Een selectie uit 30+ financiële instellingen

Hoe kan ik een persoonlijke lening krijgen?

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om kredietkaarten en consumentenkredieten te vergelijken, zoals leningen op afbetaling, autoleningen en renovatieleningen. We laten u toe alle leningen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die u zal helpen de juiste keuzes te maken.

Testimonial person
TopCompare.be bespaart me van de ene naar de andere bank te moeten lopen. Ik dacht niet dat het verkrijgen van mijn eerste kredietkaart zo eenvoudig zou zijn. Bedankt TopCompare.be!
Mathieu, 25 jaar, Brussel
Customer Promise - Best price guaranteed

Krijg de beste lening in België

TopCompare.be is een online vergelijkingssite voor uw persoonlijke financiën. U kan een simulatie doen van het bedrag en de looptijd van de lening die u wil aanvragen. Vervolgens kan u meer dan 100 leningen op afbetalingen in België vergelijken. Of u nu op vakantie wil gaan, een nieuwe wagen wil kopen of renovatiewerken in uw huis wil doorvoeren, wij engageren ons om u steeds alle aanbiedingen op de markt voor te stellen. Wij helpen u om een lening te verkelijken tegen de beste rentevoet, zodat u uw terugbetalingsplan kan optimaliseren. Onze klantbelofte houdt in dat wij u tijd en geld laten besparen.

Leningen

Een persoonlijke lening is een krediet dat niet gebonden is aan specifieke uitgaven. Het geeft u de mogelijkheid om een bepaald bedrag te ontlenen om verschillende projecten, zoals een prachtige reis, meubiliair of uw huwlijk mee te financieren.
Afhankelijk van de reden, geeft de persoonlijke lening u meestal de mogelijkheid een bedrag tussen de € 1.250 en € 250.000 te ontlenen. Om uw krediet te simuleren, wordt het bedrag dat u wilt ontlenen en de duur van uw lening gevraagd, vervolgens wordt uw jaarlijks kostenpercentage (JKP) alsook uw maandelijkse interesten en het totaal terug te betalen bedrag van uw lening getoond. Weet dat de interesten variëren naargelang het type lening, het ontleende bedrag en de gewenste terugbetalingstermijn.
TopCompare.be geeft u gratis de mogelijkheid om alle leningen in België met een verschillend doel te simuleren en te vergelijken. Wenst u een lening die overeenkomt met uw project, wacht dan niet langer om te vergelijken en geld te besparen door de lening te kiezen met het meest voordelige tarief.

We hebben reeds meer dan 100.000 Belgen geholpen

Citaten gegenereerd in de laatste 24 uur

Onze gratis tip om geld te besparen

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en van onze tips om geld te besparen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor directe toegang.