van American Express oftewel Amex bieden verschillende voordelen, in het bijzonder voor mensen die vaak reizen. Sommige Amex kaarten laten toe miles in te wisselen voor trein- of vliegtickets, andere om de luchthavenlounges te betreden. De meeste Amex kaarten bieden ook nog eens interessante reisverzekeringen aan en zijn verbonden met het getrouwheidsprogramma Membership Rewards van American Express. Wel vereisen de Amex kredietkaarten vaak een wat hoger minimuminkomen dan bij andere Amex kaarten het geval is. American Express wordt ook iets minder wereldwijd aanvaard in vergelijking met Visa of MasterCard. Vergelijk hier alle kredietkaarten.

Welke American Express kaart?

Op TopCompare.be kunt u 6 verschillende American Express kaarten vergelijken. Uiteraard biedt elk van deze kaarten verschillende voordelen die overeenkomen met een bepaald klantenprofiel.

Amex kaarten waren eerst voornamelijk gericht op een wat rijker publiek. Dit is vandaag de dag echter niet meer het geval, u kunt namelijk al profiteren van de Flying Blue American Express kaart voor €35 per jaar. De kaart met de hoogste jaarlijkse vergoeding is de American Express Platinum kaart, die € 570 per jaar kost. Met deze kaarten (American Express Green, American Express Gold, etc) ontvangt u een lidmaatschap op het Membership Rewards programma. Hiermee kunt u profiteren van een breed scala aan verzekeringen en toegang tot de meest prestigieuze luchthavenlounges.

Sommige American Express kaarten zijn meer gericht op reizen en gerelateerde verzekeringen, zoals de American Express Brussels Airlines kaart en de American Express Brussels Airlines Premium kaart . Met deze kaarten kunt ook miles sparen wanneer u lid bent van het Miles & More-programma. Deze kaarten zijn daarom geschikt voor mensen die veel reizen en daarbij willen genieten van extra voordelen. Zoals u dus ziet heeft de American Express kaart voor ieder wat wils

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?